tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba, burdaki yorumları okuyup falfiline baktirdim sabah. Kariyer ile ilgili dedikleri çok saçmaydı. Ve çok yakın bir tarih verdi bekle dedi, çıkarsa yazarım buraya:KK54:

Elifsucana bende baktirdim, gayet tutarlı şeyler söyledi, ayrıntı asla vermedim. Umarim dedikleri çıkar. Medyumcetine çok baktirdim zamanında inatla aynı şeyleri söyledi. Ve ileri tarihler yani 2020 2021 gibi, sanmıyorum ki bir fal bu kadar uzak bir tarihi versin. Çetin hakkında ne düşüyorsunuz?

Elifsucana bende baktirdim, gayet tutarlı şeyler söyledi, ayrıntı asla vermedim. Umarim dedikleri çıkar. Medyumcetine çok baktirdim zamanında inatla aynı şeyleri söyledi. Ve ileri tarihler yani 2020 2021 gibi, sanmıyorum ki bir fal bu kadar uzak bir tarihi versin. Çetin hakkında ne düşüyorsunuz?
Anda nasıldı çatin?

elifsucan bende de iyi haziran sonu ayrılık demesi ve haziran sonu iyi giderken herşey ayrılmam bana bildi diyebilirim

Aşk için bende vadesi gecikmeli tamamen söyledikleri çıkan Medyumçetin'di. Geçen haftalarda yine attım. Yine memnun kaldım. Vadesi çıkar mı bilemiyorum.

Anda nasıldı çatin?
Çetin sanki benim dediklerimi duymuş bana iletiyor gibiydi, o dönem almak istediğim bir sey vardı ve bana onu alacaksın dedi sormamıştım oysaki dile getirmiştim sadece. 2020 gibi uzak bir zaman dilimi olduğu için bilmiyorum tabi. Baktıranlar büyülenmiş gibi yorum yapıyor, gerçekçi yorum yok

Aynı şekilde benimde arada yorumunu almak isteyeceğim biri. Binnaz aldığı kararlardan geri dönüp biraz müşteri memnuniyetini düşünse keşke.
ben baktirmiyorum artık binnaz da. çok saçma soru sorma yı kaldırmış o kadar para odiycem soru soramiycam

Çetin pahalı ya elifsucan iyidir

Çetin sanki benim dediklerimi duymuş bana iletiyor gibiydi, o dönem almak istediğim bir sey vardı ve bana onu alacaksın dedi sormamıştım oysaki dile getirmiştim sadece. 2020 gibi uzak bir zaman dilimi olduğu için bilmiyorum tabi. Baktıranlar büyülenmiş gibi yorum yapıyor, gerçekçi yorum yok
Dile getirmistim derken arkadas ortaminda yani,keske alsam gibi

Aşktan ziyade kariyer noktasinda karin agrım var, sizce dedikleri egitim kariyer anlaminda çıkan bir falcı var mı?

Baktırma bence zaten ileri bir tarih vermiş. Söyleyecekleri ne kadar değişebilir ki. Bu arada bana da baktığı ilk fal inandırıcı gelmemişti. Ona tekrar baktırıp 40tl vereceğim hiç aklıma gelmezdi. :KK33:
O kadar iyi miydi sende? Anda falan iyi mi çetin?

Baktırma bence zaten ileri bir tarih vermiş. Söyleyecekleri ne kadar değişebilir ki. Bu arada bana da baktığı ilk fal inandırıcı gelmemişti. Ona tekrar baktırıp 40tl vereceğim hiç aklıma gelmezdi. :KK33:
Çok falcıyı denedim o uygulama da, çetin 2019 değil 2020 demesi inatla ve 2019 da asla olmayacak bir durum. 2020den ümitliyim. Bende ill falımı 10 liraya baktirmistim :KK54:

Back
X