tellwe.com'da bakılan fallar!

bana böyle instagramdan bakanlar hiç inandırıcı gelmiyor.. bi de "şifalandırma" adı altında dolandıranlar da çok var. dikkatli olmak lazım. ben bir kere baktırmıştım öyle, bi daha tövbe.

Bende atmıştım bir instagram hesabına. Hiç çıkmadı tabi. Aman uzak kalsınlar.

aman bağımlı değilsen, bırak bence hiç bulaşma. ben de "ucuza terapi" diye kendimi kandırıp baktırıyodum, sonra bi baktım bağımlıyım. şu an da öyle. fal baktırma sebebim bile şu an umrumda değil aslında, dönse dönmese umrumda olmaz ama alışkanlık oldu atmadan duramıyorum.
keşke bu siteye de üye olmasaydım diye pişman oldum. fal başlıklarını takip edip, birisi önerilince merak ediyosun deneyesin geliyor. ya da sürekli fal sitelerinde sayfayı yenileyip kimler yeni deyip atasın geliyor falan.
bilmiyorum herkes böyle mi ama benim gibi olanlar varsa eğer Allah en kısa sürede kurtarsın bizi..
Ahahaha amiiin, bende boş kalınca uğraşacak bir sey bulamayınca fala sardım bu ara. Falfilini denedim dün akşam burda görüp 25 temmuz dedi.. o kadar iddialı ki bir de bekle gör diyor. Benim türkçe matematik ile işim olmaz kadın bana işletme okuyabilirsin ileride diyor 😔 5 tl 5 tl diye diye gidiyor paralar

Ahahaha amiiin, bende boş kalınca uğraşacak bir sey bulamayınca fala sardım bu ara. Falfilini denedim dün akşam burda görüp 25 temmuz dedi.. o kadar iddialı ki bir de bekle gör diyor. Benim türkçe matematik ile işim olmaz kadın bana işletme okuyabilirsin ileride diyor 😔 5 tl 5 tl diye diye gidiyor paralar
ay bu 25 temmuz'da ne var acaba ya
retro metro falan mı olacak
bana da o tarihleri veriyolar hep :D

ay bu 25 temmuz'da ne var acaba ya
retro metro falan mı olacak
bana da o tarihleri veriyolar hep :KK70:
Temmuz ayında ne tutulmalar ne transitler olacakmiis, o kadar sıkıntılı bir ay ki.. astrolojiye çok kafam basmaz ama 🤣 yine de fazla iddialı konuşan falcılar tırt gibi geliyor bana.

Dedikleri ancak çıkmaya başladı😇 bende fal baktirmaya ara vermistim. Şimdi ikisinden birini düşünüyorum. 50 idi sanırım tarot ve kahve 50. Epey detaylı bakıyormuş, isim ve tip analizleri çok iyiymiş. Valla bataklık gibi giren çıkamıyor fala 🤣 aklımda ama tinsel , şeytan diyor baktır ikisine de 😈

Şeytan çok cezbedici şeyler söylüyor 😆Bende dün başka birine atmamış olsam atardım. Tüh. Biraz zaman geçsin, deneyeceğim. :KK73:

Ay kızlar gaza geldimmmm ben bakıracağım kims baktırayım mikroplariat hesabına mi. Yoksa başkasını mi tavsiye edersiniz? Tinsel mikroplariat ayni kisi demi tam anlamadim :D sirf onun icin twitter hesabi açacağım:D

Ay kızlar gaza geldimmmm ben bakıracağım kims baktırayım mikroplariat hesabına mi. Yoksa başkasını mi tavsiye edersiniz? Tinsel mikroplariat ayni kisi demi tam anlamadim :KK70: sirf onun icin twitter hesabi açacağım:KK70:
Aynı kişi evet ahahha bataklığa hoşgeldin canım 🤣 bende aldım randevu.

Back
X