tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben gelecek kısmını bir kereden fazla okumadım oraya takılmıyorum şimdilik çünkü bazı yerlerde uzun vadeler vermiş .
Ben de geleceğe çok takılmıyorum
Benim için an önemli idi
O da yavaş yavaş kaybediyor bendeki değeri

İlk gönderdiğim falda ilişkim olduğunu söylememe rağmen hayatımda kimse yokmuş gibi yorum yapmıştı Elifsucan.
İş hayatında tanışacağım birisiyle evleneceğimi söylemişti. İkinci falda tekrar ilişkim olduğunu belirttim, bu kez de onunla evlilik olacağını söyledi.
Zaten kahve falı nasıl oluyor da sadece sorduğum sorulara cevap veriyor, onun dışında hiç mi bi şey çıkmıyor onu da anlamıyorum.

İlk gönderdiğim falda ilişkim olduğunu söylememe rağmen hayatımda kimse yokmuş gibi yorum yapmıştı Elifsucan.
İş hayatında tanışacağım birisiyle evleneceğimi söylemişti. İkinci falda tekrar ilişkim olduğunu belirttim, bu kez de onunla evlilik olacağını söyledi.
Zaten kahve falı nasıl oluyor da sadece sorduğum sorulara cevap veriyor, onun dışında hiç mi bi şey çıkmıyor onu da anlamıyorum.
Mormelek’e baktırdın mı?

Bana da kutucuk acip sormustu biri olup olmadigini. Iyi bir falci bunu bakar bakmaz gorur zaten. Veeee bana da is hayatinda tanisacagim biriyle evlilik dedi. Anlasilan birkac hazir metin hazirlamis, kisiye gore sozcukleri az biraz modifiye edip gonderiyor. Devrik cumleler o yuzden belki de. Noktalama isaretleri de olmayinca bazi ucu acik cumleleri istedigimiz gibi anliyoruz.

Merhaba herkese, ben 2016 dan beri bu formu takip ediyorum ve bu sene ozellikle burda adi gecen hemen hemen tum falcilara danistim (binnaz tellwe, falsepeti ve cafelerdeki olanlarda) aralarinda cok sevdiklerim var, enerjileri ve insanligila bana cok yardimci oldular ama beni cok seven adam baskasi ile birlikte ve bekledigimin tam tersi Oldu.

Benim bunu yazmamim nedeni, bende cok buyuk umutlarla guzel birseylerin gelisecegini bekledim ama bu zaman ve duygu kayibi, Allahtan baska kimse gelecegi bilemez. Cok para harcadim ve bana bir nevi terapi oldu ama gereksiz yere bir beklentiye girdim. Burdaki adi gecen falcilari da suclamiyorum - aklim fikrim var ve

Ben bugun itibariyle kadinlar klubunu kaptiyotum ve size sadece bir arkadas olarak bunu soylemek isterim - dediklerinin bir kismini yasamis oldum ama sonuc olarak olmadi ve olanlarda oldu onu simdi goruyorum. Insallah sizede az da olsa yardimci olurum cunku paradan ziyade duygulara yazik.

Bana da kutucuk acip sormustu biri olup olmadigini. Iyi bir falci bunu bakar bakmaz gorur zaten. Veeee bana da is hayatinda tanisacagim biriyle evlilik dedi. Anlasilan birkac hazir metin hazirlamis, kisiye gore sozcukleri az biraz modifiye edip gonderiyor. Devrik cumleler o yuzden belki de. Noktalama isaretleri de olmayinca bazi ucu acik cumleleri istedigimiz gibi anlıyoruz.
Sana kesinlikle katılıyorum. Yeni üye arkadaşlarımız canla başla savunuyor elifsucanı acemiliklerine veriyorum açıkçası. İyi bir falcı falan değil o. Su falı ve kahve falı öyle bakılmaz arkadaşlar. İnanıp para kaptırmayın.

Back
X