Kızlar burayı okuyun lütfen. Çıkmayan ve beni hayal kırıklığına uğratan fallarımı söyleyeyim ve artık bu işi noktalıyorum.
Öncelikle en çok güvendiğim ve burda defalarca övdüğüm naktadan başlicam :) Kendisine birden fazla fal baktırdım ve anlık bildiği şeyler olduğunu düşünmüştüm ama tamamıyla yanlış düşünmüşüm. Ben flört ettiğim ve benden durduk yere uzaklaşan adam için baktırıyordum ama bugün buluştuk ve bana ciddi bir ilişki istemediğini sadece cinsellik düşündüğünü ve duygusal olduğum için uzaklaştığını söyledi yıkıldım :) Nakta bana her seferinde ilişki başlayacak olacak ama olursa devam etmez demişti orası ayrı. Sonuç olarak başlayacak ve bu adam ilişki yaşamak istiyor kendini bir kadınla görmeyi çok istiyor sen olmazsa başkasına gidecek demişti ama alakası yokmuş adam kimseyi istemiyor FENA PATLADI...
FAL SEPETİ
ALEX: Bana ilişki olacağını ama çok zor olacağını olsa bile elimde tutamayacağımı başka kadına gidebileceğini söylemişti. Sonuç olarak adam kimseyi istemiyor ve son noktayı koyduk ve FENA PATLADI BU DA..
EMRE DİNÇ: çok pembeciydi olacak dönecek ilişki istiyor seni düşünüyor vs demişti hem tarihleri hem söyledikleri patladı..
DUYGU AURA: O da çok pembeciydi beni düşündüğünü 5 hafta içinde ilişkinin başlayacağını söyledi ve patladı..
TELLWE
ellynore, falcananay, kahinfevzi,elifsucan, mormelek,falfili,kehanettin hepsi patladı.... Geysu da öyle..
Sadece banuyılmaz ve uyumsuz bu adamın ciddi birşey istemediğini çapkın olduğunu sadece flört edebileceğini söyledi ilişki görmediklerini söylemişlerdi.. Sonuç olarak tek tutan bunlar oldu...
Artık tövbe ya istemiyorum fal falan!! Kendi hayatım abkmaya karar verdim onurum gururum kırılmış gibi hissediyorum...