- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.541
Özelden atar mısın sakıncası yoksaBire bir aynısını dedi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden atar mısın sakıncası yoksaBire bir aynısını dedi bana
Kime baktırmıştın?Bende dün baktırdım memnun kalmadım özelde bastırdığım biri var o iyi birde astrocenterde Medyum Ebru Özkan iyi
İlk defa fal attıysan eğer, fal tarzlarını beğenmez de düşük puan verirsin diye şartlı atıp kendilerini garantiye alıyorlar. Zaten falı beğenirsen 2. Gittiğinde birbirinizi bildiğiniz için daha iyi oluyor onlar içinKızlar uyumsuzz iyi mi?
Yeşilçingeneye baktırdım
Beğendim açıkcası anlık şeyleri güzel bildi.hem olumlu hem olumsuz bir faldı
Umarım dedikleri olumlu şeyler çıkar
Bide niye şartlı fal yolluyor hepsi ya
Olumlu konuşanlar bile şartlı fal gönderiyor?
Hmm anladımİlk defa fal attıysan eğer, fal tarzlarını beğenmez de düşük puan verirsin diye şartlı atıp kendilerini garantiye alıyorlar. Zaten falı beğenirsen 2. Gittiğinde birbirinizi bildiğiniz için daha iyi oluyor onlar için
Ben de tekrar gönderdim ama bu sefer geçmişle geleceği karıştırdı. Ve önce verdiği vadeyi unuttuElifsucan ile ilgili düşüncelerim değişebilir.
Moral bozukluğu ile dün ona tekrar fal attım, en uygun o diyegerçekten mantıklı ve tutarlı şeyler söylemiş. Birkaç aylık bir süre vermiş, duruma göre buraya tekrar güncelleme bırakacağım.
![]()
Geçmişle gelecek hep karışıyor zaten ondaBen de tekrar gönderdim ama bu sefer geçmişle geleceği karıştırdı. Ve önce verdiği vadeyi unuttu![]()
Ben gozdenuru beğeniyorum. Buradaki arkadaşların da fikrini alın tabi yine deYa başka kim var baktırabileceğimiz?
Kredim var elimde patladı
Ya bazı insanlara aynı şeyleri söylemiş yoksa ben de tutarlı buluyordum kendisiniGeçmişle gelecek hep karışıyor zaten ondaAma katılacağım 2 şey var, onları bilmiş. Orada bir şeyler olacağını söylemiş, ona göre güncelleme yapacağım ben de
![]()
Bana da aynı şeyleri söylemişti aslında ama sanki bu falı daha bi özenli gibi geldi. Mesela pembe bir fal değildi. O yüzden bi şans daha vereyim dedim :)Ya bazı insanlara aynı şeyleri söylemiş yoksa ben de tutarlı buluyordum kendisini
bana da pembe fal bakmıyor geçmiş gelecek bazen karışık oluyor ona bende katılıyorum. para iş ve para sorunu var dedi dün bugün anlattı dediği gibi sen merhametlisin para vermeye kalkabilirsin dedi ki yaparım bence yapma onun sorunu bırak kendi halletsin dediBana da aynı şeyleri söylemişti aslında ama sanki bu falı daha bi özenli gibi geldi. Mesela pembe bir fal değildi. O yüzden bi şans daha vereyim dedim :)
Evet, bu falında da olacak diye bahsettiği şeyleri yaşadım aslında. Size söylediklerini bana da söylemedi neyse ki, yoksa yine eleyecektim :))bana da pembe fal bakmıyor geçmiş gelecek bazen karışık oluyor ona bende katılıyorum. para iş ve para sorunu var dedi dün bugün anlattı dediği gibi sen merhametlisin para vermeye kalkabilirsin dedi ki yaparım bence yapma onun sorunu bırak kendi halletsin dedi