tellwe.com'da bakılan fallar!

Zamaninda Banu'ya onlarca fal attim ve tarzini o kadar iyi biliyorum ki... ayni kisi oldugunu bilmeden hem Uyumsuz hem de Karaayna'ya fal attim, yorumlari okuyunca Banu cikti 😁 Ben gozlemlerimi yazdim, ne dusundugunu bilemem ama zamanini verimli kullanip pastadan daha fazla pay almaya calisiyor belli ki.
banu sana çıkmış mıydı bu arada

Ben ona 15 kredi iken baktirdim. Dediklerinin hiçbiri çıkmadı. Ses kaydı şeklinde bakıyordu. Mistikli bir faldı:KK43:
Aynen ben de 15 krediyken atmistim, o zaman fena degil diye dusunmustum ama zamanla hicbirseyin cikmadigini ve aslinda yuvarlak bir yorum yaptigini tecrube etmis oldum.

kızlar yeşilçingene için kredi almışım 40 tl iade etti, Yulee a attım dünden beri bakmıyor.. Başka biri yok mu ya krediler elimde kaldı ???????????????

kızlar yeşilçingene için kredi almışım 40 tl iade etti, Yulee a attım dünden beri bakmıyor.. Başka biri yok mu ya krediler elimde kaldı ???????????????
Yeşilçingene banada üç sefer geri iade etti. Enerjisi tutmamış — hiç anlamış değilim! Benim eskiden bir komşum vardı kadın çatır çatır herkezin falına bakardı hiç duymadım bir gün al ben bu fala bakamam enerjimiz tutmadı dediğini! Çok ilginç geliyor bana :63:

Rica ederim :) 💕 ama tabii ki içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranın. :)
Yalnız olayların netleşmesi gerçekten çok önemli, zaten belirsizlikler yüzünden düşmüyor muyuz şu fal batağına? :KK14:

Aynen belirsizlik içindeyken sabırsızlaşıyoruz adeta.. 🙄 Halbuki biraz akışa bıraksak bizi hayat yönlendirecek ama bi tane daha atayım şimdi şu gelişme oldu diyiveriyoruz 🤦‍♀️

Yeşilçingene banada üç sefer geri iade etti. Enerjisi tutmamış — hiç anlamış değilim! Benim eskiden bir komşum vardı kadın çatır çatır herkezin falına bakardı hiç duymadım bir gün al ben bu fala bakamam enerjimiz tutmadı dediğini! Çok ilginç geliyor bana :63:
o kadar haklısınızki bana biraz sallamasyon geliyor bu enerjim tutmadı vs demeleri.. Diğer sitelerde böyle bir olay yok herkes bakıyor tellwedekilerin şımarıklığı işte.

wanderlust wanderlust elifsucanin falı bana çıktı yine ağustos ayında dönecek demişti ve dün adam bana geri döndü ve köpek oldu resmen üzerime hiç titremedigi kadar titreyip sahipleniyor. Şöyle bir bakıyorumda hiç bir falim tam olarak çıkmamış barışma olmayacak diyenler patladı yinede gerçi daha doğrusu dönmeyecek diyenler. Sevmiyor diyenlerde patladı; adam dün gece gecenin 1 inden 4 üne kadar telefonda ağladı başkasına dokunmadin değil mi seviyorum seni evlenicem ben seninle diye.. Benim fallarimda yani yüzde 90inda da vadem ağustos ayiydi, ağustos 17 itibariyle adam geri döndü. :)

wanderlust wanderlust elifsucanin falı bana çıktı yine ağustos ayında dönecek demişti ve dün adam bana geri döndü ve köpek oldu resmen üzerime hiç titremedigi kadar titreyip sahipleniyor. Şöyle bir bakıyorumda hiç bir falim tam olarak çıkmamış barışma olmayacak diyenler patladı yinede gerçi daha doğrusu dönmeyecek diyenler. Sevmiyor diyenlerde patladı; adam dün gece gecenin 1 inden 4 üne kadar telefonda ağladı başkasına dokunmadin değil mi seviyorum seni evlenicem ben seninle diye.. Benim fallarimda yani yüzde 90inda da vadem ağustos ayiydi, ağustos 17 itibariyle adam geri döndü. :)
Erkeklere hiç acımıyorum beter olsun :)

aaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben de tam dün sordum sana şansa bakar mısın :D:KK200::nazar: çok mutlu oldum valla.. Şimdi hangi fallar tuttu bi söyle bakalım ben de atayım

Back
X