- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.041
Olur, ben ilk kez baktırıyorum burada çok olumsuz yorum var diye baktırmak istememiştim ama dayanamadımdönüp dolaşıp ona atıyoruzGeldiğinde birbirimize atalım istersen aynı şeyleri söylemiş mi diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur, ben ilk kez baktırıyorum burada çok olumsuz yorum var diye baktırmak istememiştim ama dayanamadımdönüp dolaşıp ona atıyoruzGeldiğinde birbirimize atalım istersen aynı şeyleri söylemiş mi diye
![]()
falın gelince yazOlur, ben ilk kez baktırıyorum burada çok olumsuz yorum var diye baktırmak istememiştim ama dayanamadım![]()
Kızlar son kez soruyorum 40 kredi elimde kaldı kime baktırayım ya heellpppppKeşke geri iade etseler hep yesilcingene yüzünden aldım boşu boşuna...
bubastisin falını bugün tekrar okudum oda tutmuş uzun siyah saçlı saci at kuyrugu seklinde adında s harfi olan bir kadin sıkıntı oluşturacak barışmanizda iliskinizde demişti şuan böyle birşey yaşıyorum ne yazıkki. ağustos geri dönüş demişti o da oldu. ben geri dönüp baktıkça fallara şoka giriyorum.Bubastis999 denedin mi? Geçen yaz 5 kredi olduğu zaman denemiştim birkaç yeri tutmuş
Medyumçetin kesin geri dönüş yok demişti dimi sana?bubastisin falını bugün tekrar okudum oda tutmuş uzun siyah saçlı saci at kuyrugu seklinde adında s harfi olan bir kadin sıkıntı oluşturacak barışmanizda iliskinizde demişti şuan böyle birşey yaşıyorum ne yazıkki. ağustos geri dönüş demişti o da oldu. ben geri dönüp baktıkça fallara şoka giriyorum.
Dur bende çıkmamışHemen birileri bubastis’in falı bende çıkmamış demezse kendimi durduramayıp atacağım şimdi ona fal![]()
Ben iki verdim cimri davrandımzaten telwe de şartlı fal olayı varya kimse olumsuz yorum yapamıyor pek. Çingene de hep şartlı fal yollar bana. Faldan sonra ruhen çöküyorum. Baktırmıyorum artık çünkü doğru mu bilmiyorum. Gelmiyor iletişim yok çünkü adam bir katır yada keçi. Bu kadar fal baktırmak yerine barışalım desem daha iyiydi. Bu arada bir buçuk yıl oldu kurtulamadım. Yaz diyorum sor hayatında biri var mı erteliyorum cesaret edemiyorum zamana bırakıyorum. Bdv ye bağladım. Size soruyorum biz neden adım atmıyoruz? Cinsiyetçi olmamızın nedeni ne ? Ne bu erkek yapsın adım atsın mantığı ? Biri de ben aşağılamıyorum. Sevgili
Kavansit en başta senden yorum bekliyorum
@Nilufer_4U
Birkac yeri tutmus diğerleri tutmamışHemen birileri bubastis’in falı bende çıkmamış demezse kendimi durduramayıp atacağım şimdi ona fal![]()
Yeşilçingene’nin falı çıktı mı acaba sizde? Ben onu çok merak ediyorumbubastisin falını bugün tekrar okudum oda tutmuş uzun siyah saçlı saci at kuyrugu seklinde adında s harfi olan bir kadin sıkıntı oluşturacak barışmanizda iliskinizde demişti şuan böyle birşey yaşıyorum ne yazıkki. ağustos geri dönüş demişti o da oldu. ben geri dönüp baktıkça fallara şoka giriyorum.
bana bakmadı oYeşilçingene’nin falı çıktı mı acaba sizde? Ben onu çok merak ediyorum![]()
Ben atmıstm çıkmadı canmYeşilçingene’nin falı çıktı mı acaba sizde? Ben onu çok merak ediyorum![]()
Sen falı bırakmamış mıydın :) kimlere attın bu süreçte?O son zamanlarda baya bozmuş. Ben de 2 hafta mnce atmıştım leş gibiydi
2 hafta önce elifsucan’a atmıştım işte. Dün Aslı Çınar’dı. 3-4 hafta önce de Alex ve Zülal Şen’e atmışım. Hediye falım da Zeliş Can’a düşmüş..Sen falı bırakmamış mıydın :) kimlere attın bu süreçte?
Alex’i merak ediyorum, beğendiniz mi acaba?2 hafta önce elifsucan’a atmıştım işte. Dün Aslı Çınar’dı. 3-4 hafta önce de Alex ve Zülal Şen’e atmışım. Hediye falım da Zeliş Can’a düşmüş..
Alex’e ilk falımı mayıs sonunda atmıştım. Kader size destek yerine köstek olmuş, olması çok zor ve hayırlı biri değil o demişti. Ama uzun vadede iletişim olacak demişti.Alex’i merak ediyorum, beğendiniz mi acaba?
Klothoyağmur tavsiye ederim.Kızlar son kez soruyorum 40 kredi elimde kaldı kime baktırayım ya heellpppppKeşke geri iade etseler hep yesilcingene yüzünden aldım boşu boşuna...
Vadeleri tutuyo mu canm yakalayamadm onu bi ya çok geç bakıyo galibaKlothoyağmur tavsiye ederim.
Teşekkürler. Üç, dört gündür giriyorum, hiç online olmadıAlex’e ilk falımı mayıs sonunda atmıştım. Kader size destek yerine köstek olmuş, olması çok zor ve hayırlı biri değil o demişti. Ama uzun vadede iletişim olacak demişti.
Bu seferki falında ise enerji bağınız hala kopmamış, devam ediyor dedi. Ama eximin cinsel odaklı bi ilişkisi olduğunu bildi. Babamın işiyle ilgili şok olduğum bi nokta atışı yaptı. Exin dönse de bir şeyler düzelmeyecek dedi kesin zaten o. Sene bitmeden iletişim, görüşme ve tekrar deneme yaşayacaksın ve o defteri ikiniz de tamamen kapattıktan sonra yeni kişilere yöneleceksin demiş.
Bana mantıklı geldi dedikleri, çıkarsa yazarım zaten ama uzun vadeee..
Denenebilir bence.