- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.101
Bende attm kizlar![]()
Ben de dayanamadım attım bugün bubastise çok beğendim
Nasildi sizde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende attm kizlar![]()
Ben de dayanamadım attım bugün bubastise çok beğendim
Karakter analizi çok güzeldi ben geleceğe yönelik değil de direkt merak ediyorum diye sorunca karakter yorumlamışNasildi sizde?
Ay bilmiyorum bana olumsuz konuşmuş herkesten farklı olarak umarım bana çıkmaz falıNasildi sizde?
Siz ne falı atmıştınızAy bilmiyorum bana olumsuz konuşmuş herkesten farklı olarak umarım bana çıkmaz falı
Geçmişle ilgili bir nokta atışı yoktu bizim burçlarımızın uymadığını söylemiş
Aşk falıSiz ne falı atmıştınız
Kizlar bana ses atmistı 6dk felandi ya aslinda benim konustugum var ama o kimseyi istemiyosn yapamıyosn tarzi bi sey dedi anlamadm. Onun disinda iyi diyebilcegm seyler vardı ama genel olarak kafam karıstı. Belki de sırada cok kisi vsr diye bakamadı tam bilmiyormNasildi sizde?
Ben de kahve falı attım çok beğenince dayanamayıp bi de tarot attım bekliyorum şimdiBen kahve fali atmistim ona, ex konusunda olumlu konusmus ki olumsuz oldugunu siz bile biliyosunuz kizlar
Babamin burcunu bile bilmis yani bilmiyorum ben etkilendim
Keske atmasaydin ya bi fal yeterdi benceBen de kahve falı attım çok beğenince dayanamayıp bi de tarot attım bekliyorum şimdi![]()
Soru soramamıştım sonra sordum soruyu geçiştirdi gibime geldi bi daha attım aynen keşke atmasaydımKeske atmasaydin ya bi fal yeterdi bence
Sen atmis miydin bu kisiye? Ne dusunuyosun hakkinda bebis?Bir kez daha Uyumsuz, Banu ve Karaayna yanyana, artik ayni kisi oldugu çok aleni oldu![]()
Uyumsuz olumlu banu olumsuz yorum yapti hangisi dogru?Bir kez daha Uyumsuz, Banu ve Karaayna yanyana, artik ayni kisi oldugu çok aleni oldu![]()
bana da öyle olmuştuUyumsuz olumlu banu olumsuz yorum yapti hangisi dogru?
Uyumsuz olumlu banu olumsuz yorum yapti hangisi dogru?
Bunlar da sey gibi yapmis demek ki sadecegercekler ve falcananay. Biri olumlu biri olumsuz konusuyor ki hangisi cikarsa gidip tekrar ona baktir. Bu ne acgozluluk yarabbimbana da öyle olmuştu
ekonomik kriz falcıları da vurmuş dmekki hadasjdfjlkBunlar da sey gibi yapmis demek ki sadecegercekler ve falcananay. Biri olumlu biri olumsuz konusuyor ki hangisi cikarsa gidip tekrar ona baktir. Bu ne acgozluluk yarabbimmillet kafayi yemis