Arkadaşlar size başıma geleni anlatayım,gectıgımız hafta yaklasık 1.5 yıl aradan sonra yeşilçingeneye fal attım,48 saatlık beklemeden sonra sbh baktıgımda 0. sıradaydım dha sonra 1 gun dha o sekılde bekletıldıkten sonra ama bu arada yorum bekliyor yazılı şekilde,falınız zaman aşımınan dolayı iptal edilmiştir diye bir yazı ve istersenız havuze düşsün 3 kredi ile falı baktırın seçeneği var bende ona tıkladım falımı yaklasık 4 gün sonra baska bırı yorumladı hatta burayada yazdım..daha sonra ne göreyim ki yeşilcıngeneye fal atmaya kalktım neden boyle ısey oldu dıye hasta vs dye burda yprum almıstım yesılcıngene benı KARALISTEYE almıs fal gönderemıyorum!!! Allah askına suan bu olayda benım ne günahım var hem bekletılmekten magdurum hemde ne bır laf dalası yada sorun yasamadıgım bır falcı TARAFINDAN KARALISTEYE ALINIYORUM! AMACINIZ NE? bunu tellweye yazıdıgmda bana cevapları su falcının ve müşterinin kendi tercıhı kişileri kara listeye almak ona müdahele edemyoruz ancak bekletıldıgınız ve hıcbır acıklama yapılmadan falınız ıptal edildiği için mağdur oldugunuz ıcın kendısıne bıldırecegız. ne dıyorsunuz kızlarr bu olayy ayy gercekten o kdr sinirlendim ki ne alaka ya nasıl bır saçmalık bu!