tellwe.com'da bakılan fallar!

Yesilcingene tekrar iade etti gitti yine paracıklar boşu boşuna :/ klothoyağmur a yollayacağım başka önerisi olan var mı
Farklı bir bilgisayardan yeni üyelik alarak baktırmayı denediniz mi hiç? Ben sizi duyarak buraya üye oldum ve size baktırmak istiyorum diyerek. Yoksa hep aynı kullanıcıdan mı yaptınız?

Evet yazdım o da olumlu olumsuz herşeyi duymaya hazır olmakla alakası yok Bu profilimde kocaman yazıyor zaten görü alamıyorum daha önceden de belirttim dedi.. Açıkçası samimi bulmuyorum kendisini çünkü burdaki birkaç üyeye ilk önce iade edip daha sonra bakmışlığı var. Eğer görü alamıyorsan onlara da bakmayacaksın arkadaşım geçsin bunları. Kapris yaptığımdan değil demiş ama bal gibi de kaprisli ve şımarık bi falcı :) Alex ve Taliaya defalarca attım ama görü alamıyoruz mu dediler işini iyi yapan müşteri seçmiyor. Valla yeşilçingene sıkıntılı biri onu anladım 3 kere kredi yükledim baktıracak kimsem yok diye rica ettim ama bana mısın demiyor umrunda değil. Görü alamıyorum hikayelerini geçsin inandırıcı değil cidden.
Ben 1 kez baktırdım ona
Başta iade etti sonra baktı bana
Sanırım yeşilçingene genel fal bakmıyor
Mesela bir arkadasım genel aşk hayatını sordu hayatında biri yoktu neler olucak gibilerinden oda iade etti

Ben 1 kez baktırdım ona
Başta iade etti sonra baktı bana
Sanırım yeşilçingene genel fal bakmıyor
Mesela bir arkadasım genel aşk hayatını sordu hayatında biri yoktu neler olucak gibilerinden oda iade etti
Ben çok net sorular sordum 2-3 tane genel bir yorum istemedim. Benim gönderdiklerimi de iki kere iade etti.

Farklı bir bilgisayardan yeni üyelik alarak baktırmayı denediniz mi hiç? Ben sizi duyarak buraya üye oldum ve size baktırmak istiyorum diyerek. Yoksa hep aynı kullanıcıdan mı yaptınız?
Farklı hesaptan da attım isim vermek zorunda kalıyorum ve ordan anlıyor zaten yoksa kahin değildir herhalde bilemedim 😂

Yeşilçingene için yüklediğiniz krediniz kalmıştır kimseyi de bulamadıysanız baktıracak diye önermek istedim burada kimse yazmamış kendisi hakkında bir görüş bence deneyebilirsiniz sesli ve detaylı bakıyor tabii memnun kalır mısınız bilemiyorum ya da dedikleri olur mu olmaz mı ama pembeci değil hatta kendisinde diyor kendi duymak istediklerinizi söylemiyorum sadece diye
Klothoyağmur bakmazsa denerim teşekkürler :)

İade edip tekrar bakabiliyormuş demekki ben de spesifik sorular sordum
Alla alla ya niye bakmamış ki o zaman?
Şartlı gönderdi bana sonra baktı
Başta iade etti
Bayağı detaylı bakıyor
Bi kere daha baktırmak istiyorum ama iade eder mi ki?? Bilemedim

Alla alla ya niye bakmamış ki o zaman?
Şartlı gönderdi bana sonra baktı
Başta iade etti
Bayağı detaylı bakıyor
Bi kere daha baktırmak istiyorum ama iade eder mi ki?? Bilemedim
İşte buna sinirleniyorum iade ettikten sonra niye bakıyo ya madem görü alamıyor.? Keyfi nasıl isterse demekki

İşte buna sinirleniyorum iade ettikten sonra niye bakıyo ya madem görü alamıyor.? Keyfi nasıl isterse demekki
Bilemedim
Ama dedim lütfen bakın olumlu olumsuz
Siz kart mı attınız?
Ben kart falı baktırmıştım
Kahveyse belki görememiştir

Bu klothoyağmur da iki gündür fala bakmıyor sürekli çevrimiçi ve fal fiyatlarını yükseltmiş. Falı iptal edip tekrar mı atalım yani daha yüksek bir fiyata? Bunların derdi ne ya?

Bilemedim
Ama dedim lütfen bakın olumlu olumsuz
Siz kart mı attınız?
Ben kart falı baktırmıştım
Kahveyse belki görememiştir
Canım yesil cingenede kart,kahve,su falan fark etmiyor..Onun bence duru görüsü var,ben çok baktırdım artık yakın olduk,çok iyi bir insan aslında,çok mutevazi..Ben şımarıklığından bakmadığını düşünmüyorum,cidden görü alamıyor olabilir.Bana yorumlarındada bana gösterilen bu vs der yorum yaparken..Yalnız benim bir arkadasima baktırmıştık geçen kış,kocasına musallat bir kız vardı,biz birşey demedik,çingene falda kızın ismindeki harfleri,fiziğini falan direkt tarif etti,kızın daha iyisini bulursa arkadaşımın kocasını tercih etmeyeceğini,böyle birinide bahar aylarında bulacağını söyledi,cidden kızın instagramı herkese açık arada bakıyoruz,mayıs gibi hikayelerinde birini koymaya başladı şimdi onunla aşk yaşıyor

Back
X