tellwe.com'da bakılan fallar!

Onca sayfa biz sizin tartışmalarınızı okumak zorunda mıyız?
Derdiniz varsa özelde halledin. Yeni bir şey yazılmış mı diye gereksizce 5 sayfa okudum.
Ha bu arada yeni üyeler, evet çok çaktırıyorsunuz. Yapmayın.
İkisi de yeni üye olmuş, biri baktırcam diyor, öbürü mutlaka sonucu yaz diyor. Baktıran ben falcımı buldum über, süper diye övüyor falan.
Ya hu azcık sabırlı olun bari. Bir kaç ay geçsin şu üyeliğinizin üstünden de belki aradan sıyrılırsınız.

Onca sayfa biz sizin tartışmalarınızı okumak zorunda mıyız?
Derdiniz varsa özelde halledin. Yeni bir şey yazılmış mı diye gereksizce 5 sayfa okudum.
Ha bu arada yeni üyeler, evet çok çaktırıyorsunuz. Yapmayın.
İkisi de yeni üye olmuş, biri baktırcam diyor, öbürü mutlaka sonucu yaz diyor. Baktıran ben falcımı buldum über, süper diye övüyor falan.
Ya hu azcık sabırlı olun bari. Bir kaç ay geçsin şu üyeliğinizin üstünden de belki aradan sıyrılırsınız.
Gerçekten seninde yorumuna gülüyorum bir daha bu forumada girmem ne saçma salak insanlar var sizinle mi uğraşacam ben girip yeni üye oldum diye hemen damgalamak bravo alkış size herkese iyi geceler diliyorum.

Ouuvv buralar karışmış,her ne kadar Tellwe defterini kapasam da son zamanlarda bir kaç kişiye fal atmışlığım oldu ve şu kadarı söyleyeyim:Papatyadanhayaller ve Kraliçeyıldızı adlı falcılar da kesinlikle bir numara olduğunu sezinledim.Oooo süper herseyi bildi, ağzım açık kaldı diyen arkadaşlara şaşırdım doğrusu.Bir de Nilüfer'ciğim sen şu bizim Yasemin abla vakasını hatırlarsın,sanırım ikinci bir vaka ile karşılaştım o da Muctebela Abla ve ya adını yanlış telaffuz etmiş olabirim:)Tellwe ya işte..

REKLAMLAR baktirin 27 tl ye bakıyor olması lazım ve ben bayıldım.Dunya tane falcıya gittim bi ondan memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Klothoyağmur'a 2.kez attım o da zaman aşımına uğradı. Geri çekip Bubastis e attım. Nokta atışı pek yok ve sorduğum sorudan yürümüş. Olumsuz konuşmuş ayrıca. Dün akşam da yasocuk'a katina attım. Genel olarak olumlu konuşmuş ve nokta atışı da var. Vade olarak da bu ayın sonlarına doğru demiş ve beni tatmin eden bir faldı. Uzunca yazmış bayağı. Dediği çıkarsa tekrar yazarım buraya.

Yasocuk bana da baktı güzeldi gayet. Ama şu an hep ya banuyilmaza gönderirim veya CEVAPLAR diye biri var. Muhteşem bakıyor hatta o kadar yardımcı oluyor ki mail olarak artık konuşuyoruz. Ve onun söylediği hersey çıkıyor, gerçekten. Geçen bana dedi ki eski sevgilini birisi dövmüşler dedi bende açıkçası saçma buldum. Dün eski sevgilimle buluştuk ve gerçekten bu olay yaşadı. Şoka kaldım.

Yasocuk bana da baktı güzeldi gayet. Ama şu an hep ya banuyilmaza gönderirim veya CEVAPLAR diye biri var. Muhteşem bakıyor hatta o kadar yardımcı oluyor ki mail olarak artık konuşuyoruz. Ve onun söylediği hersey çıkıyor, gerçekten. Geçen bana dedi ki eski sevgilini birisi dövmüşler dedi bende açıkçası saçma buldum. Dün eski sevgilimle buluştuk ve gerçekten bu olay yaşadı. Şoka kaldım.
2017de cevaplara baktırmışım. Tamamen saçmalamış.

Klothoyağmur'a 2.kez attım o da zaman aşımına uğradı. Geri çekip Bubastis e attım. Nokta atışı pek yok ve sorduğum sorudan yürümüş. Olumsuz konuşmuş ayrıca. Dün akşam da yasocuk'a katina attım. Genel olarak olumlu konuşmuş ve nokta atışı da var. Vade olarak da bu ayın sonlarına doğru demiş ve beni tatmin eden bir faldı. Uzunca yazmış bayağı. Dediği çıkarsa tekrar yazarım buraya.
Bubastisi merak ediyorum ben de çıktı diyen var beğenmeyen de :( arada kaldım..
çok mu alakasızda sizde bubastis?

Bubastisi merak ediyorum ben de çıktı diyen var beğenmeyen de :( arada kaldım..
çok mu alakasızda sizde bubastis?

Canım alakasız değildi de benim ona verdiğim bilgileri evirip çevirip atmış gibiydi gelecekle ilgili yorumları. Ama şuanki durumu ve kişi analizlerini güzel yaptığını söyleyebilirim. Gelecek için söyledikleri beklemede bu ayın sonuna kadar.

Back
X