tellwe.com'da bakılan fallar!

iyi günler arkadaşlar. telwe de 20 tl kredim kaldı çok iyi bilmesine gerek var mı tavsiye edebileceğiniz isim kullanım kredimi

Bayan ego, başka bir şey değil. Okuyormuş bunu da okusun o halde. Böyle bir insana fal baktıracağıma hiç baktırmam daha iyi :63:

Eklentiler

• 91EE9422-7A5C-4FD9-BB11-1771FD2B4373.webp
    91EE9422-7A5C-4FD9-BB11-1771FD2B4373.webp
    22 KB · Görüntüleme: 157
Nakta' yı övmek değil amacım bunu öncelikle belirteyim.Önemli olan burada karşınızda olanın kim olduğu değil bir insanın olduğunu unutmamaktır.
Birbirimize saygı duymanın, sahip çıkmanın önemini bir kez daha "hatta fazlaca" anladığımız şu dönemde yaptığınızı doğru bulmuyorum. Evet belki diyeceksiniz ki bu durumdan size ne?
Bakın öyle art niyetli bir dönemdeyiz ki artık böyle şeylere hasretiz en azından ben hasretim. Ne iş yaparsa yapsın hiç önemli değil- bu durum yemeğinizi getiren, hizmet etmek zorunda diye düşünülen garsonlara teşekkür etmemek gibi kaba bir durum -
Hiç markette yolda tanımadığınız bir insana gülümsemez misiniz yada göz göze gelince selam vermez misiniz, ne var bunda ? Bu insanlıktır, iyi niyettir. Bundan kaçmayın çok rica ediyorum. Yarın bir gün farkında olmadan belki karşılaşırız belki karşılaşmayız ama ben bunu karşımdakinden tıpkı Nakta'nın beklediği gibi beklerim.
Ayrıca bahsettiğiniz durum ego değil
Bknz. Ego: Kelime anlamı olarak benlik anlamına gelen , kişinin devamlı surette kendisini ortaya koyması ve kendi özelliklerini yüceltmesidir

Yani şimdi diyaloğa başlamanın bir adabı vardır. Konuşmaya ‘merhaba’ diyerek başlamak çok zor olmasa gerek. Ben de burada falcı numarası için mesaj atanlar konuşmaya merhaba diyerek başlamıyorsa sinir oluyorum. Sonuçta karşımızdaki de bir insan, robot değil.
Başka şeyler egolu olduğunu gösterebilir ama bu egoya bir örnek değil maalesef.

Yani şimdi diyaloğa başlamanın bir adabı vardır. Konuşmaya ‘merhaba’ diyerek başlamak çok zor olmasa gerek. Ben de burada falcı numarası için mesaj atanlar konuşmaya merhaba diyerek başlamıyorsa sinir oluyorum. Sonuçta karşımızdaki de bir insan, robot değil.
Başka şeyler egolu olduğunu gösterebilir ama bu egoya bir örnek değil maalesef.
O sizin düşünceniz inatla merhaba demeye zorlanmaz bir insan sonuç olarak, bana inatla merhaba dedirtmeye çalışıyor o kadar takılanacak bir durum değil bu, o benim öğretmenim değil merhaba demesem bakmayacağım havalarında, önceki yorumları da okudum burda övüldüğü şeyleri paylaşıp insanlara cevap vermeye tenezzülü yok, anan değil baban değil bu savunma aşkı niye anlayamadım ki internet ortamı bu yüz yüze bir ortamdan bahsetmiyoruz bunun adı egodur, ve o kadın çok egolu bu benim düşüncem herkesin düşüncesi farklıdır ben fal atmam bir daha yine bu benim düşüncem dediğim gibi, ki yaptığı işler her zaman mükemmel değil memnun olmayan insanlar da var. İyi günler insanları rahatsız edip burda bir tartışmaya dahil olmayacak kadar olgun bir insan olduğumu düşünüyorum uzatmayacağım 😊

O sizin düşünceniz inatla merhaba demeye zorlanmaz bir insan sonuç olarak, bana inatla merhaba dedirtmeye çalışıyor o kadar takılanacak bir durum değil bu, o benim öğretmenim değil merhaba demesem bakmayacağım havalarında, önceki yorumları da okudum burda övüldüğü şeyleri paylaşıp insanlara cevap vermeye tenezzülü yok, anan değil baban değil bu savunma aşkı niye anlayamadım ki internet ortamı bu yüz yüze bir ortamdan bahsetmiyoruz bunun adı egodur, ve o kadın çok egolu bu benim düşüncem herkesin düşüncesi farklıdır ben fal atmam bir daha yine bu benim düşüncem dediğim gibi, ki yaptığı işler her zaman mükemmel değil memnun olmayan insanlar da var. İyi günler insanları rahatsız edip burda bir tartışmaya dahil olmayacak kadar olgun bir insan olduğumu düşünüyorum uzatmayacağım 😊
Şu durumda Nakta övülmedi aslında ama siz bilirsiniz. :) ben de Nakta’nın falından memnun kalmadım ama sizin bahsettiğiniz şey çok farklı. Damdan düşer gibi konuşmaya başlamak yerine bir merhaba yazarak başlamak çok zor olmasa gerek. Bu bir görgü kuralıdır. Size de iyi günler. :)

Bizde ne dediğimizin, cümlelerimizin hangi anlama geldiğini bilecek kadar olgunuz neyse ki
Bende dahil size yorum yazanlar ısrarla amacın Nakta'yı övmek olmadığını, yerinde kim olsaydı aynı yorumu yapacağımızı ima etmiştik aslında
Neyse bir selam vermekten aciz olmaya devam edelim biz (!)

Bayan ego, başka bir şey değil. Okuyormuş bunu da okusun o halde. Böyle bir insana fal baktıracağıma hiç baktırmam daha iyi :63:
Herhangi bir konuda hizmet veren biri olsam sıcak bir atmosfer yaratmadan direk hizmet bekleyen kişiye benim de tepkim bu olurdu.. Burada ego dediğiniz şey aldığınız cevap değil, sizin cevabınız kendinizi bu şekilde yansıtmanız ve gelip burada paylaşıp destek görme ihtiyacınızdır Ego..

Arkadaşlar biraz abartmışsınız. Evet, selam vererek girmek gerekir, karşıdaki bunu imalı bir biçimde hatırlatabilir ama karşıdaki anlamıyorsa da ısrar edilmez, kimse kimsenin anası babası da değil. Ben de genelde selam beklerim, vermeyene de imâ etmem gerçi. Ama biri bana böyle diretse ben de gıcık olurum. Hele ki " sıcak ortam yaratmadan direkt hizmet beklemek" lafına bittim. Devlet kurumlarında bir deneyin bu sıcak ortam yaratma işini bakalım memnun olan olacak mı?

Bir de arkadaşlar özel mesaj ifşası suç, ne olursa olsun insanlarla mesajlarınızı ifşa etmeyin.

Arkadaşlar biraz abartmışsınız. Evet, selam vererek girmek gerekir, karşıdaki bunu imalı bir biçimde hatırlatabilir ama karşıdaki anlamıyorsa da ısrar edilmez, kimse kimsenin anası babası da değil. Ben de genelde selam beklerim, vermeyene de imâ etmem gerçi. Ama biri bana böyle diretse ben de gıcık olurum. Hele ki " sıcak ortam yaratmadan direkt hizmet beklemek" lafına bittim. Devlet kurumlarında bir deneyin bu sıcak ortam yaratma işini bakalım memnun olan olacak mı?
Yalnız bu devlet memuriyeti ile görüşülen bir iş gibi değil. Elbetteki arada bir anlayış uyum gerekli. Her insan kendine sıcaklık vermeyen kişi ile görüşmek konuşmak istemez. Hele ki bu tip bir uyum gerektiren konu iken. Bunu devlet memurları ile olan ilişkiye kadar götürmeniz de beni bitirdi.

Devlet kurumlarında da merhaba, iyi günler vs. dediğimizde geri dönüş alamayınca sinirlenmiyor muyuz sonuçta? Bakkala girdiğimizde merhaba dediğimizde yüzümüze öküz gibi bakanlara kızmıyor muyuz?
Buradaki de özel mesajlaşma. Ha Nakta’nın 2.mesajda bu konuyu devam ettirmesi bana göre de saçma ama bunun ego olduğunu düşünmüyorum.
kim olursa olsun nasıl bir iş olursa olsun karşındakine insan olarak değer vermeyip sadece işini halledecek şekilde konuşmak hoş değil. Üslup önemli diye düşünüyorum.

Ben naktanın kendisinin de çok nazik biri olduğunu düşünmüyorum. Merhaba dememiş mesela arkadaş, olabilir bazen konuya çok odaklanıp böyle şeyler yapabiliyoruz, kocaman insanı bunun için uyarmak daha büyük nezaketsizlik bence. Hele de ısrarla devam ettirmesi.
Naktanın tarzı böyle ama. Bana da yapmıştı bu tarz bir şey. Kulaklığım yanımda değildi, okuldaydım ve çok çaresizce fal baktırdığım dönemdi. Kulaklığım yanımda değil dinleyemiyorum olumlu mu olumsuz mu söyledikleriniz dedim.
Sesli mesajla cevap vermiş.
Kulaklığım yanımda değil sesli mesajı da dinleyemiyorum dedim. O sizin probleminiz de ben size cevap vermek zorunda değilim de bilmem ne bir sürü şey saydı bana. He bu arada fal için teşekkür etmediğimi, normalde insanların söze başlarken fal için teşekkür ederek başlaması gerektiğini söyledi.
Ki buna assssla katılmıyorum. Falı dinlememişim, hakkında en ufak fikrim yok, ne sebeple teşekkür ediyorum? Daha memnun kaldım mı bilmiyorum bile. Kaldı ki bir ücret ödemişim ve hizmet satın almışım, teşekkür edip etmeme tahakkuku bende olmalı.
her ders anlatışımdan sonra öğrenciler gelip teşekkür etmedi diye ortalığı kaldırmıyorum.
evet bayan ego nakta bana göre de.O çaresiz dönemimde bir defa daha fal atmaya çalışmıştım da kabul etmemişti. İyi ki etmemiş. Şimdi tek pişmanlığım o olurdu eminim.
Vergisiz algısız onca para kazanıyor. Kibri de ayrıca cabası.
eminim bu yazılanları okuyor. İsterse bana ulaşabilir, içinde tutmasın.

Senin yazından sonra aklıma geldi. Bana da fal baktıktan sonra direkt sorulara geçmiştim falın etkisiyle. O da "teşekkür etmeyecek misiniz, yorum yapmayacak mısınız?" demişti. 😂😂
Ben naktanın kendisinin de çok nazik biri olduğunu düşünmüyorum. Merhaba dememiş mesela arkadaş, olabilir bazen konuya çok odaklanıp böyle şeyler yapabiliyoruz, kocaman insanı bunun için uyarmak daha büyük nezaketsizlik bence. Hele de ısrarla devam ettirmesi.
Naktanın tarzı böyle ama. Bana da yapmıştı bu tarz bir şey. Kulaklığım yanımda değildi, okuldaydım ve çok çaresizce fal baktırdığım dönemdi. Kulaklığım yanımda değil dinleyemiyorum olumlu mu olumsuz mu söyledikleriniz dedim.
Sesli mesajla cevap vermiş.
Kulaklığım yanımda değil sesli mesajı da dinleyemiyorum dedim. O sizin probleminiz de ben size cevap vermek zorunda değilim de bilmem ne bir sürü şey saydı bana. He bu arada fal için teşekkür etmediğimi, normalde insanların söze başlarken fal için teşekkür ederek başlaması gerektiğini söyledi.
Ki buna assssla katılmıyorum. Falı dinlememişim, hakkında en ufak fikrim yok, ne sebeple teşekkür ediyorum? Daha memnun kaldım mı bilmiyorum bile. Kaldı ki bir ücret ödemişim ve hizmet satın almışım, teşekkür edip etmeme tahakkuku bende olmalı.
her ders anlatışımdan sonra öğrenciler gelip teşekkür etmedi diye ortalığı kaldırmıyorum.
evet bayan ego nakta bana göre de.O çaresiz dönemimde bir defa daha fal atmaya çalışmıştım da kabul etmemişti. İyi ki etmemiş. Şimdi tek pişmanlığım o olurdu eminim.
Vergisiz algısız onca para kazanıyor. Kibri de ayrıca cabası.
eminim bu yazılanları okuyor. İsterse bana ulaşabilir, içinde tutmasın.

Sohbete merhaba ile başlamamak da hoş değil, Nakta'nın verilen örneklerdeki tepkileri de hoş değil diyerek orta yolu bulalım benceHoppa

Bu ayki 2. fal hakkımı klothoyagmurdan yana kullandım, geçmiş ve an iyiydi bence, klotho bana çıktı diyenleriniz var mı?

Senin yazından sonra aklıma geldi. Bana da fal baktıktan sonra direkt sorulara geçmiştim falın etkisiyle. O da "teşekkür etmeyecek misiniz, yorum yapmayacak mısınız?" demişti. 😂😂
Bence fal olumlu olsun olmasin, tesekkür etmek, merhaba demek gibi nezaket ve saygi kuralidir. Konuyu uzatmak istemiyorum, ama bunu demeden gecmek istemedim. Bir misafirlige veya restoranta gittigimde de yemegi begenmedigimde de, tesekkür etmezsem ayip olur diye düsünüyorum.

Back
X