Ben naktanın kendisinin de çok nazik biri olduğunu düşünmüyorum. Merhaba dememiş mesela arkadaş, olabilir bazen konuya çok odaklanıp böyle şeyler yapabiliyoruz, kocaman insanı bunun için uyarmak daha büyük nezaketsizlik bence. Hele de ısrarla devam ettirmesi.
Naktanın tarzı böyle ama. Bana da yapmıştı bu tarz bir şey. Kulaklığım yanımda değildi, okuldaydım ve çok çaresizce fal baktırdığım dönemdi. Kulaklığım yanımda değil dinleyemiyorum olumlu mu olumsuz mu söyledikleriniz dedim.
Sesli mesajla cevap vermiş.
Kulaklığım yanımda değil sesli mesajı da dinleyemiyorum dedim. O sizin probleminiz de ben size cevap vermek zorunda değilim de bilmem ne bir sürü şey saydı bana. He bu arada fal için teşekkür etmediğimi, normalde insanların söze başlarken fal için teşekkür ederek başlaması gerektiğini söyledi.
Ki buna assssla katılmıyorum. Falı dinlememişim, hakkında en ufak fikrim yok, ne sebeple teşekkür ediyorum? Daha memnun kaldım mı bilmiyorum bile. Kaldı ki bir ücret ödemişim ve hizmet satın almışım, teşekkür edip etmeme tahakkuku bende olmalı.
her ders anlatışımdan sonra öğrenciler gelip teşekkür etmedi diye ortalığı kaldırmıyorum.
evet bayan ego nakta bana göre de.O çaresiz dönemimde bir defa daha fal atmaya çalışmıştım da kabul etmemişti. İyi ki etmemiş. Şimdi tek pişmanlığım o olurdu eminim.
Vergisiz algısız onca para kazanıyor. Kibri de ayrıca cabası.
eminim bu yazılanları okuyor. İsterse bana ulaşabilir, içinde tutmasın.