Sevgili Smrya, özel mesajını daha şimdi gördüm cevap vermek için dönmediğimi düşünme lütfen. Ama tellwe falcıları konusunda ne düşünüyorsan ARTI bir de benden gelsin. Her cümlen çok doğruydu. Kafanı karıştıran o 2 falcı konusunda da yanlız değilsin:)
Diğer sorularına gelecek olursam nakta kahve ve tarotu 60'a bakıyor,özel falları pahalı ama ben hiç özel fal göndermedim ona. O da zaten fıyat lıstem bu ama sız bence kahve gönderın demıstı bana....
Geysu'ya gelınce.....Farklı sıtelerde farklı ısımlerle baktıgı yazılmıstı burada, bırı nurbanu ıdı bıryolunvar dıgerı de falalemde mı neydı unuttum sımdı.... Hangı hesabına fal gonderırsen gonder asla şaşmaz hep durumunu,sordugun soruyla ılgılı olan ne varsa kıtap gıbı okur...... AMA işte ama gelecekte dedıklerı asla çıkmaz..... Kendı fallarım kadar fallarını benımle paylasan arkadaslarımda da durum o yönde ıdı.... Herkesın asıl sorunu da bu ya,gelecekte cıkanı bulmak....
Borellus80
'um çok güzel yavruları olan anne kedım benım.....Geçen ınstagramda kızkardeşim resmını görmüş "senın de butun arkadasların amma guzel" dedı. Kulagını cınlattık haberın ola:) Senden ne haber? Tellwe'de denedıgın var mı bu ara,sankı 1 falcının sayfasında adını gördüm:) Begendın mı?
Kk'da bana karşılıksız fal bakanların fallrı da çıkmadı bu arada..... Madilik hariç.....Unutmadan
gamzelita
'yı da anmadan edemem,falları çıkmasa da insanlığı gözlerimi dolduracak kadar baskaydı onun.....