tellwe.com'da bakılan fallar!

Uyumsuzz ortalama ne kadar zaman sonra fal bakıyor acaba? Aslında yeşil çingeneye fal göndermiştim ama enerjimiz uyuşmadı diye geri çevirmiş 🥺
Bana çıkmadı uyumsuz. Daha önce çok fal baktırıp düşük puan verdiğiniz falcı çok oldu mu? Yeşilcingene'ye iki kere attım ikisini de enerji uyuşmadı diye geri çevirdi, farklı bir hesap açtım nedense onda uyuştu.

Daha once Falsepeti Sevgi Derman icin Rezzane abla denilmis. Falalem Rezzan abla mi yoksa tellwede Rezzaneabla diye bir falci var o mu acaba? Bilgisi olan yesillendirsin :)

Bana çıkmadı uyumsuz. Daha önce çok fal baktırıp düşük puan verdiğiniz falcı çok oldu mu? Yeşilcingene'ye iki kere attım ikisini de enerji uyuşmadı diye geri çevirdi, farklı bir hesap açtım nedense onda uyuştu.
Yok tellwe’de ilk defa fal baktırayım dedim yeşil çingene çok övülüyor diye ama o kabul etmeyince uyumsuzza gönderdim o da iki gün geçti hala yorumlamadı gerçi 😕 farklı hesapla yorumlaması ilginç olmuş, demek ki enerji bahane kafasına göre geri çeviriyor bazı kullanıcıları 🙄

Yok tellwe’de ilk defa fal baktırayım dedim yeşil çingene çok övülüyor diye ama o kabul etmeyince uyumsuzza gönderdim o da iki gün geçti hala yorumlamadı gerçi 😕 farklı hesapla yorumlaması ilginç olmuş, demek ki enerji bahane kafasına göre geri çeviriyor bazı kullanıcıları 🙄
Bilmiyorum canım, bu enerji olayı bana çok inandırıcı gelmiyor açıkcası.

Uyumsuzza attığım fal da zaman aşımı oldu diye iptal edilmiş. Tekrar atayım dedim yıldızname kalkmış 😕 Ne dedişik bir site burası 2 gün sonunda iade edilip edilmeyeceği kararını kullanıcılara bıraksalar ya. Neyse yesilcingene için üye olmuştum sırf o da bakmadı zaten pişman oldum fal sepetinden şaşmasaydım keşke hiç.

Yuleeye fal atan var mı daha önce ben dün attım ama sıradayım nasıldır beklemeye değer mi bir de ne kadar süre sonra dönüyor

Falımı yorumlamış uyumsuzz aşırı olumsuz ve aşırı kısa. :cry: Hoşlandığım kişinin bana neden ilgi duymadığını sormuştum sadece çünkü ona çekici gelmiyorsun demiş. İlerde bana bişey hisseder mi bilemezmiş ama ben zaten yazın başka birisi ile olacakmışım. Tip olarak tam olarak şu anki kişiyi tarif etti üstüste aynı tipte birine bakacağımı sanmıyorum ama görücez artık:bicak:

ya yesilcingenenin yok ya atıyo dediği bisey gördünüz mü hiç? ya da sordugunuz biseyde tam tersi bisey söylediği size alakasız gelen ama gerçekleşen?

yani demek istediğim sey suydu bu zamana kadar olumsuz konusan cingenem son falda olur bu iş demiş ama ben de biraz bir seyler yazmıstım sanki söylediğim seylere göre konusmus gibi geldi sizin de böyle hissettiğiniz oldu mu hic?

Her falcı için zaman zaman bunu hissediyorum diyebilirim. Hatta dün Banu yılmazı denedim ve baya soruma istinaden yazmıştı.

Yeşilçingeninin aylarca "dönmez, aklında bile yoksun, hala onu sorduğuna inanamıyorum, unut onu" dediği adamla nişanlandım :) Anda falan iyiydi belki, hatta sorduğum bir kaç şey için olumsuz konuşmuştu olumsuz olmuştu ama başka dedikleri pek olmadı asıl konu zaten hiç olmadı.

Yeşilçingeninin aylarca "dönmez, aklında bile yoksun, hala onu sorduğuna inanamıyorum, unut onu" dediği adamla nişanlandım :) Anda falan iyiydi belki, hatta sorduğum bir kaç şey için olumsuz konuşmuştu olumsuz olmuştu ama başka dedikleri pek olmadı asıl konu zaten hiç olmadı.
Yeşilçingene bana da böyle demişti. Nişanlanmadım ama baya iyi olduk adamla tam tersine

canım canımm bak yine mutlu oldum :)

Back
X