tellwe.com'da bakılan fallar!

Benim merak ettiklerim
Klotho
Falcı yusuf
Medyum cetin
Medyum azad
Medyumz

Kara listemdekiler
Havadisefro
41bakla
Abbeydawn

Benim merak ettiklerim
Klotho
Falcı yusuf
Medyum cetin
Medyum azad
Medyumz

Kara listemdekiler
Havadisefro
41bakla
Abbeydawn
Klotho : çıkmadı, dedikleri olmadı vadesi geçti.
medyumcetin : dediklerinin hiçbiri çıkmadı, ayrıca tellwe'de şüphelendiğim falcılardan birisi, sayfasındaki yorumlar ile ilgili. Bence baktırma. Bende iki durumda da çok kötü patladı.
medyumazad : bomboş bir falcı
diğerlerini bilmiyorum.

Telwede Terapist’e baktıran var mı? Dedikleri çıkıyor mu hisli biri mi acaba? Deneyen varsa yazabilir mi

Selamlar aranızda UYUMSUZZ'a 2 kez yıldızname baktırıp tarihleri dolmadan 2.de ötelenen ve dediklerini yaşayan var mı?Anda tutarlıydı bende umarım cıkar.

Buraya sianna yazılınca acaba reklam mi yapılıyor diye düşündüm önce ama fiyatı uygun olunca ne kaybederim kendim deneyeyim dedim. Gelecek için henüz bir şey diyemem ama falı özenliydi şahsen sakız falı yollayabilir bu fiyata diye düşünmüştüm. Eğer başka baktıran ya da çıkan varsa yazarsa sevinirim. Kadınlar günümüz de kutlu olsun bu arada
Ya bende merak ettim siannayı ama dünden beri bakıyorum falları kapalı. Telwedede en son falımı 8 ay önce atmışım:))

babyster babyster bekleyin bakalım açar bence yakında. 7 lira ücreti. En azından kopyala yapıştır değil falı anı ve geçmişi de bilmiş bende. Fazlasını bilemem, kimseyi de yanıltmak istemem.

Arkadaşlar ben çok kişiye baktırdım hepsi boştu sultanfalci gaiptensesler sshayla bide emin Emin konusurlar birde nabza göre şerbet veriyorlar hele bı ara juliatsah vardı iğrenç kehanet var hepsi kötü bakiyir

Arkadaşlar zamanında çok fal baktirdim benim favorim var ama şimdi söylesem onu mu tanıyorsunuz diceksiniz yani şöyle demek istiyorum fal enerji işidir eğer siz olumsuz iseniz bu karşı tarafa yansır aslında fal haramdır bunuda bilmek gerekir telwe uygulamasında kaliteli 2 kişi var cingenkiz ve medyumsiderya ben zamanında fal tutkunu birisi olaraktan Çok kişiye baktırdım ama hiç çıkmadı Sultanfalci, Gaiptensesler,kehaNetci julietsaha Hocanalan diye biri gelmişti onada eskilerden Yilmazabiniz vardı buda güzel bakıyordu Lannes vardı buda güzel bakıyordu iyi bakanlar normelde fiyatlarını fazla yükseltiyor ben bunu gördüm. Shayla bunuda beğenmedim ben fal atıyorum seni evlilik falıma beklerim diyo oda çok pahalı sanırım bizi saf görüyorlar Canan var o zaten hiç güzel bakmiyor doğrular konuşunca insanlara hemen yuklenmeyin buraya yazan falcilar önce bı kendinizde hata arayın acaba neden olumsuz konusuyorlar diye ;) telwe kisace para tuzağı en güzeli içten gelen dua 🙏🏻etmkk

Back
X