tellwe.com'da bakılan fallar!

Sultanhanim’a fal yolladım bakmak istemedi iade etti anlamadım ya :( neden bakmak istemedi artık. Kafanda çok soru var ve sorular/falın arasında dağlar kadar fark var şu an bakamam migren ya da baş ağrısı çıkmış felan dikkat et dedi öyle yani

‘ve araya mutlaka set çekin yoksa baş ağrıları ve migren sizi bekliyor. kafayla alakalı sorunlar çıkmış çünkü‘ bu ne demek kızlar ben anlamadım

Arkadaşlar forumda sürekli bir Yeşilçingene lafı dönüp durmuş . Bu adama 4 yıl önce baktırdım hiç bir dediği olmadığı çok olumlu konuştuğu evleneceksin dediği kişiyle evlenmedim !!!! Hiç birşekilde paranızı ziyan etmeyin . Yazık günah . Şuan başka biriyle evliyim . MedyumSerkan hoca bilmişti Allah var bu durumu . Ama oda sistemde yok şuan

Flcı diye biri var üzerinde sarı blüzlü profili vardı oda yok sistemde . Ahhhhh eski falcılar nerdeeeeeee ahhh şimdi dandiklere kalmış ortalık .......

7 yıldır bu siteye üyeyim baktırmadığım falcı kalmadı . Şu fallarkraliçesi ve takımı da ortaya çıktıkdan sonra daha haz alamadım eskiden çok iyi falcılar vardı . Portakal vardı medyumserhan hoca medyum vedat daha ismi aklıma gelmeyen çok iyi falcılar vardı . Şimdilikler dolandırıcı ve gerçek değil

Fallar kraliçesi ,gaiptensesler ,sahsenem bunlar aynı kişi . Nasıl oyları Okadar yüksek anlamıyorum . Sizler bunlara prim vermeyin pembe tablo sunup sorunuza göre yorum yapıyorlar kanmayın! Yeşilçingenenin dediği hiç birşeyi yaşamadım başka adamla evlendim diyorum . İnanmayın paranızı boşa harcamayın

Medyumemel varya bana baktığı falda resmen falaaddinden kopyala yapıştır yapmıştı yarısını ve kadının oy oranı %100 şaka gibi . Siz şaka mısınız nasıl anlayamıyorsunuz . Hiç bir amacım hiç bir karım yok . Sadece allah rızası İÇİN gözünüzü açıyorum ! Yıllardır fala döktüğüm parayla araba alırdım kendime . Hepsinin ciğerini bilirim artık. Bi kere gerçek bir falcı soru sor ona göre cevap yazıcam demez . Kafelerde fal baktırdığınızda soru sormu diyorlar ???? Sitedekiler sorunuza göre yorum yapmak İÇİN bu bilgiyi istiyor !!!!! Gözünüzü açın artık

Medyumemel varya bana baktığı falda resmen falaaddinden kopyala yapıştır yapmıştı yarısını ve kadının oy oranı %100 şaka gibi . Siz şaka mısınız nasıl anlayamıyorsunuz . Hiç bir amacım hiç bir karım yok . Sadece allah rızası İÇİN gözünüzü açıyorum ! Yıllardır fala döktüğüm parayla araba alırdım kendime . Hepsinin ciğerini bilirim artık. Bi kere gerçek bir falcı soru sor ona göre cevap yazıcam demez . Kafelerde fal baktırdığınızda soru sormu diyorlar ???? Sitedekiler sorunuza göre yorum yapmak İÇİN bu bilgiyi istiyor !!!!! Gözünüzü açın artık
Cnm sakin ol... evet site falcilari böyle ve tellwe kandırmaya daha elverişli bi yapısı var çoklu üyeliklere izin veriyor... Ben o siteyi normalde hiç sevmem. Geçen gün cingeneye attım reddedince mecburen parayı kullanmak için okaliptüs a attım sormadigim halde anda iyi yorum yaptı vade de verdi ama zamanı gelmediği için cıktı çıkmadı diyemem... tabi site izin verdiği için birden fazla hesabı vardır hepsinin... hiç sevmem o siteyi ztn.

Back
X