- 29 Temmuz 2020
- 27
- 12
- 38
- 32
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.321
15 kredim kaldi Son olarak önerdiğiniz iyi bir falcı varsa Baktıracam yoksa kredim öylece kalıt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska sefer bi daha yollarsn ne atmstn?Sultanhanim’a fal yolladım bakmak istemedi iade etti anlamadım yaneden bakmak istemedi artık. Kafanda çok soru var ve sorular/falın arasında dağlar kadar fark var şu an bakamam migren ya da baş ağrısı çıkmış felan dikkat et dedi öyle yani
Yok ya sanmam baktırmam tekrar kahve falı yollamıştım 15 kredim kaldı ama öylece kaldı şu anbaska sefer bi daha yollarsn ne atmstn?
bazen kahve cok karsk olabiliyo kart daha iyi oluyo.bende baktrmstm ona daha sonra kart bklm demstiYok ya sanmam baktırmam tekrar kahve falı yollamıştım 15 kredim kaldı ama öylece kaldı şu an
Belki baktırdığınız kişi sizi üzecek demek istemiştir. Başka var mi ki sultanhanım a baktırıp çıkan?‘ve araya mutlaka set çekin yoksa baş ağrıları ve migren sizi bekliyor. kafayla alakalı sorunlar çıkmış çünkü‘ bu ne demek kızlar ben anlamadım
ne baktrdn cnm? fiyati biraz tuzluMistika da iyi bakıyor arkadaşlar ilişkimin detaylarını bildi Peki başka önereceğiniz falcı yok mu şuan
Okaliptüs anda iyiydi bence ama çok detaylı bakmıyorMistika da iyi bakıyor arkadaşlar ilişkimin detaylarını bildi Peki başka önereceğiniz falcı yok mu şuan
Cnm sakin ol... evet site falcilari böyle ve tellwe kandırmaya daha elverişli bi yapısı var çoklu üyeliklere izin veriyor... Ben o siteyi normalde hiç sevmem. Geçen gün cingeneye attım reddedince mecburen parayı kullanmak için okaliptüs a attım sormadigim halde anda iyi yorum yaptı vade de verdi ama zamanı gelmediği için cıktı çıkmadı diyemem... tabi site izin verdiği için birden fazla hesabı vardır hepsinin... hiç sevmem o siteyi ztn.Medyumemel varya bana baktığı falda resmen falaaddinden kopyala yapıştır yapmıştı yarısını ve kadının oy oranı %100 şaka gibi . Siz şaka mısınız nasıl anlayamıyorsunuz . Hiç bir amacım hiç bir karım yok . Sadece allah rızası İÇİN gözünüzü açıyorum ! Yıllardır fala döktüğüm parayla araba alırdım kendime . Hepsinin ciğerini bilirim artık. Bi kere gerçek bir falcı soru sor ona göre cevap yazıcam demez . Kafelerde fal baktırdığınızda soru sormu diyorlar ???? Sitedekiler sorunuza göre yorum yapmak İÇİN bu bilgiyi istiyor !!!!! Gözünüzü açın artık