tellwe.com'da bakılan fallar!

tabii oneririm :KK50: daha once aytenceye yıldızname baktırmıstım cok begenmistim ve bir sene gecince sok edecek seyler yasadım ne dediyse oldu, ama su an kendisi bakmıyormus :KK43: sistemde olmayacakmıs bir sure :KK43:
Aytence falsepetinde bakıyor şu an
Aynı kişi

Aytence gecmiste okurken cok mantikli buldugum bir yorum yapmisti bana ama cikmadi maalesef. Ben kahve atmistim.

Aytence gecmiste okurken cok mantikli buldugum bir yorum yapmisti bana ama cikmadi maalesef. Ben kahve atmistim.
ben kahvesini hic begenmemistim, benimle pek alakası olmayan bir fal gondermisti üstünkörü, ama yıldıznamesi güzeldi baya, gecen sene baktırmıstım söylediği seyler hep tutmus. cok sasırdım yani

Yine dayanamadım yeni gelenlerden birini denedim tarottercümanı (belki iyi çıkar diye, hemde fazla maddi kayıp olmuyor bu şekilde) . Ve şaşırttı beni gerçekten. Anlık durumumu ruh halimi çok iyi anlattı. Birisi vardı aklımda onunla ilgili yorumları çok olumsuz oldu. Tavsiye edebilirim hem uygun hemde iyi gibi. Fal krizi gelen biraz stres atabilir. Bence ücreti çok artmadan denenebilir ama gelip bana kızmayın lütfen.

Ben de ilk fali cikmisti onemli bir konu detayiyla anlatti ve olumsuz olacagini bildi maalesef zaten hep olumsuzlar cikar :/ Diger fallarinda ciktigi kisimlar da oldu tamamen senaryo fali da oldu... Hisleri var sanirim ama tam oturtamiyor ve her zaman ayni degil sanirim bazen de gecmis gelecek karisiyor bircok kisinin deneyimledigi gibi...

Ben memnun kaldım dediklerinden çıkanlar oldu o yüzden merak ettim beğenen var mı başka diye
Denenebilecek falcılardan biri elifsucan. Ama bana dedikleri çıkmadı

AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/

anladımmm bende medyumfırat ı buldum ona attım bıde mufte dıye bırıne attım mufte anı bıldı gelecegı artık kısmet medyumfırat ıade ett :KK43: elımde kaldı bakıyem bakalım kımın yorumu ıyıyse artık ona atayım barı :p ıyıyse yazarım buraya:KK49:

hangi hesabınıza inanalım bilemedim ?

tabii oneririm :KK50: daha once aytenceye yıldızname baktırmıstım cok begenmistim ve bir sene gecince sok edecek seyler yasadım ne dediyse oldu, ama su an kendisi bakmıyormus :KK43: sistemde olmayacakmıs bir sure :KK43:
falsepetindekiyle aynı kişiymiş sanırım o. ben kahve baktırdım memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mı bilemem
baktıran bazı arkadaşlar bepğenmemiş

falsepetindekiyle aynı kişiymiş sanırım o. ben kahve baktırdım memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mı bilemem
baktıran bazı arkadaşlar bepğenmemiş
ben de yeni baktırdım bugun ve begenmedim, tellwedeki ile söyledikleriyle cok celisti, ve cok edebiyat yapmıs cumleyi uzatmak icin, aynı kelimeleri söylemis durmus dondürmüs hep

Kızlar selam. Gerçekten dedikleri çıkan bir falcı önerir misiniz. Uygun fiyatlı pahalı farketmez. İyi baksın yeter. Sezgiselguclere ya da medyumcetine göndermek istiyorum. Sizce sezgiselgucler nasıl? Medyumcetinle bağlantısı olup olmamasını da umursamıyorum. Dedikleri çıkıyor mu. Kadının kendi profilinde yorumlar harften giydikleri kıyafetlere kadar biliyor gibi görünüyor. Birisi üzerimde gerçekten de sarı elbise var nasıl bildiniz yazmış :110: amaaaa başka bi forumda da sakız falı demişler. Sizce nasıl kızlar. Ona göre atacağım. Başka önerilerinizi de bekliyorum

Kızlar selam. Gerçekten dedikleri çıkan bir falcı önerir misiniz. Uygun fiyatlı pahalı farketmez. İyi baksın yeter. Sezgiselguclere ya da medyumcetine göndermek istiyorum. Sizce sezgiselgucler nasıl? Medyumcetinle bağlantısı olup olmamasını da umursamıyorum. Dedikleri çıkıyor mu. Kadının kendi profilinde yorumlar harften giydikleri kıyafetlere kadar biliyor gibi görünüyor. Birisi üzerimde gerçekten de sarı elbise var nasıl bildiniz yazmış :110: amaaaa başka bi forumda da sakız falı demişler. Sizce nasıl kızlar. Ona göre atacağım. Başka önerilerinizi de bekliyorum
Bence bu iki kişinin bir çok falcı üyeliği var tamamen his olarak söylüyorum. Medyumcetin'e ben baktırdım, arkadaşımda baktırmış. Zaten daha önce yazmıştım dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, arkadaşımın da ha keza öyle.

Hayran sayısı ve yorum işlerini ayarlamak çok kolay. Tellwe'de baktığı fal sayısından daha fazla hayranı vardı bir falcının. O falcıyı buraya yazdım sonra birden birisi savunmaya başladı. Bil bakalım kim çıktı savunan falcının ta kendisi. Medyumcetin'de de aynı durum var.

Sence orada o kadar mükemmel yorumları olan kişiyi burada bir kişi bile tavsiye etmez miydi? Bağlantısı olup olmamasını nasıl umursamazsın? Uyanıklık bu orada öğrendiği şeyleri diğer hesabında sana biliyormuş gibi satacak.

Şu tarottercümanını deneyen var mı? Varsa bana özelden memnun kalıp kalmadığını yazsın lütfen.

Back
X