- 3 Aralık 2020
- 235
- 183
- 18
- 30
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.601
Soyadını bilmiyorum melek diye hatırlıyorum sesli dimi dediğiniz kişimelek su mu dedikelri çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyadını bilmiyorum melek diye hatırlıyorum sesli dimi dediğiniz kişimelek su mu dedikelri çıkmadı
hayır sesli değilSoyadını bilmiyorum melek diye hatırlıyorum sesli dimi dediğiniz kişi
Yok canım sesli konuşarak bakıyor adı melek diye hatırlıyorum sesli bakıyor pahalı bize görehayır sesli değil
Yeni mi baktırdınız? İlk falı çıkmış mıydı sizde?Elifsucan 2 kez BAKTIRDIM 1.güzeldi 2.falı rezalet anladım ki bir falcıya 1 den fazla baktirmayacaksin
ben memnun kalmıştım ama ofMistikbirisiyim adlı bir kullanıcı var kızlar asla baktırmayın falları uydurmasyon asla anladığını düşünmüyorum iade istememe rağmen iade yapmadı kısacık bir fal yollamış. Kesinlikle iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum
Evet yeni yani 2 gün önce daha doğrusu birde 1 ay önce batırmıştım tesbitleri güzeldi vadesine daha var 3 ay ben ine attimYeni mi baktırdınız? İlk falı çıkmış mıydı sizde?![]()
Bu defa 2.falda çok alakasız şeyler söylediYeni mi baktırdınız? İlk falı çıkmış mıydı sizde?![]()
Elifsucanin 2. Falı bende de çok ozensizdi. İlk falda dediği şeyleri tekrar etmiş. İlk falı az biraz çıkmıştı o yüzden 2. Ye gitmiştim ama hayal kırıklığıElifsucan 2 kez BAKTIRDIM 1.güzeldi 2.falı rezalet anladım ki bir falcıya 1 den fazla baktirmayacaksin
Ayrıca ilk falı sesli geldi 2.falı yazılı geldiElifsucanin 2. Falı bende de çok ozensizdi. İlk falda dediği şeyleri tekrar etmiş. İlk falı az biraz çıkmıştı o yüzden 2. Ye gitmiştim ama hayal kırıklığı![]()
Evet bana da öyle yaptı. Aynı şeyleri söylemesinin imkanı yok çünkü katina attim kartlar da farklıydı haliyle.Ayrıca ilk falı sesli geldi 2.falı yazılı geldi
Birde resmen kartları açıklamış 1.kart şunu söylüyor 2.kart şunu söylüyor diye.bunu zaten bende google sorduğumda söylüyor kartın ters ve düz anlamını bana yaptığı yorumun aynısını kartların anlamına bakarak bende yaptım burada istediğimiz hani özel yetenekleri var ya..sözüm ona onu hissetmekEvet bana da öyle yaptı. Aynı şeyleri söylemesinin imkanı yok çünkü katina attim kartlar da farklıydı haliyle.
Ben hiç memnun kalmadım ne yazık ki. Benimle ilgili hiçbir şeyi bilemedi resmen dalga geçmiş kopyala yapıştır yapmışben memnun kalmıştım ama of![]()
Bana yakin gecmis ve anlik durumu, karsi tarafin dusuncesini inanilmaz bildi ama gelecek çikmadi maalesef :/Sardunyaya baktirip çıkan var mı nasıl sizce
Yaa bana anlikta spesifik bir şey demedi aslında ama olumlu konuştu vade vermedi. Bir şey olunca adım gelecek dedi. Çok uzatmamis falı. Çıkar umarım genelde olumlu mu konuşuyor?Bana yakin gecmis ve anlik durumu, karsi tarafin dusuncesini inanilmaz bildi ama gelecek çikmadi maalesef :/
Genelde nasil konusur bilmiyorum. Ben 2 yildan fazla oldu baktirali ve sadece bir defa gittim. Gelecek cikmayinca tekrar gitmedim, ve de ayni falciya ikinci defa pek gitmiyorum cunku kimi begensem ikincide sacmaliyor ve bir onceki faldan hakkimda az cok bilgisi oluyor ...Yaa bana anlikta spesifik bir şey demedi aslında ama olumlu konuştu vade vermedi. Bir şey olunca adım gelecek dedi. Çok uzatmamis falı. Çıkar umarım genelde olumlu mu konuşuyor?