- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.661
ayrılığı aramızda daha hic bi sorun yokken ve sorunlar olusmaya basladığında böyle böyle yaparsan ayrılık olacak diye konusarak bilmişti evetAyrılığı bildiri peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılığı aramızda daha hic bi sorun yokken ve sorunlar olusmaya basladığında böyle böyle yaparsan ayrılık olacak diye konusarak bilmişti evetAyrılığı bildiri peki
selam, simdi gördüm yazdığınızı buradakilerle konusmak gercekten iyi geldi.Yesilcingeneye geçen sene göndermiştim. Olumsuzdu ben de çok üzüldüm taktim kafaya falı. Ama dediği gibi olmadi çıkmadı fal. Baskalari için de aynı şeyi yaşadığım oldu. Falcilarin söylediği gibi ne olumlu şeyler ne de olumsuz şeyler yaşadım. O yüzden anlık enerji ve karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için baktiriyorum artık merak edersem. Tüm fallarin sonucu değişebilir diye düşünüyorum.
Yesilcingenenin asla olmaz asla gelmez falan demesi de cok iddialı. Olumlu konuşanlar nasıl kesin gelecek şu tarihte diyorsa bu da öyle. O onceinawhile Siz çok uzulmussunuz anliyorum ama kendinizi fala odaklamayin enerjinizi iyi tutmaya çalışın ve akista kalmaya bakın. Hepimiz ayni şekilde cok üzülüyoruz ama bu da kendimize yonelmek için bir adım. Belki artik öyle bı zaman gelecek ki siz istemeyeceksiniz sizin mantiginiza uymayacak o kişi. Kendinizi suclamayin ben de fallara çok kaptirip acaba böyle yapsam ayrilmazdik şöyle yapsam daha iyi olurdu gibi suçu kendimde çok aradım. Ama farkettimki karşı tarafta da çok hata varmis baskasi yapsa affetmeyecegim hatalar ama sevdigim, istediğim için affetmişim. Demekki karşı taraf da bunu yapabilir. Kendinizi üzmeyin. Nasil barisiriz diye değil nasıl iyilesirim diye düşünmek bile bir şeylerin başlangıcı oluyor inanın.
Sana bisi sorucam doğum tarihleriyle mi baktı sana da yesilcingene ?selam, simdi gördüm yazdığınızı buradakilerle konusmak gercekten iyi geldi.
Falı görseniz işte canım cok üzüldüm böyle yapman malesef aranızdaki herşeyi kapatmıs artık, zaman geçse bile asla olmaz hep böyle seyler yazmış. 1,5 yıldır her baktırdığım falda sevgisi var diyen de oydu, ki sevgisi vardı bir sekilde beni unutamadığını biliyorum. Ama kızlar cok haklısınız, gelmek isteyen her türlü gelirdi su zamana kadar, hatta sahte hesapta olanın ben oldugumu anlasa kendisi bir adım atar devamını getirir cok zaman kaybettik diye hemen bağlardı bu işi. İstemeyene bahane cok. Yeni yeni kendime geldim tesekkür ederim herkese
Kaç yaşındasınız?Kızlar merhaba ben fal konusu için kayıt oldum sürekli fal baktiriyorum da en son yesilcingeneye baktirdim ama mesela hayatimdaki kişiyle doğum tarihlerimizi verdim o sekilde evlilik olur ya da olmaz diye yorumladı bir olay ya da vade vermedi. Ve kafam karisti şimdi o insana nasıl davranicagimi bilmiyorum iliskmiz olsada evlilik ilerde olmazmis falan. Kafam karisti. Sizce nnapmaliym çingene evlilik olmaz diyip evlenen falan oldu mu burda
24 neden sordunuzKaç yaşındasınız?
Haksızlık edilmiyor haşa YESILCINGENE gelecekten gaipten haber veremez ne o ne bir başkası bu yetki peygamberlere dahi verilmemiştir.. Evet hisleri güçlü olabilir tesbitleri iyi olabilir bi demek değil het dediği doğru yada olacak diye buraya deneyimlerini baktirip yazanlar neden yalan yazsınlar olmadi diyor dediği gibi yada ayrılacaksın dedi biz gayet iyi devam ediyoruz diyenler sizce yalan mi söylüyoryesilcingeneyle ilgili herkez konuşuyo amaki bence çokları yanılıyo... bilen bilir benim kızım tacize uğradı hatta burda konu başlığı vsr insanlar beni tanıyo kayınvalidem büyü yaptırdı bana bunlards beni uyaran tek insan yesilcingene oldu başka bilen falcı olmadı... herşeyi bildi her dediği oldu ben ona haksızlık ettim diye bana fal bakmıyou artık bende gitmiyodum saten ama geçen hafta özür diledim zorlada olsa af etti beni baktı falıma yine dediği gibi oldu hepsi... bana kocana çok güvenme yalanını yakalıcaksın bi konuda tuhaf hallerde gördüm demişti dediği gibi gene oldu bugün yakaladım ağzım açık kaldı... bunları nerdsn bilebilir ?????? biliyo işte... çok haksızlık rdiliyo adama günah
iyi de adamı kimsenin kötülediği yok ki, doğru anladığınıza eminmisiniz?yesilcingeneyle ilgili herkez konuşuyo amaki bence çokları yanılıyo... bilen bilir benim kızım tacize uğradı hatta burda konu başlığı vsr insanlar beni tanıyo kayınvalidem büyü yaptırdı bana bunlards beni uyaran tek insan yesilcingene oldu başka bilen falcı olmadı... herşeyi bildi her dediği oldu ben ona haksızlık ettim diye bana fal bakmıyou artık bende gitmiyodum saten ama geçen hafta özür diledim zorlada olsa af etti beni baktı falıma yine dediği gibi oldu hepsi... bana kocana çok güvenme yalanını yakalıcaksın bi konuda tuhaf hallerde gördüm demişti dediği gibi gene oldu bugün yakaladım ağzım açık kaldı... bunları nerdsn bilebilir ?????? biliyo işte... çok haksızlık rdiliyo adama günah
evet ilk falından beri öyle baktı da biz birbirimiz icin evlilik anlamında da ask anlamında da hayırlı cıkmıstıkSana bisi sorucam doğum tarihleriyle mi baktı sana da yesilcingene ?
bende yalan diyo demiyom kimse için haksızlık ediliyo diyorm buda bi gerçek vede günah bence... yanılır oda etten kemikten biri oda sen ben gibi insan saten ben allah değilim dedi bana ben ona ne zaman fal baktırsam dediğin çıktı dedim diye... kızımı sayesinde kurtardım herkez biliyo... bakıyorum herkez baktırmak istiyo amaki olumsuz konuşunca kötü oluyo... anlamadsmHaksızlık edilmiyor haşa YESILCINGENE gelecekten gaipten haber veremez ne o ne bir başkası bu yetki peygamberlere dahi verilmemiştir.. Evet hisleri güçlü olabilir tesbitleri iyi olabilir bi demek değil het dediği doğru yada olacak diye buraya deneyimlerini baktirip yazanlar neden yalan yazsınlar olmadi diyor dediği gibi yada ayrılacaksın dedi biz gayet iyi devam ediyoruz diyenler sizce yalan mi söylüyor
Yesilcingene konusunda yanilmiyorum şahsım adına. Falinin cikmadigini benden daha iyi bilecek değilsiniz. Kötü veya iyi demedim zaten ama herhangi bir falcı gibi, çok büyütmeye yüceltmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Sizde büyü olduğunu başka varlıkla bakan bi falcı da bilebilir.yesilcingeneyle ilgili herkez konuşuyo amaki bence çokları yanılıyo... bilen bilir benim kızım tacize uğradı hatta burda konu başlığı vsr insanlar beni tanıyo kayınvalidem büyü yaptırdı bana bunlards beni uyaran tek insan yesilcingene oldu başka bilen falcı olmadı... herşeyi bildi her dediği oldu ben ona haksızlık ettim diye bana fal bakmıyou artık bende gitmiyodum saten ama geçen hafta özür diledim zorlada olsa af etti beni baktı falıma yine dediği gibi oldu hepsi... bana kocana çok güvenme yalanını yakalıcaksın bi konuda tuhaf hallerde gördüm demişti dediği gibi gene oldu bugün yakaladım ağzım açık kaldı... bunları nerdsn bilebilir ?????? biliyo işte... çok haksızlık rdiliyo adama günah
Ayrı ca daha önce ki bir msj da çok inançlı bir insanın fala baktırmak konusunda bile kararsizim gibi bir şey yazmıştınız...bu kadar inançlı bir insanın bu denli fallara inanması d hem ilginç hem günah bende bunun farkında olarak fal arıyorum başka türlüsü şirke girer terapi amaçlı daha çok bbaktiriyouzr cogumuzyesilcingeneyle ilgili herkez konuşuyo amaki bence çokları yanılıyo... bilen bilir benim kızım tacize uğradı hatta burda konu başlığı vsr insanlar beni tanıyo kayınvalidem büyü yaptırdı bana bunlards beni uyaran tek insan yesilcingene oldu başka bilen falcı olmadı... herşeyi bildi her dediği oldu ben ona haksızlık ettim diye bana fal bakmıyou artık bende gitmiyodum saten ama geçen hafta özür diledim zorlada olsa af etti beni baktı falıma yine dediği gibi oldu hepsi... bana kocana çok güvenme yalanını yakalıcaksın bi konuda tuhaf hallerde gördüm demişti dediği gibi gene oldu bugün yakaladım ağzım açık kaldı... bunları nerdsn bilebilir ?????? biliyo işte... çok haksızlık rdiliyo adama günah
Ya üzülme fal bu . Biri yazmis foruma yeşil çingene asla olmaz dedi ama nişanlandık diye. Geriye git biraz görürsünevet ilk falından beri öyle baktı da biz birbirimiz icin evlilik anlamında da ask anlamında da hayırlı cıkmıstık
herkezin kendi yorumu... sana çıkmamış bacım bana çıktı... başka bi falcı bilemedi o bildi ben bunu bilir bunu derim....Yesilcingene konusunda yanilmiyorum şahsım adına. Falinin cikmadigini benden daha iyi bilecek değilsiniz. Kötü veya iyi demedim zaten ama herhangi bir falcı gibi, çok büyütmeye yüceltmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Sizde büyü olduğunu başka varlıkla bakan bi falcı da bilebilir.
herksz kadar inançlıyım şirk koşmak gibi olmasın gönül eğlendirme bu fsllar.... amaki allah dert vermeye görsün insan kapı kapı geziyo.... kocam değişmese neye baktırayım?????? yıllar öncede şidded uygulamıştı büyü çıkmıştı altından ondan özür dileyip baktırdım gene yesile ya ne yapaydım????Ayrı ca daha önce ki bir msj da çok inançlı bir insanın fala baktırmak konusunda bile kararsizim gibi bir şey yazmıştınız...bu kadar inançlı bir insanın bu denli fallara inanması d hem ilginç hem günah bende bunun farkında olarak fal arıyorum başka türlüsü şirke girer terapi amaçlı daha çok bbaktiriyouzr cogumuz
Bir şey yap demiyorum ve seni anlıyorum çaresiz kalınca hepimiz fallara sarıyoruz ama çok fazla inanma çünkü bu hayatının akışını bozar canimherksz kadar inançlıyım şirk koşmak gibi olmasın gönül eğlendirme bu fsllar.... amaki allah dert vermeye görsün insan kapı kapı geziyo.... kocam değişmese neye baktırayım?????? yıllar öncede şidded uygulamıştı büyü çıkmıştı altından ondan özür dileyip baktırdım gene yesile ya ne yapaydım????