tellwe.com'da bakılan fallar!

Hayır 3. Kişi kartı görmüş aldatacak ayrılacaksıniz dedi sonra ben iliskimiz yok dedim o da bu dediklerim geçmiş zamana say bundan bı halt olmaz demiş.
Hmmm anladım canım geçmiş olsun ben baktırdım az önce bir kaç nokta atışı yaptı diğer falcılara göre memnun kaldım ama gelecekte dedikleri çıkarmı bilmiyorum

Ben bugün shayla adında bir kadına baktırdım Berbattı sinir oldum . Siteye şikayet ettim kredimi geri verdiler sağılsunlar

Tam tersine her şey o kadar olumlu anlatmış ki peri masalı gibiydi. 2 sene önce yazın beni evlendirdi, bir iş görüşmesi yapmıştım nasıl sonuçlanacak dedim işiniz olacak dedi ve tabi ki olmadı.

Ben tekrar ediyorum sakın ama sakın paranıza yazık etmeyin baktırdığım en kötü falcılardan biri.
Bence size gerçekleri söyledi olumsuz yorum yaptı onun için böyle konuşuyorsunuz gerçekler her zaman acıdır ama ben memnun kaldım Ve verdiğim parada helal olsun baktıran pişman olmaz

Birsen 67 nin çok kötü olduğunu biliyorum daha öncede sitede bu çok yazildi
Çoklu hesapli bir grubun basi ve daha önce kapattigi hesaplari vardi. Bir de profil fotolari farkli olsa da ayni kisiye ait oldugu bariz belli hesaplar vardi, bir kismi uzakta görünse de halen aktif olabilir hatta.

Yeliz’i İstanbulda falcılar başlığında anlatmıştım, burada hiç anlatmadım sanırım :) ben memnun kalmıştım ama hiç beğenmeyeni de var tabii ki
Yelize daha dün baktırdım. Bence yeliz bozmuş. Ben yelize 2 sene önce bir kere yüz yüze bir kere telefonda baktırmıştım. Çokk memnundum o zamanlar ama dün baktırdığım tam bir faciaydı :( çok geçiştirdi, eskiden yorum yaptığı gibi adama “bu daha ergenliğini tamamlayamamış” dedi (aynı adam için demedi bu arada). Yani zar zor baktı. Resmen ben ağzından cımbızla laf almıştım.

Back
X