- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #34.201
Canım ona ben de bakacağım, geçenlerde enerjim düşünce araştırmaya başladım sonra araya bazı işler girdi kaldı.Bu arada ben @Evita1907 nın dediği şeyi yani doğum haritamdaki elementlerin dengesine baktım. Ateş neredeyse hiç yok gibiydi. Onu dengelemek adına doğal taş olayından yürüyorum :) çok da kurcaladım. Ateş elementinin taşlarına baktım, sipariş verdim. Bakalım üstümdeki saçma halde bir iyileşme olacak mı, en azından iyi hissetmek istiyorum. Eskiden beri benim enerjim aşırı düşüktür. Başkasının negatif enerjisi anında geçer falan, hemen yorulurdum. Veya bir şeyim beğenilse ertesi gün hemen başıma bir olumsuz durum gelirdi. Bu element olayına hiç hakim değildim. Şimdi bakacağım, taşlardan sonra en azından enerji açısından toparlanma olacağını umuyorum. Bir de kızlar bana çok iyi gelen bir şeyi de aktarayım buhranda sıkışmış bunalmış ve birden böyle her şeyin aksi gittiği zamanlar ben haneye çok olumsuz enerji yüklendiği için onu evin içinde adaçayı tütsüleyerek atıyorum. Çok iyi geliyor. Tütsüleyerek evin içinde gezdirin. Sonra kapı cam açın tüm koku gitsin, bu şekilde olumsuz enerji de çıkıyor. Hep yaparım hep de işe yarıyor bu bende.
Adaçayı tütsüsü doğal taşları arındırmakta da kullanılıyormuş zaten, taşların geldiğinde onun için de kullanırsın.
Hayır tamam enerji yansıyor ona göre seçiyoruz falan da katinada yansımıyor mu bu enerji anlamadım ki alyans falan seçiyorum onda