Son 1 ayda baktırdığım falları yazıyorum
senadogru: klasik pembeci ne söylediğini insanları nasıl yönlendireceğini bilmeden atıp tutuyor büyük iddialarda bulundu ama boş bi de ben yok dedikçe ısrarla öyle olacak demesi çileden çıkardı tam bir balon
zehranur22: bu daha da kötüydü yaşı da küçük belli zaten salladı da salladı
kibeletarot: 3 kere gittim analizlerini çok beğeniyorum kesin kesin konuşmuyor ama öngörü yapıp olası ihtimallerden bahsediyor an ve geçmişte yanıldığı olmadı bana. Şimdi fiyatını arttırmış ama değer diye düşünüyorum en azından hisli bi kadın
bolivia: ne iyi ne kötü diyebilirim kötüye yakın orta, yoklukta gidilir
medyumfatma35: ilk baktırdığımda beğenmiştim ama burada kopya fal baktığı söylendi yorumlara baktığınızda bile anlarsınız zaten herkese aynısını söylediği belli başlı cümle kalıpları var. Tabi ki önermiyorum hayal kırıklığı oldu benim için
seruven: her falcinin söyleyemeyeceği spesifik birkaç detayı vermişti orda tavladı beni güvenilir buldum kredisi bence fazla ama çok çok yüksek beklentide değilseniz denenir şahsen beni etkiledi
helenakademi: bu kişi de tellwede yeni Instagram'da da sayfası var güvenilir bir görüntü veriyor buna da 3 kez gitmişim ilki güzeldi diğerleri ortalamaydı kötü değil birçok falcıya göre ilgili biri analizlerini de beğendim
helinnnn00: analizler eh işteydi ama çok tecrübeli olduğunu zannetmiyorum adam başkasına yönelmiş falan dedi ve ayrı bile değilim sadece sorunlarımız var resmen aldatıyor demeye getirdi bu da kötü değildi diğer tespitleri idare ederdi ama yanılma payı kabul eden biri değilseniz tavsiye etmem yanıldığı şeyler olur yanlış yönlendirebilir çok güvenilir gelmedi