tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben gestalt - varoluşçu terapi uygulayan bir psikolog arıyorum, çok zor bulabiliyorum. Bulduklarımın da seans ücreti çok fazla benim bütçem açısından
sen bana ne ettin ya..okuduğumdan beri bu nedir diye google da okumadığım şey kalmadı...ben psikopatimdır da şimdi..anlayana kadar bırakmam...buyrun yeni hobim..gestalt varoluşçu yaklaşım :halay:

Ben gestalt - varoluşçu terapi uygulayan bir psikolog arıyorum, çok zor bulabiliyorum. Bulduklarımın da seans ücreti çok fazla benim bütçem açısından
Evet ayrıca o terapi çeşidini tamamen bu konuda kendini geliştirmiş olanlardan almak gerekiyor ki benim çevremde bu konuda uzman neredeyse yok zor bulunuyor bence sertifika eklendikçe fiyat arttırıyorlar birde doğru söylüyorsun

Var ya bende acayip iğreti olurum canım,cicim,kuzum vs'den...çok sert de garip gelir rahatsız etmişim gibi...ikisinin ortası...
Ay yıllar önce bir ayevi diye bir yorumcu vardı telwede o da her satırda kuzum diyordu.sen ne diyorsun ya her cümle de kuzum yazmışsin demiştim.birde pespembe bakmistim 1puan vermiştim. 1 verince bana hakaret etmişti.pek de kibar değiller yani 😂😂

Ay yıllar önce bir ayevi diye bir yorumcu vardı telwede o da her satırda kuzum diyordu.sen ne diyorsun ya her cümle de kuzum yazmışsin demiştim.birde pespembe bakmistim 1puan vermiştim. 1 verince bana hakaret etmişti.pek de kibar değiller yani 😂😂
kadının içindeki canavarı çıkartmışsın :D helal sana

Bende yaa en sevmediğim şey çok samimiyetsiz geliyor bana.bide herkese canım cicim kuzum denir mi yaaa
Yalan ya işte maksat şirinlik olsun :D ahahah şaka bir yana cidden öyle samimi olduğu için söyleyen de vardır bir şey demek istemiyorum ama bir çoğu bana da samimiyetsiz geliyor, puan almak için bence.

Yalan ya işte maksat şirinlik olsun :KK70: ahahah şaka bir yana cidden öyle samimi olduğu için söyleyen de vardır bir şey demek istemiyorum ama bir çoğu bana da samimiyetsiz geliyor, puan almak için bence.
Sonuçta fal yorumluyorlar çok gereksiz bence hitap önemlidir ama bu micmic kuzum ne yaaa

aynısının kadın versiyonu da var, hesapları yöneten kadın. Bir profili kadın falcı, bir profili de erkek falcı, photoshopla sakal stickerı falan eklemiş :KK70: :KK70: :KK70:
Telwede neler gordum vardir hiç güvenilir değil sistem yorumcuları denetlemiyor uç de acar beş de acar hesap🤣🤣🤣profilde isteğine göre bilgi toplama amaçlı yapıyorlar🤣🤣

Sisteme günde kaç fal geliyordur kim bilir ne para toplanıyordur.cok iyi para var bu işte.yillardir promosyon atıyorum sadece on gündür onu da atmiyorum😂
Bot falcılardan oluştuğunu bildikleri platformlara bile insanlar ne paralar verip fal atıyor. Öyle bir kendinden geçmişlik :D bir akıl tutulması. Büyük para kazanıyor cidden bu platform sahipleri.

Back
X