- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.201
Kesinlikle öyle benim 5 yıllık bir ilişkim var yani durağanlaşmıştı sanki fal baktırıyordum hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen. 2 haftadır o kadar huzurlu ve keyifli hissediyorum ki. Daha kesinlikle baktırmayacağım. O döktüğüm paralarla kendime dyson alabilirdimKızlar hepinizi ayrı seviyorum burada çok destek olduk birbirimize ama etkilemiyorsanız benim gibi cidden salın çünkü birşeyin üstüne düştükçe aynı hızla sizden uzaklaşıyor anana ne zaman birşeyleri unutup önünüze bakarsanız o zaman herşey oluyor 2 senelik ilişkimde aşırı baktırıyor ve fala ister istemez anlam yüklüyordum bunun yüzüne yol Bile yaptım sonra bir şekilde artık geçti yani zaman insanı kendinden bile geçiriyor ha böyle kolay anlatıyorum ama o zamanlar hiç kolay değildi sonu gelmeyen ağlama krizleri antidepresan süreçleri bi mesaja dünyalar benimdi üzülüyorum Vallah o Halime ya neler Neler de bitti gitti şimdi yeniler oluyor az bi bakıyorum gene böyle psikopata bağlıyorum dur diyorım zamanla biraz daha kontrol edebiliyor ve daha mantıklı davranıyorum şimdide diyorum kendime isteyen insan diye bi terim var isteyen insan bi yolunu buluyor öbür türlü kendini yiyor bitiriyorsun böyle demeseydim şöyle davranmasaydım ama alakası yok. Herşey oluyor bitiyor zaten fala gerek kalmazdı bırak hayatına eşlik etmek isteyen gelsin seninle demişler aynen öyle istemeyen de keyfi bilir niye kendimi boşa umutlarla tüketeyim veya üzüleyim insanlık bı bana mı verilmiş annem e bir gün telefonda ağladığımı hatırlarım annemde kızım Bıral demişti bende anne seviyorum dedim annemde kızım sevgi güsel birşey ama karşılıklı olursa demişti karşılığı olmayan hiçbiryer de kimsede be güzel kalbinizi ne yüreğinizi emeğinizi vefanızı gururunuzu sevginizi paranızı tüketmeyin kızlar hayat uzun bir yol kimse vazgeçilmez değildir iki sevgi ile sağı solu oynayan insanlardan hayır gelmez herşey olacağına varır su akar yolunu bulur ve her nasip vaktinin esiridir . Sevgiyle kalın hepinizin hayatında Güller açtıran ınsanlar olur ve bol bol kısmet bereket güzel işler günler günler geçirirsiniz hepimiz bunu hak ediyoruz :)