tellwe.com'da bakılan fallar!

Kesinlikle öyle oluyor ilk günler zorlandım da şu an çok rahatım kahve fincanını bile döndürmüyorum artık :KK70:

Ben de ya hatta döndürmemek için bile çok zorlanırdım o his de kayboldu :KK70:

Valla ikinize de helal olsun. Ben de hiç fal atmıyorum ama o fincan her gün döndürülüyor :D lütfen onu bari elimden almayın :)))

Bende de hiç şaşmaz ama ben bizlerden kaynaklandığını düşünüyorum...hep bizim gibi olduklarını kabul edip kazık yiyoruz gibi geliyor ama..doğalarını yaşıyorlarlar aslında...
İnan ben artık birinin suratına baktığımda be mal olduğunu anlıyorum.Hayat tecrübesi mi dersiniz,yaşlanmak mı dersiniz ne derseniz deyin işte😃.

Benim çevremde hiç öyle insan olmadı yani bir kişi bana canım diyorsa gerçekten öyle samimi gördüğü için canım diyordu o yüzden bu konu hakkında kötü anım hiç yok :D
Canım kelimesini ben de çok kullanırım,ama diğerleri bebeğim,kuzum,yavrum,aşkım falan asla demem kimseye😃.

Evet ya demet8888 iyiydi keske arttırmasaydı olumsuzu hic soylemiyordu hemde full pozitif bir fal ama iyi hissettiriyordu :KK70: valla ara ara baktırırdım 100 olmasaydı pozitiflik için gereksiz 100kredi bence
Evet ya 100 tl hayatta vermem online fal ıcın vereceğim para maksimum 50 tl dir :D ayda 50 tl koydum kendıme daha fazla para vermem

Eklentiler

• Screenshot_20220225-013901_Tellwe.webp
    Screenshot_20220225-013901_Tellwe.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
Yaşlılar söyleyince çok tatlı oluyor ama diğerleri ıhhhhhh😄.
öyle tabi..ben hatta geçmişte çok baktırdığım zamanlarda böyle heyecanla beklerdim sonra da derdim nasıl tipler,nasıl karakterler bilmiyoruz...gerçekten birşeye bakıyorlar mı? bir emek veriyorlar mı bilmiyoruz..ütü yaparken pof pof ütü sesi gelirken ses kaydı gönderenler,yemek yerken homur homur ses kaydı gönderenler..oo neler neler...kendi dertlerini anlatanlar kaydın yarısında...hadi buradaki 10 lira 20 lira terapi sayıp bakmıyoruz bazen ama çok para verdiğim zamanlar oldu benim..böyle saçma sapan yorumlar aldığım...
Hatta bir keresinde 6-7 sene önce 100 lira verip telefonda 5 dakika bütün moralimi altüst eden birine baktırmıştım..soru bile soramamıştım böyle kalmıştım telefonda...3 gün kendime gelememiştim..parayla rezil olmak böyle birşeydi tam anlamıyla..
insan kendini salak gibi hissediyor sonra ne bekliyordun ki diyordum...sen çözemiyorsun elin ayşesi fatması ne yapsın...
ayy geçti gitti çok şükür...

Back
X