tellwe.com'da bakılan fallar!

Tespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Gelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilir 🤔

Kızlar havadiseye atmıştım yorumlarına aldanıp ben memnun kalmadım sorum üzerimden yürümüş nokta atışı vs yoktu kişisel yorum gibiydi. Zaten şartlı atmıştı keşke kabul etmeseydim. Ama olan oldu artık 🥲

Merhabalar kizlar bende tellwede cok baktirdim bir kac falcilara. Ronan cok detayli bakti ve acikcasi hosuma gitdi. Bekliyelim dedikleri cikicak mi. Hisliye baktirdim bir kac defa enerjimiz tutdu ve ayrintili bakiyor. Halen fallarimi yolluyorum ona. Durrinarbel fena degil emek verdi cok degisik bir faldi ama o da cok detayli bakti diye bilirim. Yesilcingeneye bir yil önce gitmistim yani söyle söyliyim cok güzel analiz ediyor ama henüz daha dedikleri cikmadi.. cokta olumsuz konusmadi. Yani bence genel tavri olumsuz ama olumlu seyleride diyor.. ama bu cikti felan diyemiyorum ben. Acikcasi cok denedim ama bir bunlar aklimda kaldi.

Back
X