- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.331
- 198
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.301
Sifaver ve cleandeluna sanirim yeniler yorumlari iyi baktiran varmi ozellikle sifaver e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sifaver güzeldi ben baktırdımSifaver ve cleandeluna sanirim yeniler yorumlari iyi baktiran varmi ozellikle sifaver e
TeşekkürlerSifaver güzeldi ben baktırdım
Clendalunada forumda daha önceki yorumları çok kötü ve çoklu hesaplardan galiba bi okuyun isterseniz
Bende cikmadiKahinabla falı çıkan var mı ? Genelde çıkıyor mu falları ?
Tespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmazBende cikmadi
Gelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilirTespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Hayat ne olaacağı belli olmazGelecek değişken bana kalırsa olumsuz olacak diye şartlamayın kendinizi. Burda çok pembeci falan diye yorumlar yapılıyor son günlerde okuyorsa bilerek olumsuz söylemiş olabilir![]()
2 kere bakti cikmadi 2 yil oldu .yalniz boyle boyle olack dedi olmadi birde tam tersi oldu yaniTespitleri doğruluk payı olan şeylerdi ama çok olumsuz bağladı bende bilemedim inş çıkmaz
Başta savma baktı yinede saygımdan eksik yıldız vermedim olumluya doladı hep teh diyecek bir şey yok e ilişki bitmiş yok ordada var diye yorumlamış sağlık olsunMelekenerjisi ve Kalbimdekiayna'ya baktiran oldu mu?Nasildi sizce?
Hangisi?Başta savma baktı yinede saygımdan eksik yıldız vermedim olumluya doladı hep teh diyecek bir şey yok e ilişki bitmiş yok ordada var diye yorumlamış sağlık olsun
Melek enerjisi başka hesabi var hiç bişe bilmedi kısacık yazmış sesli istedim yapmadı diğer falcıyı denemedim amaHangisi?
Hangisi?
Sakın sakın sakın o kadına atma çok kötüKizlar sormak istiyorum size. Tellwede daha Kimi önerirsiniz? Nokta atisi olan? Alcerutneratfalci deneyen var mi aranizda?
Ben dileğe attım fena değildi harf falan verdi uygun fiyatlı dene istersenKizlar sormak istiyorum size. Tellwede daha Kimi önerirsiniz? Nokta atisi olan? Alcerutneratfalci deneyen var mi aranizda?
Bende de çıkmamıştı uzaktan yakından.Bende cikmadi
Sifaver baktiram dedim 1 gun bekledi fal saniriBende de çıkmamıştı uzaktan yakından.