tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar BYV Berk, vade konusunda isabetli m? Baktırıp dediği zamanda dediği gibi çıktı diyen var mı?

Kızlar BYV Berk, vade konusunda isabetli m? Baktırıp dediği zamanda dediği gibi çıktı diyen var mı?
Bana. Normal anlık baltığı bile hepsi eski fallarımın mixiydi çok komik yani bu byv neden böyle site. Cocukla ayrı sehirleyiz eski falımda soruda yazmışım berk de ayrı sehirlerde olabilirsiniz. Bak sen😂

Kizlar suphelenmissiniz ama ben baya farkli yorumculara fal attim BYV’de ve bazilari cidden cok cok kotuydu. O yuzden ben oyle biseyin cok dusuk bir ihtimal oldugunu dusunuyorum

Eski yorumları okumak seçenek sonuçta bakmadan yorumlayıp geçmiştir
Ben de öyle düşünüyorum ya geçmişte de bi arkadaş eski faldaki aynı cümlesini yeni falda yazdığını söylemiş sanki. Gerçi görülebiliyorsa direkt oradan yürünür belki de bazı iyi falcılara özgüdür. Eğer görülemiyorsa o zaman berk bizim ayrı sehirlerde yaşadığımızı ve benim ilişkimin 1 sene önce bittiğini bilmiş. Ama dediğim gibi ben bunları diğer falcılara kendimi anlatırken demiştim

Ben de öyle düşünüyorum ya geçmişte de bi arkadaş eski faldaki aynı cümlesini yeni falda yazdığını söylemiş sanki. Gerçi görülebiliyorsa direkt oradan yürünür belki de bazı iyi falcılara özgüdür. Eğer görülemiyorsa o zaman berk bizim ayrı sehirlerde yaşadığımızı ve benim ilişkimin 1 sene önce bittiğini bilmiş. Ama dediğim gibi ben bunları diğer falcılara kendimi anlatırken demiştim
Ama yine şimdi okudum 1 sene önce ciddi ilişkiden cıktı demiş bu ok da ilişki monoton hal aldı siz bitirdiniz demiş tam tersi 7 aylık bi ilişkiydi ve o bitirmişti. Ben eski falda sadece 7-8 ay önce ciddi ilişkime son verdiğimi yazmıştım. O da benim bitirdiğimi kendince akıl yürütmüş.
BYV da berk dense serkan tek daha iyi. Benim ex hep bana onu sevmediğimi ve soguk oldugumu ima ederdi gerçekten diğer ilişkilerime göre de az sevmiştim serkan sizin duygularınız bu beye cok olusmamıs dedi. Ayrıca arkadasımla sevgilisi ayrılmıstı ve aralarında baya kötü konusmalar kırıcı sözler geçti direkt bunu söyledi.

Son düzenleme:
Merhaba, eski yorumları okudum telweden Nakta çok övülmüş. Sonra ordan ayrılmış sanırım. Ona nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı? Online fal bakıyor mu? İnstagramda buldum ma hesap aktif mi emin olamadım.

Süper ben de yazayım o zaman. Peki nasıldı falı? Bildikleri oldu mu?
Cok karisik geldi bana. Karsi tarafin ruhunu cagirip konusuyo ve onun agzindan konusuyo. Ben begenmedim acikcasi. Bende forumdaki yorumlarin gaziyla atmisdim. Soyledigi bazi kisimlarin dogruluk payi olabilirde ama bazi soyledikleride bi o kdr sacmaydi. Sonuc olarakda olumsuz konusmustu. O yuzden cikti, cikmadi diyemiyorum simdilik

Ben de gönderdim şimdi. Merakıma yenik düştüm🙈 ruh çağırması korkutmadı değil🙈😬

Back
X