- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.221
Kızlar BYV Berk, vade konusunda isabetli m? Baktırıp dediği zamanda dediği gibi çıktı diyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana. Normal anlık baltığı bile hepsi eski fallarımın mixiydi çok komik yani bu byv neden böyle site. Cocukla ayrı sehirleyiz eski falımda soruda yazmışım berk de ayrı sehirlerde olabilirsiniz. Bak senKızlar BYV Berk, vade konusunda isabetli m? Baktırıp dediği zamanda dediği gibi çıktı diyen var mı?
Sardunyaya baktirmismiydiniz?Bana. Normal anlık baltığı bile hepsi eski fallarımın mixiydi çok komik yani bu byv neden böyle site. Cocukla ayrı sehirleyiz eski falımda soruda yazmışım berk de ayrı sehirlerde olabilirsiniz. Bak sen![]()
Yaaa eskileri görüyorlar yaniBana. Normal anlık baltığı bile hepsi eski fallarımın mixiydi çok komik yani bu byv neden böyle site. Cocukla ayrı sehirleyiz eski falımda soruda yazmışım berk de ayrı sehirlerde olabilirsiniz. Bak sen![]()
Geçmiş mesajlarda da öyle yazılmış bence net görülüyor byvdaYaaa eskileri görüyorlar yani![]()
Ona cok eskiden baktım o dönem gitgekli ilişkim vardı iletişim devam edicek demiş etti sadece o futtu bide o sene baska sevgili olmayacak demiş olmadı ama genel bir faldı açıkcası dpesifik bişi yoktuSardunyaya baktirmismiydiniz?
Bana da öyle olmuştu byv deBana. Normal anlık baltığı bile hepsi eski fallarımın mixiydi çok komik yani bu byv neden böyle site. Cocukla ayrı sehirleyiz eski falımda soruda yazmışım berk de ayrı sehirlerde olabilirsiniz. Bak sen![]()
Eski yorumları okumak seçenek sonuçta bakmadan yorumlayıp geçmiştirKizlar suphelenmissiniz ama ben baya farkli yorumculara fal attim BYV’de ve bazilari cidden cok cok kotuydu. O yuzden ben oyle biseyin cok dusuk bir ihtimal oldugunu dusunuyorum
Ben de öyle düşünüyorum ya geçmişte de bi arkadaş eski faldaki aynı cümlesini yeni falda yazdığını söylemiş sanki. Gerçi görülebiliyorsa direkt oradan yürünür belki de bazı iyi falcılara özgüdür. Eğer görülemiyorsa o zaman berk bizim ayrı sehirlerde yaşadığımızı ve benim ilişkimin 1 sene önce bittiğini bilmiş. Ama dediğim gibi ben bunları diğer falcılara kendimi anlatırken demiştimEski yorumları okumak seçenek sonuçta bakmadan yorumlayıp geçmiştir
Ama yine şimdi okudum 1 sene önce ciddi ilişkiden cıktı demiş bu ok da ilişki monoton hal aldı siz bitirdiniz demiş tam tersi 7 aylık bi ilişkiydi ve o bitirmişti. Ben eski falda sadece 7-8 ay önce ciddi ilişkime son verdiğimi yazmıştım. O da benim bitirdiğimi kendince akıl yürütmüş.Ben de öyle düşünüyorum ya geçmişte de bi arkadaş eski faldaki aynı cümlesini yeni falda yazdığını söylemiş sanki. Gerçi görülebiliyorsa direkt oradan yürünür belki de bazı iyi falcılara özgüdür. Eğer görülemiyorsa o zaman berk bizim ayrı sehirlerde yaşadığımızı ve benim ilişkimin 1 sene önce bittiğini bilmiş. Ama dediğim gibi ben bunları diğer falcılara kendimi anlatırken demiştim
Beni de iade ettiruhani enerjisel anlamda uymadığı için iade etti
Benimde sorumu genel bulmuş iade fiyatı uygun diye atmıştımBeni de iade etti
İlginç vallaBenimde sorumu genel bulmuş iade fiyatı uygun diye atmıştım![]()
Ben Agustos’da instadan ulasmisdim kendisineMerhaba, eski yorumları okudum telweden Nakta çok övülmüş. Sonra ordan ayrılmış sanırım. Ona nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı? Online fal bakıyor mu? İnstagramda buldum ma hesap aktif mi emin olamadım.
Cok karisik geldi bana. Karsi tarafin ruhunu cagirip konusuyo ve onun agzindan konusuyo. Ben begenmedim acikcasi. Bende forumdaki yorumlarin gaziyla atmisdim. Soyledigi bazi kisimlarin dogruluk payi olabilirde ama bazi soyledikleride bi o kdr sacmaydi. Sonuc olarakda olumsuz konusmustu. O yuzden cikti, cikmadi diyemiyorum simdilikSüper ben de yazayım o zaman. Peki nasıldı falı? Bildikleri oldu mu?
Hemen bakmayi kabul ettimi? Beni bekletmisdi 2 gun. Bizimlede paylasirmisin deneyimini?Ben de gönderdim şimdi. Merakıma yenik düştümruh çağırması korkutmadı değil
![]()