- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.261
evet anlık iyiydiGenel bakımı tuttu mu anlık fal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet anlık iyiydiGenel bakımı tuttu mu anlık fal
bana iletir msn cnmarkadaşlar tellwede anlık olarak çok iyi bilen bir yorumcu buldum. ama burada yazınca ücret artışı olduğu için yazmıyorum. dileyene özelden iletirim.![]()
Bana da iletir misin canım?arkadaşlar tellwede anlık olarak çok iyi bilen bir yorumcu buldum. ama burada yazınca ücret artışı olduğu için yazmıyorum. dileyene özelden iletirim.![]()
neliferBana da iletir misin canım?
Çok teşekkür ederimnelifer
Olumlu mu olumsuz muydu? Senden sonra attım olumlu konuşmuş benim içinHerkese merhaba. Çıkan bir fal haberi ile geldim. Daha önce burada bahsetmistim nelifer anlık çok iyi bildi diye. Geleceğe yönelik verdiği vadede soylemis olduğu bir şey çıktı.
olumluydu :) ama yorumu genel olarak objektif geliyor bana, olumsuz bahsettiği durumlar da oldu.Olumlu mu olumsuz muydu? Senden sonra attım olumlu konuşmuş benim için
Banada ayni sekilde. Cok pembeydi. Vadeside gectiOlumlu mu olumsuz muydu? Senden sonra attım olumlu konuşmuş benim için
Değmez canım üstüne biraz daha koy başka birine baktır.simdi neliferi stalkladım oradan geliyorum değer mi baktirmaya?
Yok gibiNeliferin bana da dediği şeyler çıktı. Lenoarasın da tarih vererek söylediği bir şey çıktı. Neliferin olumsuz yorum yaptığı kimse var mı?
Hakkını yemeyeyim çıktı olumlu dedikleriYok gibi![]()