- 28 Temmuz 2021
- 277
- 363
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.521
Makbuleablaya kimse baktirmadi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembe sankiMakbuleablaya kimse baktirmadi mi?
bildigi seyler oldu mu?pembe sanki
güzel bakmıs ama ne biliyim olumlu hic bi fala inanmıyorum artıkbildigi seyler oldu mu?
siz baktrdnz mıbildigi seyler oldu mu?
yok baktirmadim ama cok iyi yorumlari var merak ettimsiz baktrdnz mı
Mayra ve Ayda Deniz? Onlar da mı?makbule, durrin, astro, alex,olivia,hisli falsepeti namaste, efsun hepsi ayni konuda ayni konusmustu hepsi patladi. baska varsa bakip yazacagim
Tiktokta 1-2 kisi iyidir gerisi cöpTiktok ta hiç baktıran var mı bir iki kişiden fiyat aldım ama henüz baktırmadım. Telve, fal sepeti ve binnazdan ucuz aldığım fiyatlar ama emin de olamıyorum. İsim vermeyeceğim baktıran varsa memnunsa ya da hiç memnun kalmadıysa bana yazabilir mi?
Mayra ve Ayda Deniz? Onlar da mı?
Canım bana yazar mısın kimler?Tiktokta 1-2 kisi iyidir gerisi cöp
Mayranın bana bir dediği çıktı anlık yorumları da iyi gibi geldi bana başka beğenen var mımayra anlikta da fos. aydayi bilmiyorum
Anlık olarak beğendim gelecek için bekliyorumMayranın bana bir dediği çıktı anlık yorumları da iyi gibi geldi bana başka beğenen var mı
Mayranın bana bir dediği çıktı anlık yorumları da iyi gibi geldi bana başka beğenen var mı
Ya çok üzüldüm şu ananlikta bile tam tersi konusmus ve uc kisiye ayni konusmus. bu saydigim kisiler dedikleri cikmayan degil tamamen tersi cikan kisiler kucuk yanilmalar filan yok yani tam zitti![]()
Ne demiş anlıkta tersi çıkan?anlikta bile tam tersi konusmus ve uc kisiye ayni konusmus. bu saydigim kisiler dedikleri cikmayan degil tamamen tersi cikan kisiler kucuk yanilmalar filan yok yani tam zitti![]()
Ben de üzüldüm yavYa çok üzüldüm şu anben de yorumuna güveniyordum açıkçası
Ne demiş anlıkta tersi çıkan?