- 3 Nisan 2016
- 260
- 123
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.881
Lindaaa’ya baktıran varsa yazabilir mi? Ben de merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Lunara ve Demet8888 hariç bütün falları patladı.
Lunara hayatında biri olabilir ama kalıcı değil iyi hissetmek için takılıyorlar dedi.
Demet8888 ondan hoşlanan etrafında dolanan biri var ama pek etkilenmiyor belki hoşlanırsa öylesine takılabilir demişti.
ve dün akşam öğrendim.
Evet, inatla yok dediler. Hatta dün akşam soru bölümüne yazarak söylediğim iki kişi yalan söylüyor dediler ama asla söylemez onu tanıyorum.baska goren olmadi mi yoksa asla yok filan mi dediler
bilemeyenler kimlerMerhaba Lunara ve Demet8888 hariç bütün falları patladı.
Lunara hayatında biri olabilir ama kalıcı değil iyi hissetmek için takılıyorlar dedi.
Demet8888 ondan hoşlanan etrafında dolanan biri var ama pek etkilenmiyor belki hoşlanırsa öylesine takılabilir demişti.
ve dün akşam öğrendim.
Kahinabla’ya baktıranlar bana da özelden yazabilir miii
Bence de cok kötüydü bi de sartli bakti iade bile edemedim. Bakarken 1,5 dakika ortaliktan kayboldu camasir yikadi cocuklariyla sohbet ettiKahinabla’ya baktıranlar bana da özelden yazabilir miii
Bence düsündüklerimiz de yansiyorKızlar fal baktırırken size de şöyle oluyor mu ?
Benim zihnimden önceden geçirdiğim bir şey ya da benim düşüncem ama karşı taraf bunu düşünüyor ya da söylemiş gibi falcı kişi öyle diyor. Bu durumda kafam karışıyor sorduğum kişiyle aynı şeyi mi düşünmüşüz yoksa falda hatlar mı karışıyor?
Bunu ben düşünmüştüm diyorum ama falcı o düşünmüş gibi söylüyorBence düsündüklerimiz de yansiyor
Evet, inatla yok dediler. Hatta dün akşam soru bölümüne yazarak söylediğim iki kişi yalan söylüyor dediler ama asla söylemez onu tanıyorum.
Peralina da görmedi. Bunun dışında hepsi doğruydu onun falında ama bunu nasıl göremedi bilmiyorum.uzuldumsunu gorememelerine ne diyim ya en gormeleri gereken konu
Peralina da görmedi. Bunun dışında hepsi doğruydu onun falında ama bunu nasıl göremedi bilmiyorum.
Başka baktıran var mı?merhabalar my_ura'ya baktırdım ben güncelde begendim. gelecek çıkacak mi bakalim
Hayır.cisem soylemis miydi?
Hayatında biri olduğuna emin misin peki? Fotoğraf vs yanıltıcı olabilir.Hayır.
Hayatında biri mi var dedim, evet var dedi. 3 ay olmuş. Kendi beyanı yani başka bir şey yok.Hayatında biri olduğuna emin misin peki? Fotoğraf vs yanıltıcı olabilir.