tellwe.com'da bakılan fallar!

kahinablaya fal atmak istiyorum bir de onu deneyecem, fal baktıran var mı kızlar? 😌

o fikiri yeni bir arkadaşımız var ona yazdım size değil. herneyse sanırım burda falcı övmek suç 😀
çok teşekkür ederim fikirlerin için herkes negatif konuşurken sizin pozitif fikirlerini de paylaşmışsın herkes kime atmayacağımızı söylüyor ama kime atacağız bunu söylemiyor ☺

Linda ya atın yapay değil. Sadece cümlelerinin abartı olduğunu bılerek okuyun sıkıntı olmaz.yani o bin dıyorsa sız bir anlayın. Libra1987 ıyı. Arzu bacı var o da iyi. Daha önce yazmıstım onu zaten.

Yöneticiye gerekeni bildirdim zaten. Biz rahatsız olmasak onlar nıye olsun ki. Bız durumu çakana kadar kım bilir kaç bınımız gidiyor. Hepsı kazanıyor. Ama herkes ses çıkarsa bıldırse onlar da çürük lerı ayıklamak zorunda kalır.
yöneticiye nasıl ulaştınız

Birkaç falimda telwede falciya attığım falları chatgpt ye de attım sonuç olarak çoğu falcinin ordan ya copy yaparak ya da biraz değiştirerek yazdığını anladım. Hatta basakfalci var maalesef kendi falıyla harmanliyor, iyi sandığım biriydi. Gerçekten kartlara göre bile değil de kendi hisleriyle cumleleriyle görüsüyle bakan kamelyam, fallawyu, hisli ve yakalamak aşırı zor olan zepzeynep. Hisli bana sonucu bilip olaylari bilmez iyi demiyorum ama en azından kendi bakıyor.

Birkaç falimda telwede falciya attığım falları chatgpt ye de attım sonuç olarak çoğu falcinin ordan ya copy yaparak ya da biraz değiştirerek yazdığını anladım. Hatta basakfalci var maalesef kendi falıyla harmanliyor, iyi sandığım biriydi. Gerçekten kartlara göre bile değil de kendi hisleriyle cumleleriyle görüsüyle bakan kamelyam, fallawyu, hisli ve yakalamak aşırı zor olan zepzeynep. Hisli bana sonucu bilip olaylari bilmez iyi demiyorum ama en azından kendi bakıyor.
chat gpt her yoruma yapay zeka diyor bakınca anlaşılıyor noktlama işaretleri full doğruysa net yapay zeka mesela ama belki kendileri bakıp yazım yanlışlarını düzelttirmek için atıyorlardır ya günahlarını almak istemiyorum :(

chat gpt her yoruma yapay zeka diyor bakınca anlaşılıyor noktlama işaretleri full doğruysa net yapay zeka mesela ama belki kendileri bakıp yazım yanlışlarını düzelttirmek için atıyorlardır ya günahlarını almak istemiyorum :(

noktalama isaretinden cok cumlrlerden belli oluyor. turkcesi cok duzgun olanlar da var ama cumleler daha cok ele veriyor

Lulye nasıl kızlar?
sesli yorumlamasını istedim sesli yorumlamış sabah attım hayatımı bilmiş geleceğe yönelik de netti vade bekleyeceğim şimdi danteli de başarılıydı üstte belirttiğim yağmur yapay zeka telweperim de hiç yapay gibi değildi hoşuma gitti papatyafallardan da sesli rica ettim o da bildi : linda hisli papatyadanfallar lulye danteli kalbimdekiayna kamelyam deneyimlediklerim ve başarılı bulduklarımdı yorumları ortalama tutarlıydı daha uç söyleyen biri olmadı sesli isteyip yorum yazanlar da vardı ama uygulamadan kaynaklı olduğunu söylediler benim şu anki tecrübelerim bu şekilde deneyimledikçe paylaşırım☺️

Psikolojik teşhis dağıtmak suçtur.
“Ruh sağlığı yerinde olmayan”, “saplantılı”, “azgınlık” gibi ifadeler hakaret ve damgalama içerir. Kimsenin ruh sağlığına dair teşhis koyma yetkisi yok. Bu dil, eleştiri değil linçtir.

İsim vererek karalama
Gerçek isimler kullanılıyor. Bu, kişilik haklarına saldırı ve açıkça ifşadır. “Fal baktırın anlayacaksınız” gibi çağrılar da toplu hedef gösterme anlamına gelir.

Dini söylemle tehdit
“Allah gazabından korusun”, “lanet” gibi ifadeler eleştiriyi manevi tehdit seviyesine taşır. İnanç, hesaplaşma sopası değildir.

Tehdit ima eden cümleler
“Dur sen, ben X’ı bulayım da…” gibi ifadeler gözdağıdır. Platform güvenliği açısından kırmızı alarmdır.

Platformu riske atan dil
Bu metin paylaşıldığı anda sorumluluk yalnız yazana değil, yayınlayana da geçer. Hukuki risk, moderasyon yükü ve itibar kaybı cabası.

Bak bunu Yapay yazdı!
Editor Notu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar güvensizsen neden baktırıyorsun? ChatGPT ye yaz gönder o zaman.. burda yerli yersiz karalayana kadar.. ben telwede danışmanım, açıkçası umarım bana da gelmezsin bilsem bakmam zaten .. çünkü bu derece kendini inandırmış ve insanların baktığı falı chatGPT ye gönderecek kadar kurnazlık yaptıysan zaten güvenini kimse kazanamaz yani senin .. paranın hayrını da göremeyiz yani .. bence sen fal baktırma yapay zekadan baktır kimsenin de ekmeğiyle oynama ..

Danteli, lulya, kalbimdeki ayna, efsunine, papatyadan hayaller, gandalf00 yapay zeka. Bunlara fal atmayın boşuna. Paranıza yazık
E gelme o zaman g. Zekalı bizde senden bıktık ya zaten, herkes sayfa sayfa seni ifşa ediyor artık.. artık hasetinden buralara kadar gelmişsin! Ömrümde böyle iğrenç insan görmedim ben emek hırsızı !! Haram olsun emeğimiz .. Sen emeği hafife alıyorsun da o kadar alma bence ..

E gelme o zaman g. Zekalı bizde senden bıktık ya zaten, herkes sayfa sayfa seni ifşa ediyor artık.. artık hasetinden buralara kadar gelmişsin! Ömrümde böyle iğrenç insan görmedim ben emek hırsızı !! Haram olsun emeğimiz .. Sen emeği hafife alıyorsun da o kadar alma bence ..
Merhaba evet bende orda danışanım kendisi bana da geldi sanırım sıkıntılı kendisi ve aynı dediğiniz gibi oldu büyük bir emek hırsızı benide yapay zekayla bakmakla suçladı artık bunu kendine taktik ve yol edinmiş oh ne güzel bak bak suçla geri al haram sana o paralar. Falda olsa emek harcanıyor ama emek hırsızlığı ağır bişey umarım anlar allah akıl fikir versin

Back
X