- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.861
Bu konuşma şeklinizle sanırım kimseyle enerjiniz uyuşmaz, bencede teşekkürler 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle baktırın siz aşırı beğenirsiniz onukahinablaya fal atmak istiyorum bir de onu deneyecem, fal baktıran var mı kızlar?![]()
baktırmadığım için soruyorum ya zaten sanırım seninle iyi anlaşacaz, en iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmışKesinlikle baktırın siz aşırı beğenirsiniz onu![]()
çok teşekkür ederim fikirlerin için herkes negatif konuşurken sizin pozitif fikirlerini de paylaşmışsın herkes kime atmayacağımızı söylüyor ama kime atacağız bunu söylemiyor ☺o fikiri yeni bir arkadaşımız var ona yazdım size değil. herneyse sanırım burda falcı övmek suç![]()
yöneticiye nasıl ulaştınızYöneticiye gerekeni bildirdim zaten. Biz rahatsız olmasak onlar nıye olsun ki. Bız durumu çakana kadar kım bilir kaç bınımız gidiyor. Hepsı kazanıyor. Ama herkes ses çıkarsa bıldırse onlar da çürük lerı ayıklamak zorunda kalır.
yöneticiye nasıl ulaştın
Hangı yağmur. Çok yağmur var.yağmur yapay zeka çok kötü baktı anlaşılıyor
7106 olanHangı yağmur. Çok yağmur var.
chat gpt her yoruma yapay zeka diyor bakınca anlaşılıyor noktlama işaretleri full doğruysa net yapay zeka mesela ama belki kendileri bakıp yazım yanlışlarını düzelttirmek için atıyorlardır ya günahlarını almak istemiyorumBirkaç falimda telwede falciya attığım falları chatgpt ye de attım sonuç olarak çoğu falcinin ordan ya copy yaparak ya da biraz değiştirerek yazdığını anladım. Hatta basakfalci var maalesef kendi falıyla harmanliyor, iyi sandığım biriydi. Gerçekten kartlara göre bile değil de kendi hisleriyle cumleleriyle görüsüyle bakan kamelyam, fallawyu, hisli ve yakalamak aşırı zor olan zepzeynep. Hisli bana sonucu bilip olaylari bilmez iyi demiyorum ama en azından kendi bakıyor.
chat gpt her yoruma yapay zeka diyor bakınca anlaşılıyor noktlama işaretleri full doğruysa net yapay zeka mesela ama belki kendileri bakıp yazım yanlışlarını düzelttirmek için atıyorlardır ya günahlarını almak istemiyorum![]()
sesli yorumlamasını istedim sesli yorumlamış sabah attım hayatımı bilmiş geleceğe yönelik de netti vade bekleyeceğim şimdi danteli de başarılıydı üstte belirttiğim yağmur yapay zeka telweperim de hiç yapay gibi değildi hoşuma gitti papatyafallardan da sesli rica ettim o da bildi : linda hisli papatyadanfallar lulye danteli kalbimdekiayna kamelyam deneyimlediklerim ve başarılı bulduklarımdı yorumları ortalama tutarlıydı daha uç söyleyen biri olmadı sesli isteyip yorum yazanlar da vardı ama uygulamadan kaynaklı olduğunu söylediler benim şu anki tecrübelerim bu şekilde deneyimledikçe paylaşırımLulye nasıl kızlar?
E gelme o zaman g. Zekalı bizde senden bıktık ya zaten, herkes sayfa sayfa seni ifşa ediyor artık.. artık hasetinden buralara kadar gelmişsin! Ömrümde böyle iğrenç insan görmedim ben emek hırsızı !! Haram olsun emeğimiz .. Sen emeği hafife alıyorsun da o kadar alma bence ..Danteli, lulya, kalbimdeki ayna, efsunine, papatyadan hayaller, gandalf00 yapay zeka. Bunlara fal atmayın boşuna. Paranıza yazık
Merhaba evet bende orda danışanım kendisi bana da geldi sanırım sıkıntılı kendisi ve aynı dediğiniz gibi oldu büyük bir emek hırsızı benide yapay zekayla bakmakla suçladı artık bunu kendine taktik ve yol edinmiş oh ne güzel bak bak suçla geri al haram sana o paralar. Falda olsa emek harcanıyor ama emek hırsızlığı ağır bişey umarım anlar allah akıl fikir versinE gelme o zaman g. Zekalı bizde senden bıktık ya zaten, herkes sayfa sayfa seni ifşa ediyor artık.. artık hasetinden buralara kadar gelmişsin! Ömrümde böyle iğrenç insan görmedim ben emek hırsızı !! Haram olsun emeğimiz .. Sen emeği hafife alıyorsun da o kadar alma bence ..