- Emoji Skoru
- 842
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #40.021
Fallawyu hisli mi? Yani spesifik detaylar vs çıkıyor mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazılı bakiyor ben memnunum kısa bakiyor ama anda ve düşüncede iyi olduğunu düşünüyorum.Bana fallari cikiyor.Fallawyu kac dk bakıyor
Fallawyu bence hislide an ve düşünce fal içeriği yok bence senaryo yazıyor sonucu bilmis sadece.Fallawyu hisli mi? Yani spesifik detaylar vs çıkıyor mi?
Benim de en çok uyumlandığım kişi Kamelyam, diğerlerine gidip kafa karıştırmayı düşünmüyorum artık ya. Çorba gibi oldu kafamYazılı bakiyor ben memnunum kısa bakiyor ama anda ve düşüncede iyi olduğunu düşünüyorum.Bana fallari cikiyor.
Fallari ciktimi? Fallawyu bilir ani çıkmadımi?Benim de en çok uyumlandığım kişi Kamelyam, diğerlerine gidip kafa karıştırmayı düşünmüyorum artık ya. Çorba gibi oldu kafam![]()
Geçen sene çıkan şeyler olmuştu, vadelerde tan tutturamıyor ama anlık durum, gidişat, kişi analizi falan çok tutturuyor ben de. Fallawyu'ya da atmıştım daha önce ama çıkmışmıydı hatırlamıyorum, tekrar okumam lazım.Fallari ciktimi? Fallawyu bilir ani çıkmadımi?
Bana iki kere vadesiyle cikmisti fallawyuGeçen sene çıkan şeyler olmuştu, vadelerde tan tutturamıyor ama anlık durum, gidişat, kişi analizi falan çok tutturuyor ben de. Fallawyu'ya da atmıştım daha önce ama çıkmışmıydı hatırlamıyorum, tekrar okumam lazım.
İki sene önce baktırmışım, iş durumlarını sormuşum mesela, işe gireceksin demiş ama giremedim. Çok detaylı değil, çokta kötü değil, ortalama bir fal diyebilirim.Bana iki kere vadesiyle cikmisti fallawyu
Bide Fallawyu aşırı geniş vade veriyor. Mesela 2li vakit diyor 2 gün 2 ay yada ayın 2i. Bilemiyorum yani sizce 2 ay içinde olunca çıkmış mi oluyor?
Sonuçta olacak dediği olmuş oluyor, vade konusunda sapmalar olabilir ki ortaçağ cadısı değil bunlar.Bide Fallawyu aşırı geniş vade veriyor. Mesela 2li vakit diyor 2 gün 2 ay yada ayın 2i. Bilemiyorum yani sizce 2 ay içinde olunca çıkmış mi oluyor?
Sonuçta olacak dediği olmuş oluyor, vade konusunda sapmalar olabilir ki ortaçağ cadısı değil bunlar.
Bana 6lı vade demişti kamelyam ve fallawyuu 6 ay sonra oldu ama evet çok geniş vadeleri fallawyuunun. Bir de 10 gün içinde diyelim ki 3 fal attık vadeler 3ünde de farklı oluyor![]()
Merhaba telwede mutlaka baktir dediğiniz kim var ?Sonuçta olacak dediği olmuş oluyor, vade konusunda sapmalar olabilir ki ortaçağ cadısı değil bunlar.
Bana 6lı vade demişti kamelyam ve fallawyuu 6 ay sonra oldu ama evet çok geniş vadeleri fallawyuunun. Bir de 10 gün içinde diyelim ki 3 fal attık vadeler 3ünde de farklı oluyor![]()
Hiç kimse yok. Ben fallawyudan memnunum ama size uymayabilir o yüzden tavsiye vermek istemem enerji işi bu çünkü.Merhaba telwede mutlaka baktir dediğiniz kim var ?
Kamelyam bende geçmişte sonuç için çıkmamıştıkamelyam mı fallawyu mu sizce
ZoreN güzel Katina bakıyor ve ses kaydı yorumluyor. Denedim ve vaatlerinin çıkmasını bekliyorum. Analizleri doğru. Tarot kartlarıyla da destekle dediğinde de ek kart açıyor. 2 kere baktırdım ben, promosyonumu yorumlamıştı.Tellwe de güzel katina bakan birini önerir misiniz?
Kamelyam derim. Sıkmadan öngörüler sunuyor, çok beklenti içerisinde olmadım ama analizleri az çok doğru tahmin edebiliyor bekliyorum.kamelyam mı fallawyu mu sizce