• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Herkese merhaba cok uzun zamandir tellwede fal baktiran biri olarak buraya yazma ihtiyaci hissettim. Bu gecen zaman zarfinda akliniza gelebilecek her falciya baktirdim bazilarina defalarca baktirmisimdir. Tekrar baktirmak vade ertelemekten baska bir ise yaramiyor. Ve baktirdigim durum olumsuz bir sekilde husranla sonuclandi. Neredeyse kimse olusmuz dememisti olumsuz dese bile bu detayiyla dememisti. Benim icin uzucu bir tecrube olmasinin yaninda bir suru parami buraya harcadim. Lutfen paranizi bilinmeyen bir gelecege harcamayin. Gelecegi kontrol altina alma arzusu ile hareket ediyoruz ama bu ne kadar mumkun tartisilir...

Herkese merhaba cok uzun zamandir tellwede fal baktiran biri olarak buraya yazma ihtiyaci hissettim. Bu gecen zaman zarfinda akliniza gelebilecek her falciya baktirdim bazilarina defalarca baktirmisimdir. Tekrar baktirmak vade ertelemekten baska bir ise yaramiyor. Ve baktirdigim durum olumsuz bir sekilde husranla sonuclandi. Neredeyse kimse olusmuz dememisti olumsuz dese bile bu detayiyla dememisti. Benim icin uzucu bir tecrube olmasinin yaninda bir suru parami buraya harcadim. Lutfen paranizi bilinmeyen bir gelecege harcamayin. Gelecegi kontrol altina alma arzusu ile hareket ediyoruz ama bu ne kadar mumkun tartisilir... üzüldüm adınıza.sağlik olsun.lunara hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.

cikmadi bana zaten belirsiz konusmustu ama guncelle ilgili cok bariz bir seyi soylememisti :)

Lindaaa eskiden pembe bakardı . Bakış tarzını mı değiştirmiş acaba ? Baktıran var mı son zamanlarda ?

Tellwedeki falcilar yolunda giden olaylarimiza bile nazar değdiriyo gibi hissediyorum ya guvenip de soramiyorum x işim olacak mı diye😅 cogunun enerjisi cok negatif geliyor alanıma almak istemiyorum artık fal baktırıp ..

fallawyu isimli kişiye baktırdım hiç beğenmedim çok genel geçer bi fal bakmış üstüne bide başka fala çağırmış :D benden düşük not
fallwyu konuşulmuş son mesajlarda ben yıllar önce baktırmışım diğer hesabımdan baktım beğenmemişim :)
psisikhatunda baktırmışım 1 yıldız vermişim iade etmiş

fallwyu konuşulmuş son mesajlarda ben yıllar önce baktırmışım diğer hesabımdan baktım beğenmemişim :)
psisikhatunda baktırmışım 1 yıldız vermişim iade etmiş
Bende son zamanlarda ufak ayrıntı,ufak vade bilmiş tesadüf mü bilemiyorum.Sonucu olumlu çıkıp çıkmayacağı daha belli değil.

Zepzeynep in fotosu eski falcilardan olan shayla değil mi ya? Derken shaylaya girip baktım. Tipi bu degildi tamamen degismis. Ayni kisi degil yani iki hesap kullanıyor benim anladığım

Boyle tellwe, fal sepeti gibi uygulamalarda profil fotoğrafını yapay zekayla oluşturan, biyografi yazısını olduğu gibi chatgpten kopyala yapıştır olduğunu fark ettiğim herkesten uzak duruyorum 👎🏻👎🏻👎🏻

Bu arada libra da tarotta cok begendigim anda güzel tespitleri olan kisilik analizleri iyi olan bi falciydi o da kaldirmis fallarini birakmis sanırsam

Back
X