Temas istemeyen koca ve boşanıyorum

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Bayanlar beni bilenler bilir aylarca çok dert yandım sizlere🤭. Elimden geleni yaptım cinsellik istemeyen 1 kere bile öpmeyen yalvarmama rağmen sarılmayan, elimi bile tutmayan kocam için. 8 ay sonunda artık ailesinin destek çıkmak yerine kibirli hareketleri sonucu boşanıyorum. Ne mi yaptılar bana çamur iftira attılar. Hakkımı da arayacağım.
İyi bayramlar🌺

Siz de başta ipler kopmuş, adam boşanmayı kafaya koymuş, sizi pes ettirmek için de elinden geleni yaptı, demek ki hiç sevmemiş, hakkında hayırlısı olsun, daha gencecik bir kadınsın, Rabbim güzel kaderler yazsın
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum ama cinsellik sorunları da var. Ocak ayında annesi hakaretler etti ben de savundum kendimi ama hiç saygısızlık etmedim. Kimse annesine cevap veremezmiş. Ben onun cinsellik sorununu düzeltmeye çalıştım aylarca onun yaptıkları ibreti alem

Peki Ocak ayına kadar nasıldı ilişkiniz, evlilik öncesi ve ya düğünde tartışmalar oldu mu?
Benim kardeşim de nişanda kız aileme soğuk davrandı diye nisandan sonra yüzüğü çıkardı ve bir daha takmadı, bazı belki de çoğu erkek öyle, ailesine söz söylendi mi ipleri koparıyor

Peki Ocak ayına kadar nasıldı ilişkiniz, evlilik öncesi ve ya düğünde tartışmalar oldu mu?
Benim kardeşim de nişanda kız aileme soğuk davrandı diye nisandan sonra yüzüğü çıkardı ve bir daha takmadı, bazı belki de çoğu erkek öyle, ailesine söz söylendi mi ipleri koparıyor
Balayına gitmek istemiyordu hep soğuktu. Ben annesine birşey demedim annesi beni istemediğini ağzına gelenleri söyledi. Eşim de 1 cümle kurup beni savunmadı.

Annesi sizi istrmiyorsa niçin düğünden sonra söylüyor düğün öncesi söyleseydi de sizin de başınızı yakmasaydı madem, siz bakire degil miydiniz gerçekten, neye binaen sizin bakire olmadığınızı iddia ediyor?

Annesi sizi istrmiyorsa niçin düğünden sonra söylüyor düğün öncesi söyleseydi de sizin de başınızı yakmasaydı madem, siz bakire degil miydiniz gerçekten, neye binaen sizin bakire olmadığınızı iddia ediyor?
Yok ben tesettürlüyüm inançlı biriyim eşim bile ilk sevgilim. Kendi kalbindeki kötülükten dolayı demediğini bırakmadı. Dedikodu iftira fitne her evliliği bitirir ki kendi oğlunda sorun var destek olması gerekirdi bana

Yok ben tesettürlüyüm inançlı biriyim eşim bile ilk sevgilim. Kendi kalbindeki kötülükten dolayı demediğini bırakmadı. Dedikodu iftira fitne her evliliği bitirir ki kendi oğlunda sorun var destek olması gerekirdi bana
Allah'a havale et canım yaptıkları yanlarına kalmıcak emin ol

Anneli oğullu çekilir dert değil.Hangi biriyle baş edecektin.Sabır taşı olmuştun artık neyseki çatladın.En doğru kararı almışsın bu değişikler tam numunelik.
Bundan sonrası güzel olsun inşallah.
Artık mutlu ol tamam mı biraz bencil ol ve bundan sonra önce kendini düşün.:KK49:

Anneli oğullu çekilir dert değil.Hangi biriyle baş edecektin.Sabır taşı olmuştun artık neyseki çatladın.En doğru kararı almışsın bu değişikler tam numunelik.
Bundan sonrası güzel olsun inşallah.
Artık mutlu ol tamam mı biraz bencil ol ve bundan sonra önce kendini düşün.:KK49:
Aynen canım patladım artık. Rabbim hayırlısını nasip etsin🌺

Back
X