Temas istemeyen koca ve boşanıyorum

Bu adam mi madam mi artik her neyse kesin kadinlara karsi bisey hissetmiyor. Pasif buyuk ihtimalde. Ee bunu nasil kapatacak evlenerek tabi. Sukur ki meslegin var herkesin yolu açik olsun. Manevi tazminatta aç
Aynen canım ben de ses kaydı almıştım manevi tazminat düşünüyorum.

Whatshap yazışmalarımız var ama insan bez gibi kullanıldığını hissediyor
Bilmez olur muyum kuzum, günlerce konuştuk burda senle. Ben sadece tazminat davaları çok uzun sürdüğü için 1 2 sene daha boşanmayı beklemeni istemiyorum. Zaten doğru düzgün bir miktar da vermiyorlarmış. Boşver senin hesabın ahirete kalsın. Karılık kocalık görevini yapmak haktır, sen de hakkını orda alırsın.

Bilmez olur muyum kuzum, günlerce konuştuk burda senle. Ben sadece tazminat davaları çok uzun sürdüğü için 1 2 sene daha boşanmayı beklemeni istemiyorum. Zaten doğru düzgün bir miktar da vermiyorlarmış. Boşver senin hesabın ahirete kalsın. Karılık kocalık görevini yapmak haktır, sen de hakkını orda alırsın.
Aynen canım doğru söylüyorsun aslında. Allah kimsenin ahını kimseye bırakmaz zaten

Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor bir durum. Psikolojini alt üst etmiştir diye düşünüyorum. Lütfen bu arada onu da duzeltmeye bak. Dava açtın mı?

Ben açıkçası bu konuya üzüldüm diyemeyeceğim, senin adına sevindim çünkü konularını takip ediyor ve üzülüyordum. Gencecik kadınsın, sevilmek, dokunulmak istiyorsun ve bu sonuna kadar hakkın. İnşallah hayalini kurduğun gibi bir aşk çalar kapını, tebrikler cesaretinden ötürü. :)

Back
X