Temas istemeyen koca ve boşanıyorum

Sağolun kızlar inşallah. Ama eşyaları alıp gitmek ölüm kadar zor geldi bana. Ne hayallerle yuva kurduk. Benim ailem de eşimin ailesine arayıp erkek değil vs anlattı herşeyi tartışma oldu hoş olmadı ama bu sefer bana iftira atacaklardı ki attılar da. Sorun bendeymiş ben bağırınca eşim yaklaşmıyormuş🤦🏻‍♀️ Hayırlısı olsun inşallah bu günler çok zor. Ailemin yanında şimdiden kendi evimi özledim

Sağolun kızlar inşallah. Ama eşyaları alıp gitmek ölüm kadar zor geldi bana. Ne hayallerle yuva kurduk. Benim ailem de eşimin ailesine arayıp erkek değil vs anlattı herşeyi tartışma oldu hoş olmadı ama bu sefer bana iftira atacaklardı ki attılar da. Sorun bendeymiş ben bağırınca eşim yaklaşmıyormuş🤦🏻‍♀️ Hayırlısı olsun inşallah bu günler çok zor. Ailemin yanında şimdiden kendi evimi özledim
Allah yardımcın olsun. Şimdi sana zor geliyor ama o evde mutlu değilsin. Mutlu olmadığın yere özlem duyma. Evde oturma hemen iş bak kendine. Biraz birikim yapio ayrı eve çıkabilirsin. Bunları düşün ve kendine eziyet etme.

Kesinlikle canım bir de aileme bana bağırıyordu o yüzden yaklaşmıyordum diyor. Ben de yanaşmadığı için bağırıyordum. Piskolojimi mahvetti
Terbiyesiz. O zaman doktora gittiğiniz tahlil sonuçlarını ve verdiği ilaçları göster canım. Onun ailesinin de gözüne sok. Görsünler o zaman kim haksız.

İnşallah her şey senin için çok iyi olur. Zor bir süreç ama içine kapanma, yalnız kalma. İşin de varmış, Allah yardımcın olsun düzenini kurup kendi evine çıkarsın zamanı gelince

Sağolun kızlar dün eve kıyafetlerimi almaya gittim. Karşımda gülerek - ev tuttum bana oturmaya gelirsin ilerde ve al elbiselerini çabuk çık dedi. Ben de kriz geçirdim fotoğraf çerçevelerini kırdım sonra boğazımı kolumu sıktı. Komşular polis çağırdı. Darp raporu aldım. Akrabalar toplandı iki tarafında. Barıştırmaya çalıştılar asla kabul etmedim. Maddi manevi tazminat davası açacağım. Aseksüel pislik herif. Allah’ından bulsun

Bu durumunu ailesi öğrendi. Benimle hiç temas kurmadığını. Çünkü söylemezsek bana iftira atacaklardı. Söylediğimiz halde suçu bana attılar. "Adamda hiç sorun yokmuş. Benden kaynaklanıyormuş. Ben eşimin telefonundan erkeklerle konuşuyormuşum o yüzden öyle davranıyormuş bana. Sürekli küfür ediyor muşum" Halbuki inançlı biriyim ne erkekle konuşması Allah muhafaza. Daha neler göreceğiz dünyada. Aseksüel hatta ruhu hasta. Ben de piskolojik destek alacağım sinirlerim harap oldu.

Daha evlenmeden eşim mutlaka korun sakın çocuk yapmayalım diyordu. Sürekli korun derdindeydi ki kendi de 33 yaşında. Bence o da biliyordu. ama güzellikle bana hak verseydi çamur atmasaydı dava bile açmazdım Allah'tan korkarım ben

Tuttum canım boşanma davası açtım uzun sürer ama sabredeceğim artık
Olsun böyle evlilik olmazdı zaten, eşcinsel, erkek olmayan biriyle nereye kdr evli kalınır zaten, uzun sürse de sonunda bitmiş olacak bunu düşün motive ol👍hayırlı,iyi,ahlaklı,edepli,erkek gibi erkek birini çıkartır karşına rabbim nede olsa hakkında hayırlısı olsun canım

Olsun böyle evlilik olmazdı zaten, eşcinsel, erkek olmayan biriyle nereye kdr evli kalınır zaten, uzun sürse de sonunda bitmiş olacak bunu düşün motive ol👍hayırlı,iyi,ahlaklı,edepli,erkek gibi erkek birini çıkartır karşına rabbim nede olsa hakkında hayırlısı olsun canım
Aynen canım Allah büyük sağolasın❤️🌺 tazminat davası da açtım

Back
X