Temas sıfır :) Bana yardım edin kızlarrr

Eğer çok sık ayrılıp barışıyorsanız, ve genelde ayrılığı isteyen taraf siz oluyorsanız sevgilinizin ilişkinize olan güveni sarsılmış olabilir. Ve "ikide bir ayrılıyoruz, bi gün tamamen kopacak" düşüncesiyle size karşı hislerini ketlemiş, ketliyor olabilir.

Ortada bi sorun var, o açık. Çünkü sevmeyen insan dokunmadan, öpmeden yapamaz. Biz kızlar bile sevdiğimizle temas halinde olmak istiyoruz. Yakınlaşmak sevmekten gelir. Her yakınlaşan da ilişkiye girecek çok ileri gidecek değil, kastettiğim şey daha masum ve aşk kokan hareketler.

Ona nedenini sorduğunuzda net cevap alamadığınızı söylemişsiniz yanlış anlamadıysam. Sadece sormak tek başına yetmiyor. Ne zaman, nasıl sorduğunuz da önemli. Başka şeyler tartışırken bu olayı ortaya atarsanız cevap alamamanız normal. Bence bir gününüzü bu olayı konuşmaya ayırmalısınız. Bunu yaparkende suçlayıcı bir tavırla değil de yapıcı bir tavırla yaklaşmalısınız.
 
Son düzenleme:
:-)) bende aynı durumdayım cnm.. ilişkinin ilk zamaları gayet yakındı.. nişanlandık .. sadece gün içerisinde yanından ayrılırken bi yanaktan öpüş o kadar.. meraklı olduğumuzdan mı değil.. onun neden uzak olduğunu anlamıyoruzz.. kısacası ilgi
 
Back