Temas sıfır :) Bana yardım edin kızlarrr

evlenmeden cinsellik yaşamak ta artık ne kadar normal gelıyo sıze yaa yazık walla bıdekonu yapmışsın !!!!

ilk önce bence anlayarak oku! ben cinsel ilişki yaşamaktan çok temas yok demişim dimi? örnegin, el ele tutuşmak, öpüşmek temasa girer. Temas deyince aklına illa cinsel ilişki geliyorsa sorun sendedir canım! ayrıca istedigim konuyu açarım, bu da seni ilgilendirmez. rahatsız oluyorsa girip okumazsın yorum yazmazsın!!

ilk önce bence anlayarak oku! ben cinsel ilişki yaşamaktan çok temas yok demişim dimi? örnegin, el ele tutuşmak, öpüşmek temasa girer. Temas deyince aklına illa cinsel ilişki geliyorsa sorun sendedir canım! ayrıca istedigim konuyu açarım, bu da seni ilgilendirmez. rahatsız oluyorsa girip okumazsın yorum yazmazsın!!

Aranızdaki tartışma beni ilgilendirmez ama, arkadaş çok da yanlış anlamış sayılmaz. Birkaç yıl önce yeni evli bir arkadaşımla Beşiktaş'ta muayenehanesi olan yaşlı bir hanım doktora gitmiştik. Arkadaşımın tahriş problemi vardı. Sorunu anlattıktan sonra doktor hanım şöyle sormuştu: "Eşinizle temas ne sıklıkta oluyor?" O zaman yersiz ve yanlış bir kelime kullandığını düşünmüştüm. Ama sanırım bazı kişiler cinsel ilişki yerine bu kelimeyi kullanıyorlar, arkadaş da onlardan biri olabilir.

Aranızdaki tartışma beni ilgilendirmez ama, arkadaş çok da yanlış anlamış sayılmaz. Birkaç yıl önce yeni evli bir arkadaşımla Beşiktaş'ta muayenehanesi olan yaşlı bir hanım doktora gitmiştik. Arkadaşımın tahriş problemi vardı. Sorunu anlattıktan sonra doktor hanım şöyle sormuştu: "Eşinizle temas ne sıklıkta oluyor?" O zaman yersiz ve yanlış bir kelime kullandığını düşünmüştüm. Ama sanırım bazı kişiler cinsel ilişki yerine bu kelimeyi kullanıyorlar, arkadaş da onlardan biri olabilir.

canım ben zaten ilk yazdıgım mesajda, erkek arkadaşımla hiç birlikte olmadıgımızı söylemiştim. El tutma, öpme gibi şeyler olmuyor demiştim. Arkadaş yanlış anlamış yani! :)

:53::53:

Ben bunu nasıl bu kadar rahat söyleyebildiğine şaşırıyorum şu an :53:

Arkadaşım eğer öyle olduğunu düşünüyorsan ayrıl zaten. Ama hiç dokunmamak, öpmemek bana göre normal değil. Bunun nesini evliliğe saklayacaksınız? Ten uyumu olması için ille cinsel ilişki vs. yaşamanız gerekmiyor ama sarılmadan, öpmeden, koklamadan olur mu hiç ya? :44:

Belki seninle ilgili kafası karışıktır (çok ayrılıp barışıyoruz demişsin), belki cinsel tercihleriyle ilgili bir şeydir, yani başka bir şey düşünemedim, normal gelmedi bana... :44:

mutlaka birlikte oldugu biri yada birileri vardır lafını ne yazık ki rahatça söyledim evet. bu adam 30 yaşında ve 4 yıldır hiçbirşey yapmadı mı yani? gerçekçi olmak lazım:)

kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 4 yıllık ciddi bir ilişkimiz var, ikimizde 29 yaşındayız. Benim sormak istediğim şey şu, son 1.5 yıldır erkek arkadaşımla aramızda hiçbir temas olmuyor:) Arabaya binip inerken merhaba güle güle derken yanagımdan öpüyo o kadar. Elimi bile hiç tutmuyo, dudagımdanda öpmüyor, bende hiç yeltenmiyorum tabi o yapmayınca. Eskiden birlikte kalma fırsatımız olduugnda yakınlaşmalarımız oluyordu, hatta kendisi gelmek istiyordu çok. Ama şimdi son 1.5 yuıldır hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda, birlikte kalma fırsatlarımız olmasına ragmen. Beni sevmediğini düşünüyorum artık ama seviyorum diyo, ilişkiye normal devam ediyo, ne istesem alıyo yapıyo ediyo, annesini teyzesinin yanına götürüyo sürekli. Yani ciddiyetinde bir değişme yok ama temas yok aramızda :(( Benimde çok istedigimden değil ama bu değişim üzüyo beni. Bu arada belirtiyim, erkek arkadaşımla birlilkte olmadık tamamen cinsel ilişkiye girmiyoruz yani. Kızlar benim durumumda olan var mı? yada bana akıl verecek birileri ? :))
Normal değil ya 4 senede bu raddeye geldiyse konu :26:Bi konuş bakalım sevgilinle sorun ne felan de belki senden egzantırık şeyler bekliyor. Monotonlaşmış ilişki herkezi sıkar kadına çok iş düşüyüor oyüzden öpemsse sen yelten öp Saçını okşa Yani her ne yapıyorsan :39: Bende 3 senelil ilşki içindeyim ama ne bilim Tekbir değişkilk yok ilk gunki gibi :16:

ay ben çok bozulurdum valla.
1,5 yıldır nasıl katlanıyorsun ben bir bulusmada bile benle yakınlasmak ıstemese bozulurum şahsen..
ilişki monotonlaşmış herhalde canım bıraz sen hareket getırmeyı dene

birden pat die olmadı tabi, araya ayrılıklar girdi uzaklaşmalar sogumalar girdi bir süre. zaten 4 yıl süren çok düzenli bir ilişkimiz yok. hiç kopmadık ama çok ayrılıp barılşıyopruz halada öyle aslında. bence bana karşı alışkanlıgı var fakat cinsel anlamda beni çekici bulmuyor herhalde artık:( sevmiyor olsa ayrılmıyorda, ayrıldıgımızda kavga ettiğimizde, hep konuşmaya çalılşıyo barışmak istiyor kendisi. mutlaka birlikte oldugu biri yada birileri vardır. çünkü 4 yıldır hiçbirşey yapmıcak mı bu insan:) ama bana karşı sanki hiç temasta bulunmak istemiyor. Acaba o da farkında değil ama beni bir arkadaş bir kardeş olareak mı sevmeye başladı:))

bencede 1,5 yıldır dokunmuyosa muhakkak dokundugu başka birileri vardır yoksa bir erkek bu kadar zaman cinsellik yaşamadan durabilecegine inanmıyorum. sizede alışmıştır insan alışkanlıkların kolay vazgemez sonunda, hem ailelerle de tanışılıyosa bu da sizin ilişkinizi onayladıkları anlamına gelir, oda bundan dolayıda kendini baskı altına almasınlar die ayrılmıyordur nasılsa devam etmesi kendi için bir engel teşkil etmiyo diye düşünüyodur.bence çok geçmeden al karşına konuş bi ilişki böyle devam edemez

simdi bile bu haldeyse evlenince nasil olacak acaba. bencede bi sorun var cünkü erkekeler firsatini buldumu rahat birakmazlar.
biz evlenemeden 5 yil birlikteydik. hic böyle problemler olmadi. evlenincede son zamanlarda az bi uzaklasma olur gibiydi hamilelik öncesi ve sonrasi.
ama ben biliyorum stresten oldu bide benim hamileligim yüzünden. bebegi cok istiyorduk bisey olacak diye cok korktu bebege. dogumdan sonra hersey normale döndü.
yani kisa süreli böyle uzaklasmalar olabilir ama az buz degil. 1.5 seneden bahsediyorsun. bence oturup ciddi ciddi konusmalisiniz.. insallah sevgisi falan bitmemeistir...

sormakta yarar var canım, ben 1 yıllık ilişkim var, azcık durgun olsa gözü uzağa dalsa falan hemen sorarım bişey mi oldu diye, yorgunsa yorgunum der o yüzden durgunum.ama sormazsam bende acaba neden yakınlaşmıyo diye düşünürüm.aklımdan başka türlü şeyler bile geçebilir, ama heleki 4 yıl boyunca devam eden bi ilişkide bir anda yakınlaşma olmuş ve durmuşsa sorun var demektir? sorman gerek.

canım ben de nişanlımla aynı problemi yaşıyorum... hatta bi de konum var, ben de hayatında başka biri olduğunu ve ona çekici gelmediğimi düşünmeye başladım... o yüzden bigün dayanamayıp sordum bana dokunamadığını kendisine bişeler olduğunu beni artık mahremi olarak gördüğünü vs söyledi ama açıkcası biz de çok kavga eden bi çiftiz ve her kavgamızda bana benden biraz uzaklaştığını benden soğudunu söylerdi en son da bi hafta önce kavga ettik ve ben yine benden uzak durmasına getirdim lafı o da bana evet uzağım her geçen gün de uzaklaşıyorum soğudum senden kaprislerinden bilmem nenden ocak ayına kadar zaman verdi ilişkimize ocakta düğün yerini tutacağız eğer böyle devam edersek o güne kadar masrafa girmeden ayrılalım bitsin dedi... yani aslında demek istediğim bişeler hissediyosan ortada yanlış bişeler var demektir ve bunu sormadan derdini anlamaya çalışmadan anlayamazsın... sordum diyosun tekrar sor yine saçmalama derse saçmalamıyorum hayatım seni seviyorum ve ben sana dokunmadan seninle ilgilenmeden elini tutmadan vs duramazken senin bu kadar uzak olman beni düşündürüyo ve üzüyo neden böylesin bi problem mi var farkında olmadan seni uzaklaştıracak bişe mi yaptım vs şeklinde ılımlı yaklaşırsan sorunun cevabını alırsın eğer seni gerçekten seviyosa senin düşüncelerini öğrendikten sonra emin ol daha dikkatli davranmaya başlar

Nişanlılık döneminde böyle iseler evlenince ne olcak kardeş kardeş geçinir gidersiniz.
Cinsellik evlilikte vazgeçilmez...

yorumların tamamını okumadım ama aynı durumu bende yaşadım..erkek arkadaşım ailemle tanıştıktan ve en önemlisi nişanlandıktan sonra değil öpüşmek, elimi tutmak gözlerimin içine bile bakmadı bir süre..sanırım iş ciddiye bindiğinde biraz değişim geçiriyorlar..tabi 1 aya düzeldi özüne döndü =) camdan annenin baktığını falan söylemiş bence ailene karşı mahcup olmamak için temkinli davranıyor..bu güzel bişey..

canım ne yaptın, konuşup sorunu sorabildin mi???

canım 3 4 gün önce başka birşeyden dolayı tartışıyoduk mesajla. o zaman bunu da söyledim. insan sevdiğini öpmek istemez mi dokunmak istemez mi? sen bana dokunmuyorsun bile, ben bir harekette bulunacak olsam put gibi oluyorsun dedim. ama o tabiki yine net bir cevap vermedi. işim gücüm var meşgulüm kafam bulanık bana sarma lütfen fln yazdı sadece cevap olarak :) hep böyle yapıyo zaten. ama o akşam birkaç saat sonra seni seviyorum yazdı öyle barıştık. Bilmiyorum ya hiçbirşey anlamıyorum, akışına bıraktım...

Sizi üzmek istemem ama dokunmanın ilk şartı sevmektir.
Bir bebeği bile sevme şeklimiz dokunaraktır ya da tanımadığımız, hoşlanmadığımız birinin 50 santim yanımızda durmasıyla bedenimiz rahatsız olabilir.
Bu çok ciddi bir problem gibi görünüyor.
Cinsel anlamda bir şeyler yaşamıyor olabilirsiniz, bunun altında farklı sebepler olabilir fakat insan kız arkadaşının nasıl elini tutmaz ya da yeri geldiğinde sarılmaz, güzel kahkaha dolu bir ortamda alnına bir buse kondurmaz...
Üzüldüm, umarım konuşarak çözebileceğiniz bir sorundur.

Sizi üzmek istemem ama dokunmanın ilk şartı sevmektir.
Bir bebeği bile sevme şeklimiz dokunaraktır ya da tanımadığımız, hoşlanmadığımız birinin 50 santim yanımızda durmasıyla bedenimiz rahatsız olabilir.
Bu çok ciddi bir problem gibi görünüyor.
Cinsel anlamda bir şeyler yaşamıyor olabilirsiniz, bunun altında farklı sebepler olabilir fakat insan kız arkadaşının nasıl elini tutmaz ya da yeri geldiğinde sarılmaz, güzel kahkaha dolu bir ortamda alnına bir buse kondurmaz...
Üzüldüm, umarım konuşarak çözebileceğiniz bir sorundur.

Yani hiç mi birşey yok. :17::17::17:

Back
X