- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Tşkler cevap için.evet çocuğunuz izolasyonda karantinada değil siz çıkabilirsiniz.
benim ufağın sınıfta karantinada oğlum izolasyonda. bize bişe yok.
Aslinda hesten girip baksaniz tum sorulariniza cevap bulacaksiniz.Tşkler cevap için.
İsimize gücümüze gidip otobüse binebilirz avm ye herhangi bir yere gidebilirmiyiz
Karantinaya bir tek çocuğunuz giriyor 7 gün boyunca. Siz karantinaya girmiyorsunuzBayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda
Tşkler cevap için.
İsimize gücümüze gidip otobüse binebilirz avm ye herhangi bir yere gidebilirmiyiz
Şaka mı bu? Hayatımız hes olmuş iki senedir cidden bunu sordunuz mu?HES neresi acaba
aşılıysaniz evde kovitli olsa bile sizde belirti olmadigi surece karantinada olmuyorsunuz.Bayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda
Sana bişey diyeyim mi ? avm ye bile girebiliyorsun. Çoğu avm sadece tek kişinin hes koduna bakıyor. Mesela annenle , arkadaşınla gittin ona bakıp tamam sizde geçin diyor. Telefonu evde unuttum de , yine seni geçiriyorlar :)Bu temaslı olma, karantinaya girme işleri iyice karıştı
Bak aynı hatayı eğitim anlayışında da yapıyoruzavm ye bile girebiliyorsun. Çoğu avm sadece tek kişinin hes koduna bakıyor. Mesela annenle , arkadaşınla gittin ona bakıp tamam sizde geçin diyor. Telefonu evde unuttum de , yine seni geçiriyorlar :)
Bizim ülkede durum böyle.Show must go on oluyor
Artık aşılıysanız pozitif olmadıkça karantina yok
Bak aynı hatayı eğitim anlayışında da yapıyoruz
Hep otorite odaklıyız
Temaslıysan gitme işte niye illa gidip de geri döndürülmek gerekiyor ben anlamıyorum
Zaten temaslıyken avmye gitmeyi kafaya koyan oraya giremese başka yere gidip yine bulaştırıyor
Otoritelere üzülüyorum ben bu kadar cahil insanla uğraştıkları için
Genelde Doğu Karadeniz’de oluyor ama toprağına, suyuna sahip çıkan halk bunlara karşı direniyor tabii. HES’lere hayır!HES neresi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?