- Konu Sahibi Hayat ne garip
Sorun yok. Benim oğlum temasli sinif kapandı. Bizler ise gidip geliyoruz heryere giriyoruz bir sorun yok.Tşkler cevap için.
İsimize gücümüze gidip otobüse binebilirz avm ye herhangi bir yere gidebilirmiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun yok. Benim oğlum temasli sinif kapandı. Bizler ise gidip geliyoruz heryere giriyoruz bir sorun yok.Tşkler cevap için.
İsimize gücümüze gidip otobüse binebilirz avm ye herhangi bir yere gidebilirmiyiz
Şaka mı bu? Hayatımız hes olmuş iki senedir cidden bunu sordunuz mu?
Abla sen bu zamana iyi gelmissin.Sana bisey olmaz artık.HES neresi acaba
Aynen oyle cocuk temasli evden cikamiyor ama diger aile fertleri disari cikabiliyor ...buyuk oglumda suan sinif olarak cikti hatta yarin son gunuBayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda
Benim 7 aylık bebeğim covid olmuştu.Önce o olmuştu düşmeyen ateş olunca.Bizi arayıp deniz karantinada ama siz değilsiniz demişlerdi.Hatta sormuştum peki o evde tek takılır artık biz işimize gitmeye devam edelim de çocuğa kim bakacak?Covidli bebek.Kısacası siz serbestsiniz.
Bizim iş yerindeki kadının oğlunun sınıfında 2 vaka çıkmış sınıf kapatılmış. Kadın da oğlunu alıp bugün işe getirdi :)Bayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda
Aynen eskiden en azından ateş ölçüyolardı şimdi yanındaki negatifse ne ala, geçip giriyosun içeriye. Üniversite, hastane, kamu kurumları, karakol vesaire bunlarda zaten bir kişi bile hes kodu göstermiyorSana bişey diyeyim mi ? avm ye bile girebiliyorsun. Çoğu avm sadece tek kişinin hes koduna bakıyor. Mesela annenle , arkadaşınla gittin ona bakıp tamam sizde geçin diyor. Telefonu evde unuttum de , yine seni geçiriyorlar :)
Avm haricinde de her yere gidersin. Telefonu eline almazsın olur biter. İngiltere mesela artık kaldırdı karantina olayını. Çünkü bunu takip etmek imkansız bir şey.
Oha ya.. resmen rahat rahat hakka giriyorlar. Bu yüzden de bitmiyor bu lanet.Aynen eskiden en azından ateş ölçüyolardı şimdi yanındaki negatifse ne ala, geçip giriyosun içeriye. Üniversite, hastane, kamu kurumları, karakol vesaire bunlarda zaten bir kişi bile hes kodu göstermiyor3 aşı olunduktan sonra iyice saldılar.
Geçen ben 3. aşıyı olmaya gittiğimde yarım saattir koridorda dolanan adamın biri hemşireye dedi ki ben şu an pozitifim aşı olabilir miyim![]()
Bizim hep öyle.Bizim iş yerindeki kadının oğlunun sınıfında 2 vaka çıkmış sınıf kapatılmış. Kadın da oğlunu alıp bugün işe getirdi :)
Hayat eve sığarHES neresi acaba
abla 2 senedir mağarada mı saklanıyodunuz?HES neresi acaba