• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temaslı olanlar ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba arkadaşlar
Öğretmenim,okula gidip geliyoruz 3 haftadır, evde de ikiz çocuklarıma kayınbabamla kayınvalidem baksın diye bize getirttik,kayınbabam da hastalık çıktı maalesef :KK43:
Fiiliasyon ekibi gelmiş eve (hastalık belirtisi yokken evlerine geçmişlerdi) ve temaslı olabileceklerin adını almış ancak bize bi dönüş vs olmadı,sorum şu dışarı çıkabiliyor muyuz çalışan biriyim okula gelmiyorum demem için elimde belge olması lazım ama dönüş yapan yok ya da hayır gidilir mi ?
Dayımın kızı kaptı yakın zamanda görüştüğü komşusuna dahil 14 gün evden çıkmayın diye gidip bizzat söylemişler.
Adımızı aldılar ama dönüş yok,şimdi çıkarsam ceza alabilirim çıkmazsam okul tarafından belge istenebilir,ne yapılır bilen varsa yardımcı olsun lütfen 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar
Öğretmenim,okula gidip geliyoruz 3 haftadır, evde de ikiz çocuklarıma kayınbabamla kayınvalidem baksın diye bize getirttik,kayınbabam da hastalık çıktı maalesef :KK43:
Fiiliasyon ekibi gelmiş eve (hastalık belirtisi yokken evlerine geçmişlerdi) ve temaslı olabileceklerin adını almış ancak bize bi dönüş vs olmadı,sorum şu dışarı çıkabiliyor muyuz çalışan biriyim okula gelmiyorum demem için elimde belge olması lazım ama dönüş yapan yok ya da hayır gidilir mi ?
Dayımın kızı kaptı yakın zamanda görüştüğü komşusuna dahil 14 gün evden çıkmayın diye gidip bizzat söylemişler.
Adımızı aldılar ama dönüş yok,şimdi çıkarsam ceza alabilirim çıkmazsam okul tarafından belge istenebilir,ne yapılır bilen varsa yardımcı olsun lütfen 🤷🏻‍♀️
cnm bizzat biz su an karantinadayiz esimle temasli kayinbabamda kaynanamda esimin sulalesinde cikti bir dugun yüzünden ustelik temkinloydik nys e dewlette cikiomus kayinbaban sizin isminizi verdiyse sisteme gecio isminiz ve 14 gun karantinada kaliosunuz hayalet taşiyici olaniliyomussunuz belirti olmasa bile siz bi saglik ocagini arayin orda soluyolar kayinbabaniz isminizi verdiyse tabi verdigin degil sonraki gun sesteme duşiyosunuz sisteme dusunce saglik ocagindan rapor alabiliyosunuz sknti yasamazsiniz. gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun

Müdürünüze danışın bence. Yakın zamanda covıdli biriyle temas ettiğinizi aileden olduğunu bu durumda okula gelip gelemeyeceğinizi sorun ona göre hareket edersiniz
Sordum sağolsun dünyadan bi haber 🤷🏻‍♀️
3 gündür sordurmasını bekliyorum.Kendim milli eğitimi arar sorarım da hiyerarşiye karşı gelmiş olurum ona da saygısızlık olacak diye bekliyorum.

temasli oldugunuz icin sizden hemen test talep etmediler mi ?
hani karantinadansa bu daha mantikli sanki.

temasli oldugunuz icin sizden hemen test talep etmediler mi ?
hani karantinadansa bu daha mantikli sanki.
Hayır.
Kayınvalidemde belirti olmasına rağmen test yapmamışlar,eşinin ilaçlarını kullan deyip gitmişler.
Hatta ertesi gün kayınbabam fenalaşmış hastaneye götürmüşler dr dolu her yer yatış veremem ilaçlarını kullan bi daha da gelme demiş.
Yani öleceksen de evde öl🤷🏻‍♀️

Allah korusun. şu durumda müdüre danışmak en mantıklı yol olarak gözüküyor. izah edilirse belki ücretsiz izin verebilir.

Sordum sağolsun dünyadan bi haber 🤷🏻‍♀️
3 gündür sordurmasını bekliyorum.Kendim milli eğitimi arar sorarım da hiyerarşiye karşı gelmiş olurum ona da saygısızlık olacak diye bekliyorum.
İş bilmeyen müdürle çalışmak zor bilirim 😒 isim vermeden arasanız ilçe milli eğitimi olur belki ya da bir üye yazmış sağlık ocağına başvuruluyormuş

Adiniz sisteme islenince zaten karantinada oliyorsunuz evden cikamazsiniz 10 gun ( sure 14ten 10a indi) mudurunuz gel dese de gidemezsiniz yani.
Bugün okul grubuna, yarın hep beraber okulda olacağız, dedi.
Yani bilgisi olmadığı gibi söylesem de ben uyduruyormuşum gibi muamele ediyor.

Eşim öğretmen. Kendisine sordum.

Müdüre okula gidemeyeceğini söylesin sadece diyor.
Madem ki adam net bir bilgi veremiyor buna rıza gösterecek.

Okula gitmezseniz toplumca ciddi bir kayıp yaşamayız, ama temaslıysaniz evde olmanız hepimiz icin daha iyi.

Allah korktuğunuza uğratmasın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Temaslı olanların da 14 çıkması yasak.
Rapor alabilirsiniz kız kardeşim de temaslı benim yüzümden oda karantinada geçmiş olsun 😔

Adiniz sisteme islenince zaten karantinada oliyorsunuz evden cikamazsiniz 10 gun ( sure 14ten 10a indi) mudurunuz gel dese de gidemezsiniz yani.
Bu 10 gun olayi kesin mi ya. Bizi hemsire aradi nasilsiniz diye dedik 10 gune mi dustu hayir 14 gun bekliceksiniz dedi. Bizim 2 gunumuz kaldi ama anlamadim bu isi 🙄

Merhaba arkadaşlar
Adiniz verildiyse evde durmaniz gerek sanirim yogunluktan yetisemiyolar. Bizi 2 kere karakoldan aradilar evdesiniz degil mi diye. Hatta esime saglik ocaginin ona 14 gun rapor yazacagini soylediler calistigi icin. Isyeri gerek gormedi o baska. Bence aile hekiminizle gorusun sisteme dustuyseniz zaten rapor yazacaktir.

Back
X