TEMBEL ERKEK FOBİSİ

Hatuna üzüldüm. Ne geleceği olur ne bir şeyi... Zaman harcıyor.

kesinlikle öyle
insanların eş seçimleri değerlerine değer katabilceği gibi
tam tersine de neden olur

Ama bence sevgilisi haklı.

Düzgün bir ilişkide öyledir. Yardımlaşma olur sömürmeden.. İlişki bir yere geldikten sonra.

Ama aklı olan düşünür hep kimde var? –hep kızda var.

O zaman burada bir anormallik olduğunu anlamayan kızdadır sorun.

Böyle kadınlara zerre üzülmüyorum. O sömürülmeye meraklıysa bana ne ki? Herkesin kendi hayatı, ikisi de ne hali varsa görsün derim hiç de dert edinmem kendime, bana ne yani.

bana da dert değil
alan razı satan razı
ama duyup görüp şahit oldukça
gıcık kapıyorum
remen tüylerim diken diken oluyor

delikanlı kısbeti giymiş
tembel erkek

yaa banane diycem ama
elimde değil
cinlerim tepeme çıkıyor

Boş ver arkadaşım salla gitsin canını sıkmaya değmez.

bence normal ilişkidede olmamalı
evlenmeden mutfağını hesabını birleştirmeden
hiçbir ilişkiye borç harç para pul karıştırılmamlıdır

AŞK TİCARETE DÖKÜLÜRSE
mutlaka bir prüz çıkar

Tamam cok harika olan olmayana versin.
E be kardes demezler mi adama "sen calisma, cabalama, hep olmayan taraf ol. Nasil oluyor?"
Arkadasin cirkin oldugunu dusundugu icin bu kadar ezikliyorsa kendini, bu adam iki gun sonra boynuzu takti mi onu da affetsin o zaman boyle dalga mi olur?
Valla cok acayip.
Anlamak mumkun degil. Yazik diyorum.

bende sizin gibiyim basklarinin burnuna isimi asla sokmam ama anlayisima ters birsey gördügümde cinlerim tepeme cikar :)

Merak ettim bunlar kac yasindaki?

bende sizin gibiyim basklarinin burnuna isimi asla sokmam ama anlayisima ters birsey gördügümde cinlerim tepeme cikar :)

Merak ettim bunlar kac yasindaki?
bu bahsettiğim kız yeni stajerliği biten bir memur
24 25 yaşlarında
adam sıfatı taşıyan şahsiyette 30 yaşlarında

arada işçıkışı almaya geliyor

kapıdan içeri bakıp camı tıklatıyor sigara yakıp dışarda bekliyor

her hareketmi batar
gıcık oldum ya birkere

adam cama değil beynime beynime tıklıyor sanki

izmatileri yere atmayın levhasının önünde
topuğu ile eziyor sigarayı
ıyy
birde aksırma tıksırma

ya büyük konuşmak istemiyorum ama
bu adam zengin ve yakışıklı olsa
çekilmez
bırak sırtında taşımayı

var öyle insanlar çok ilginç, sevgiliyken sevgilimden aldığı parayla hava atıyordu, şimdi evlendi, biz de evlendik.
karısı en başlarda durumunu düzelir diye kabul etmiş çok yalvarıp hala para istiyor, benimki iyi niyetinden veriyordu, - ben bulaşmıyordum - (benden alıp ona vermiyor, önce bana soruyor, ben de arkaşımın ihtiyacı olsa veririm diye) yeter dediği gün geldi nasıl olsa telefonunu sat bir daha benden isteyeceğine dedi, şimdi karısı söylenmeye başlamış. Sen benimle yoksa param için mi evlendin diye? Evet, zamanında değirmenin suyu çalışmadan, mal mülk olmadan nereden geliyor diye dert edip sorsaydın, o yalan söylerdi de, biz doğruyu söylerdik. Bir de bankacısın yani yoktan paranın varolması önce senin dikkatini çekmesi gerekirdi. Arkadaşlarını tanımak bu yüzden önemli bence sevgililikte, ay sadece ben olsun hayatında ben ona yeterim kimseyle görüşmesin derken, uzun vadede neleri kaybettiğinizi görseniz çok şaşırırsınız.

Arkadasiniz bu adamla yuva kuracagini düşünüyorsa artik bilemem. Nedir bu adam jigolo falan mi? Her ihtiyacini kadin karsiliyor e kadinin hangi ihtiyacını adam karsiliyor diye de sorarim ben kusura bakmayin...

Aslinda olaylari iyice inceleyecek olursak, eden kendine ediyor.

Malesef arkadasin da kendine ediyor.

Sevgilisi zaten acinicak durumda malesef.

Hadi gencken kizlarin gozunu boyarda yaslaninca napicak.

Beya beya itici bir tip ya bu gicik olmamak elde degilki. Evlat olsa sevilmez derler ya o tiplerden. (tabiri caize)
Arkadasiniza üzüldüm ama insAllah cokta gec olmadan akli basina gelir.

Bir adam 30 kadar bir baltaya sap olamamissa kendi hayatina sahip cikamiyorsa kendi ayaklarinin üzerinde duramiyorsa dahada degismez.

Arkadasiniz bu adamla yuva kuracagini düşünüyorsa artik bilemem. Nedir bu adam jigolo falan mi? Her ihtiyacini kadin karsiliyor e kadinin hangi ihtiyacını adam karsiliyor diye de sorarim ben kusura bakmayin...

:)
ETİNDEN SÜTÜNDEN
ne diyim
allah akıl fikir versin

MAÇO SEVEN SAFLAR
isimli bir dernek kurulsa sizce ne kadar üye toplar

harbi böyle ama

nezakat sahibi saygılı işinde gücünde insanları EZİK görüp
HÖD HÖD olanları seven ciddi sayıda kadın olduğunu düünüyorum

bu tam trajik
hem HÖD HÖD HEM TEMBEL

Inanirim cok vardir böyle tipleri seven. Banada denk gelmisti hadi bye bye diye ugurladim :) Beraberlikleri yenimiki kizin gözü birsey görmüyor

Aynen öyle, konunun özü bu ; kızda akıl yok
Deli oluyorum böyle tiplere
Babası, kardeşi yapsa gelip burada otuz tane konu açar
Sevgili yapınca seviyorum oluyor

Tembel çalışmayan bir şey üretmeyen kadın olsun erkek olsun hiç haz almam . .
Bir insan çalışacak hem kendine hem başkalarına faydalı olacak . . Erkeğim diyip kadından para istemeyecek
Ben çekemem. . Kayınpederim tamda tarif ettiğiniz erkek profilinde yatmayı dinlenmeyi çok sever
kayınvalidem çalışır 2 çocuk bir koca ve kirayı öder. . . hep sorarım nasıl dayanıyorsun napim böyle geldi böyle gidiyor diyor
Aslında hala kocasını seviyor tozda kondurmuyor çünkü. . Böyle erkekler düşman başına bile diyemeyeceğim

Bulunmayacak cinsten biri olsa anlarımda bu adamın neyi için gitmesin diye uğraşıyor acaba. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…