TEMBEL ERKEK FOBİSİ

aslında hala kocasını seviyor toz da kondurmuyor....

evet buda başka vahim durum

yazık ne denir

bulmuş memur kızı sömürüyor
evlensede aynı olucak

ama demekki karşılıklı olarak alan da satan da razı olunca
yuva da kuruluyor

siz o arkadaşı bizimle bir tanıştırın malum gözlükleri çıkarmakta iddialıyızdır.

gerçekten üzülüyorum ben de kendisini bu şekilde kullandıran kadınlara
beni sevsin de modundaysa ...ki öyledir
yanıldığını büyük kayıplara uğradıktan sonra anlamaz umarım

Bulunmayacak cinsten biri olsa anlarımda bu adamın neyi için gitmesin diye uğraşıyor acaba. :)

çakma kadir inanır
tip var
kuru gürültü var
başjkada birşey yok

inanın selam bile vermiyor çalışan arkadaşlarımızın birçoğu

üzerimize sıçramasın denilen cinsten

Kesinlikle öyle. . Ama bazen ne kadar ağır olsada göz göre göre kabul eden kadınlar sonuçlarını hakediyor . . Üzülmüyorum onlara 3-5 sevgi sözcüğüne kanıp köle olmaktan mutlular bence

çocuk değil ki kuzum
cahil de değil
o gözlüklerin kendine yakıştığını düşünüyor

inan çenemi bile yormuyorum artık

bu gün anlatırken
sevgilisini övüyor
gelecek kurmak için girişimde buluncakmış
telefon alıp satıp gelecek kurucakmış

VAYYY GÖRÜYORMUSUN FEDAKARLIĞI
SEN YETERKİ PARAYI VER
BEN GELECEĞİMİZİ KURUCAM

çakma kadir inanır
tip var
kuru gürültü var
başjkada birşey yok

Maço erkek uuu Herkes memnun baksana bizene

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama çok özür dileyerek uyarmak istiyorum bunları yapmasıyla liseyi bitirememiş olmasının hiç alakası yok. bakınız biraz önce ki arkadaşın konusunda adam öğretmen olmuş ama hala karısına borç ödetiyor.

başıma gelmedi ama mantıklı düşününce olabilir gibi. artık evlilik yaşı arttı 30 yaş üstünde bekar olup ailesinden iş nedeni ya da keyfi olarak yalnız yaşayan insan sayısı arttı. O durumda olabilir ama hayatlar hiç bir zaman vıcık vıcık olmamalı.

çakma kadir inanır
tip var
kuru gürültü var
başjkada birşey yok

bu arkadaşın da bankacı mı yoksa

çocuğun ailesi falan yok mu? Camiye bırakmadılar herhalde doğduğu zaman?
Parası olmayan sevgiliden değil de aileden briinden alacağına sevgilisine para buldurtan erken çok tehlikeli.

1500 tl ile mi geleceği kurtulcak. eğer öyleyse de kendi bulsun niye kızdan istiyo

Tembel erkeğe tahammül edemem..

Ben evde 15 gün otursam kafayı yiyorum kendimi bir işe yaramıyor gibi hissediyorum.

Bu herifler asalak gibi yaşayarak nasıl iyi hissediyor bilmem.
Ama suç böylesini tepesine çıkaran kadınlarda.
Sevgilisinden para isteyen adamdan koca mı olur yahu?

Kız meslek sahibi sanırım hep kaliteli kızlarda böyle beceriksiz,tembel,mesleksiz tiplere
aşık ,yaşayıp anlayacak

Tembellik hayat felsefem...
Bugünün işini yarına bırakabiliyorsam kesinlikle bırakırım.
Mecbur kalmadıkça bir işi yapmam.
Erkek olsam çekilmem yani.

Su yasima kadar özellikle basimdan gecen nisandan sonra diybilirimki calismayan tembel erkekden adam falan olmaz..

Illede meslek sahibi okumus olmasi sart degil. Ama adam dedigin calisir kari kiz parasi yemez. Ekmegini tastan cikarir..

Aynen bende tiksiniyorum artik tembel insanlardan. Insan kendi ayaklarinin üzerinde kimseye muhtac olmadan yasayabilmeli. Is begenmemezlik, kücük görmek yada ben kimsenin emri altinda calisamam demek niye?

Arkadasiniza cok üzüldüm insallah böyle bir adamla evlenmeye kalkmaz..

tam sopalikmis bu tarife göre. Ama kızlarımız beyin özürlü oldukça dahada çok çekerler bu hodukleri.sonra da oturur zirlarlar bana sunu yapti bunu yapti diye.essek kadar adam kizi haraca baglamis somuruyor .allah akil fikir versin

Kadir lnanır dedin de tipi ona benziyoremuş ben kadir inanırında filmlerinide sevmem izlemem de her filminde ya kadına tokat yada dayak sahnesini görmüşlüğümden karizmatik gelmiyor bu tipler bana aksine miğdemi bulandırıyorlar

O kız arkadaşınızın babasıyla olan ilişkisine bakmak gerek. Genelde bu tarz ilişkiler kuran kızlar baba sevgisinden yoksun kalanlar oluyor. Ya babası soğuk uzakta veya ilgisiz bu da kızların kendisine en ufak bir değer kırıntısı gösteren erkeğin peşinden gitmesine sebep oluyor.

Herkesten tek tek alıntı yapamıyorum ama birimcisi konu sahibesinin bahsettiği erkek profilinden ben de nefret ediyorum kendisi oldukça haklı. Ama bazı arkadaşlar borç isteyen erkekten hayır gelmez falan demiş buna katılmıyorum ilişkinin samimiyet derecesine göre borç da alınır destek de çıkılır. Bir de nolur insanları dövmesine ve fiziğine göre yargılamayın. Bahsettiğiniz adam hariç olarak diyorum bunu da belirtiyim. Ama dövmeli asi giyimli bir erkek çok iyi bir sevgili / eş / aile babası da olabilir şekilci olmayı doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…