TEMBEL ERKEK FOBİSİ

Tembellik hayat felsefem...
Bugünün işini yarına bırakabiliyorsam kesinlikle bırakırım.
Mecbur kalmadıkça bir işi yapmam.
Erkek olsam çekilmem yani.

Koalina al bendende o kadar. Bende cok tembelim. Nihayet bir sevgilim oldu icime sinen biri, bu da cok titiz ben tembel. Dun disari cikacaktik ben hazirlanirken mutfaga girmis bocek gormus hadi basladi nocegi kovalamaya, sonra baktim mutfagi temizliyor . Biraz bulasigim kalmis ayiptir soylemesi. Birak cikalim dedikce cikmak bilmedi malum tum mutfagi camasir suyuyla temizledik, en son kkendisini buzdolabini silerken yakaladim, fenalik gecirip bagirdim. Tembellik hic iyi bisey degil. Bir de bana bakiyorum evde bocek beslemeye baslamissin dedi, oysaki temizliyorum Nerden geldi bilmem. Duvarlardan geliyordur diyor , bu konuda bilgisi olan yazsin bi zahmet. Rezil olduk sevgiliye. Neyse tembelimdir ama is para konusuna gelince gerekirse cok calisirim asla kimseden 10 tl alamam.Kiram gecikti bu ay ek is yaptim, kimseden istemedim.O konuda cok gururluyum.

Bence her daim bu tür erkekler olacak birde pazarda domatesleri nasıl özenle seçiyorsak erkeğide evlenmeden önce iyice araştırıp seçip ,evlenmek gerek ben burda aşk konusuna dahi değinmedim karektersiz biriyse aşk zaten yetersiz

Aynen ben de kimseden para isteyemem ama fena tembelim. Son dakikaya kadar yapmıyorum yani bir işi. Eşim de benden titiz ve iş yapmasını da biliyor. Bütün hafta yatıp haftasonunu bekliyorum ona iş yaptırmak için :)
Böcek nereden gelmiştir hiç bilmiyorum, bizim evde de çiçeklerden geliyor. Çamaşır suyu dahi döktüm ama ne çiçek öldü ne böcekler...Ne yaparım bilmiyorum bu halle :) Kolay gelsin bize...

ben nisanliydim
benim bir arkadasim vardi
aynen bu sekilde bir erkek arkadasi vardi
surekli arkadasimdan gecinirdi
surekli para isterdi
en son yine yuklu miktar istemisti
kiz yok dedi
annenden iste diyor
tabi annesinden istemiyor
en son demiski benden icin cakmalaradan iste onun nisanlisi Almanyada parasi vardir
oha dedim
lafa bak
arkadasim diyor evlenecekler onlarin paraya ihtiyaci var
adam diyorki sonra sen bana para bulmazsan benim moralim bozulur
iliskimiz etkilenir
ya var böyle var adamlar iste
bu adamlardan ne köy olur ne kasaba

Bak Allah'in isine boyle titiz adamlarada biz gibi tembeller dusuyor desene. Bende yapamiyorum son ana kadar. Huyum ayni senin gibi.

Niye anasi babasi degil ki kiz bakmak zorunda kalsin. Sevgili degil evlatlik almis senin arkadas , nufusunu getirsin ustune gecirttsin. Borc almak neyse de adi ustjnde borc geri verirken ne olacak. Sadece alacak adam baskasinin parasini da yiyecek o para odenmeyecek demekki. Ya da kiz geri odeyecek. Boyle kizlarin ezik , sorunlu veya kusurlu begenilmeyecek bir ozellikleri oldugunu dusunuyorum. Yoksa niye sevgili beslesinler

kadınlar çatır çatır para yerken sorun yoktu da erkekler para isteyincemi sorun oldu?

Ay bu yoruma kargalar bile güler kadın çocuk doğuracak, yemek yapacak, evi temiz tutacak, çocuğın herşeyi ile ilgilenecek erkekte para kazanmayı becersin zaten bunu beceremiyen benim gözümde erkek değil , onu yetiştlrmeyi beceremiyen annede anneliğini yapamamıştır
kadınlar çatır çatır para yerken sorun yoktu da erkekler para isteyincemi sorun oldu?

Bence o arkadaşın kaçarak uzaklaşsın
Adamdaki ticari zekaya hayran kaldım ya

Kadir İnanır'la böyle bir devir başladı bence...

her kadını evli sanmak da böyle bir akıl tutulması olsa gerek :)

ayrıca evlenmeyen kadın yine kendi evinde ya da ailesinin evinde yine bulaşık temizlik yapmayacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…