tembel eş :(

beyazzambak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
175
141
38
Kızlar ilk önce özet geçeyim 4 yıllık evliyim ikimizde öğretmeni bir kızım bir oğlum var :nazar:eşim çok çok iyi bir adam fakat emir komuta yöntemiyle çalışıyor :)yani herseyi ben demek zorundayım çöpü Dök corabini sepete at şunu yap bunu yap ömrüm Öğlene kadar okulda sonra eve gelir uyur hemen gecede geç yatar çocuklarla ben cebellesirim bu uykuya duskunlugunden ayrıca çok sıkıldım. Oglumun nüfus cüzdanı kayıp 1 ay oldu daha çıkaramadı yani bunun gibi sorumsuzluklar:KK43:kavga desen etmeyiz öyle bir fonksiyonuda yok.nasil düzelecek bu adam:KK43:çok sıkıldım evi tek başına çekip çevirmekten.:cry:

evlilik tek başına yaşanan bir olgu değil ki... her iki tarafta elini taşın altına koyacak...ikinizde çalışıyorken evin içinde eşinizin üstüne düşen sorumluluklar olmalı..her işi siz yaparsanız o sizin için iş değil görev olarak yapışır üstünüze...çocuklarınıza kim bakıyor?

Kızım krese gidiyordu tatil oldu oğluma daha 5 aylık eylülde anneannesi bakacak. Haklısınız kızlar ama çok sıkıldım onu yap bunu yap demekten :KK43:inan evi temizlemesem niye yemez oturur pislik içinde. Bak şimdi çocuklarla kalktım adam uyuyor öğlen kalkar erken kaldirsan bu sefer öğleden sonra bayılıyor daha yorucu oluyor:KK43:çok sıkıldım işin aslı insan evini sevmezmi haftasonu gelecek bu adamla sıkılıcam diye ruhun daraliyor:KK43:sohbet desen sıfır nette dizi izliyor uyanık vakitlerinde lost izliyor.elinde telefonu. Hayat ona güzel anlayacağınız tek artisi ne iş dersem yapıyor ama benim istediğim o degil:KK43:cinsellik dersen adamın tek istekli olduğu şey ama onada ben yanasmiyorum çünkü yorgunluktan tükeniyorum ve içimde zerre istek yok:KK43:

Sen soyleyince yapiyormus bu sana yorucu ama harika. Bakis acini degistir. Esin ile esim ayni standartlardaymis.

Benimki de gece saatlerce dizi izler gunduz uyur. Ne desem yapar. Beni uzmez.
Sen is buyurmaya devam edeceksin o da yapacak.

Bir de yapmayan modelleri var . bu tur iyi bence. Cok yoruluyorsan ilk is her hafta yardimci alacaksin. Gunluk islerde yardim isteyeceksin.

Haftasonu plan yapip mecbuur birakacaksin.
Cinsellige gelince ihmal etmesen iyi olur. Bizde cinsel hayat ne kadar aktifse gunluk isteklerime o kadar iyi cevap veriyor.
Beterin beteri var uzme kendini. Cocuklari ona birak arkadaslarinla cik. Mecbur kaldikca cocuk bakmayi da ogrenir.

Sen soyleyince yapiyormus bu sana yorucu ama harika. Bakis acini degistir. Esin ile esim ayni standartlardaymis.

Benimki de gece saatlerce dizi izler gunduz uyur. Ne desem yapar. Beni uzmez.
Sen is buyurmaya devam edeceksin o da yapacak.

Bir de yapmayan modelleri var . bu tur iyi bence. Cok yoruluyorsan ilk is her hafta yardimci alacaksin. Gunluk islerde yardim isteyeceksin.

Haftasonu plan yapip mecbuur birakacaksin.
Cinsellige gelince ihmal etmesen iyi olur. Bizde cinsel hayat ne kadar aktifse gunluk isteklerime o kadar iyi cevap veriyor.
Beterin beteri var uzme kendini. Cocuklari ona birak arkadaslarinla cik. Mecbur kaldikca cocuk bakmayi da ogrenir.
Canim çocuklara bakar alt4bile eğilir a oğlum banada durmuyor geçen baktım çok aglarsa morarir morarmis bebeğim adam hala kucağında salliyor be adam ayağa kalksana neymiş aglamakla birsey olmazmis cinsellik konusundada haklısın canım olunca adam resmen inceliyor ama işte bende is yok uykuya zor atıyorum kendimi sabah 6 akşam 11 mesaim.

Kızlar aslında sorun evde komutan olmak :KK43:er olmayı tercih ederim yani parayi yönet Evi yönet adamı yönet çocukları yönet yoruldum :KK43:bir yere gitsek herseyi ben hazirlarim kendi yola herkezden evvel düşer. Bazı kadınlar var çok rahatlar maşallah ne desem eşim bilir ama yok bizimki bilmez herseyi ben bilmek zorundayim:KK43:evde bir vazo sanki adam.

Kızlar aslında sorun evde komutan olmak :KK43:er olmayı tercih ederim yani parayi yönet Evi yönet adamı yönet çocukları yönet yoruldum :KK43:bir yere gitsek herseyi ben hazirlarim kendi yola herkezden evvel düşer. Bazı kadınlar var çok rahatlar maşallah ne desem eşim bilir ama yok bizimki bilmez herseyi ben bilmek zorundayim:KK43:evde bir vazo sanki adam.
ben hamile kaldığımdan bu zamana kadar çalışmadım ...sanırım kızım okula başlayana kadar çalışamayacağımda...gelin görün ki ev hanımı olmama rağmen cidden bu söyledikleriniz hem bedenen hemde mental olarak çok yorucu...eşim eşinizin bir üst modeli söylesemde bir ay iki ay sonra zorla yapılan işler var evde...ama ne yazıkkı düzelmedi.bende 4 yıllık evliyim takipte olacağım

ben hamile kaldığımdan bu zamana kadar çalışmadım ...sanırım kızım okula başlayana kadar çalışamayacağımda...gelin görün ki ev hanımı olmama rağmen cidden bu söyledikleriniz hem bedenen hemde mental olarak çok yorucu...eşim eşinizin bir üst modeli söylesemde bir ay iki ay sonra zorla yapılan işler var evde...ama ne yazıkkı düzelmedi.bende 4 yıllık evliyim takipte olacağım
Birde calismasam evde kafayı yerim:KK43:iki insan görüp sohbet etmek iyi geliyor. Inan bosanmayi bile düşündüm ama burdaki boşanma hikayelerini okuyunca ,Rabbimin zoruna gider dedim :KK43:öf böyle hayat geçer mi

Birde calismasam evde kafayı yerim:KK43:iki insan görüp sohbet etmek iyi geliyor. Inan bosanmayi bile düşündüm ama burdaki boşanma hikayelerini okuyunca ,Rabbimin zoruna gider dedim :KK43:öf böyle hayat geçer mi
işte ben tamda o kafayı yeme bölümündeyim...ne sohbet edecek biri var nede sağlam bir ailem...boşanmayı düşünmeyin bence...herkesin bir sorunu oluyor...aldatmıyor şiddet uygulamıyorsa..böyle idare edeceksiniz...

Ailem zaten evlendikten beri diyorlar söyle tembel. Böyle sorumsuz haklılar belki ama işte bende baya doldum şiddet düşünülemez aldatma dersen adam uyuz diyorum yerinden kalkamiyor nasıl yapsin:)şaka biryana sinirlerim çok bozuldu artık.sizin sanırım tek evladiniz var bence büyümeden tekrar düşünmeyin ben kızım kardeşsiz kalmasın istedim hemde bir seferde buyurlerse hayatimizi yaşarız sandım ama yumruk yemiş gibiyim

Kızım krese gidiyordu tatil oldu oğluma daha 5 aylık eylülde anneannesi bakacak. Haklısınız kızlar ama çok sıkıldım onu yap bunu yap demekten :KK43:inan evi temizlemesem niye yemez oturur pislik içinde. Bak şimdi çocuklarla kalktım adam uyuyor öğlen kalkar erken kaldirsan bu sefer öğleden sonra bayılıyor daha yorucu oluyor:KK43:çok sıkıldım işin aslı insan evini sevmezmi haftasonu gelecek bu adamla sıkılıcam diye ruhun daraliyor:KK43:sohbet desen sıfır nette dizi izliyor uyanık vakitlerinde lost izliyor.elinde telefonu. Hayat ona güzel anlayacağınız tek artisi ne iş dersem yapıyor ama benim istediğim o degil:KK43:cinsellik dersen adamın tek istekli olduğu şey ama onada ben yanasmiyorum çünkü yorgunluktan tükeniyorum ve içimde zerre istek yok:KK43:

en azından iş deyince yapıyormuş; diyeceksin o zaman

Benimkine bir de iki de o yapıncaya kadar kendin yapıyorsun

gidip gelip de yapsın

Bir de mesela bulaşık onun görevi olsun

Yıkamazsa mutfak dolup taşar su içecek bardak kalmaz

bir yere gitsek herseyi ben hazirlarim kendi yola herkezden evvel düşer

Aynen en çok da buna sinir oluyorum özellikle sabahları

Kalkıyorum çocuğu kaldırıp giysilerini vs veriyorum

Kendim giyiniyorum

Makinaya bir makine çamaşır atıp ayarlıyorum

Bulaşıkların deterjanını koyup ayarlıyorum

İkimize kahvaltılık sandviç vs hazırlıyorum

Oğlanın defterini vs yazıp okul için gidecek vs varsa onu hatırlatıyorum

Paşa kalkıp giyiniyor bir de kapının önünden hadi ben en geç kalkıp ilk hazırlandım diyor

Ben de bu esnada yatak odasının penceresini dahi açmamışsın diye kızıyor oluyorum

Arabaya indiğimizde de bir hazırlanamıyorsun diyorlar baba oğul

not: Ben de az dertli değilmişim

bir yere gitsek herseyi ben hazirlarim kendi yola herkezden evvel düşer

Aynen en çok da buna sinir oluyorum özellikle sabahları

Kalkıyorum çocuğu kaldırıp giysilerini vs veriyorum

Kendim giyiniyorum

Makinaya bir makine çamaşır atıp ayarlıyorum

Bulaşıkların deterjanını koyup ayarlıyorum

İkimize kahvaltılık sandviç vs hazırlıyorum

Oğlanın defterini vs yazıp okul için gidecek vs varsa onu hatırlatıyorum

Paşa kalkıp giyiniyor bir de kapının önünden hadi ben en geç kalkıp ilk hazırlandım diyor

Ben de bu esnada yatak odasının penceresini dahi açmamışsın diye kızıyor oluyorum

Arabaya indiğimizde de bir hazırlanamıyorsun diyorlar baba oğul

not: Ben de az dertli değilmişim

3 yaşındaki kızıma deli gibi bağırıyorum sinir hastası oldum sanırım.ki ben bilinçli bir anne olduğumu sanırım. Hayır niye evlenirki insan rahat mı battı acaba.

Benim de eşim çok tembel artı bi de iki tane işi üst üste buyur hemen suratı düşer söylenmeye başlar :KK20: Devamlı ya oyun oynar ya anime izler çocuk sanıyo kendini resmen, arada ben de patlıyorum bi bakıyorum ertesi gün yine aynı herşey :KK61: Daha bizde çocuk yok bi de çocuk olsa ne yapcam bilmiyorum korkudan çocuk yapamıyorum :KK42:

X